Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 078
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
денерис  Tired

# 541
И аз съм Дени. Heart Eyes

# 542
И аз. Чак сверих с мъжа си и го питах да не би да не отговарям правилно.

# 543
Аз съм Аря   Heart Eyes

# 544
# 545
  • Варна
 Бляк и аз съм Денерис, сигурно защото отговорих, че предпочитам да е топло, отколкото студено..  Rolling Eyes

# 546
Бриен май излиза заради вида тренировка която предпочитаме. И на мен тя ми се падна.

Никой не заслужава трона. Това е истината.
Таргариен "спасиха" Вестерос от Харън и тиранията му. Водят се освободители.  smile3540

# 547
Таргариен "спасиха" Вестерос от Харън и тиранията му. Водят се освободители.  smile3540

Другите да идват и да се свършва  Mr. Green

# 548
  • срещу двата комина :)))
Бляк и аз съм Денерис, сигурно защото отговорих, че предпочитам да е топло, отколкото студено..  Rolling Eyes

и аз това отговорих, пък съм Бриен  newsm78

# 549
  • Пазарджик/Лондон
Аз съм Марджъри Rolling Eyes.Използвам външноста си да ми отваря врати  Joy.

Много ми хареса епизода - Тирион беше страШотен.

# 550
  • вятър в маслините, вятър над хребета
You are Margaery Tyrell! Tired
Знам и къде сбърках, че ме докара до You use your beauty to open doors, and work your manipulations once you're inside. Mr. Green

# 551
Варис няма интерес на трона да седят психопати, алчни копелета от инцест и хора без законни претенции, защото това означава неспирни атаки на Чертога, а той (Варис) все пак си пази кожицата.

А Денерис какво е?
Таргариените какви са били преди 300 години и оттогава насам?
От всички тя има най-много право да седне на трона - нейната династия е властвала последно и е свалена с бунт. Говоря конкретно за Железния трон, според мен седемте кралства нямат нужда от един владетел.

# 552
  • Варна
О, най-много право върху трона има този, който подчини останалите и седне върху него.  Grinning

Изпитано през вековете.

# 553
Тогава няма смисъл да нищим Таргариените и какви били те на Вестерос - те са си заслужили трона Simple Smile
Да не говорим, че единствената причина (според мен) на трона да не седи Денерис, е нейното странно чувство за справедливост и нежелание да тръгва към Чертога без "покана" от народа.

# 554
О, най-много право върху трона има този, който подчини останалите и седне върху него.  Grinning

Изпитано през вековете.

абсолютно

щом не те бива да седнеш или да се задържиш на трона, нямаш право на него

Общи условия

Активация на акаунт