Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 105
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Защо никой не коментира Варис и демонстративния му интерес към трона? Аз доста се развълнувах.

# 526
Да и Варис и Питър Бейлиш имат еднакъв интерес явно. Помня една сцена от миналия сезон как се надлъгваха заедно, стоейки пред празния трон. Явно там за тях интригата е оръжие към трона наравно с армията и наследствеността. ..

# 527
По-скоро ми напомня за разговора му с Нед и как Варис се грижи за интересите на кралството, а не на отделни родове. Затова не му обръщам много внимание. Ако Кутрето стоеше така, щеше да ми е по-интересно Simple Smile

# 528
Малко смях  Laughing

Скрит текст:

# 529
По-скоро ми напомня за разговора му с Нед и как Варис се грижи за интересите на кралството, а не на отделни родове. Затова не му обръщам много внимание. Ако Кутрето стоеше така, щеше да ми е по-интересно Simple Smile

Варис така каза на Нед. Вярваш ли му?

# 530
  • Варна

Доколкото няма шанс да седне на трона, явно обслужва нечии други интереси.

# 531

Доколкото няма шанс да седне на трона, явно обслужва нечии други интереси.
На ето това вярвам. Варис няма интерес на трона да седят психопати, алчни копелета от инцест и хора без законни претенции, защото това означава неспирни атаки на Чертога, а той (Варис) все пак си пази кожицата.

# 532
На Варис и не му схващам мотивите. Не мисля, че е за благото на кралството, иска власт и май просто изпитва удоволствие от това със слуховете и интригите да може да управлява държавата в сянка. Тенденция при него е да прави услуги на всички или поне всички да си мислят, че той им прави услуги. Комплексът на човек, издигнал се от нищото, който иска да си отмъсти за униженията в миналото. Същият ми е като Кутрето, всъщност.

# 533
  • Варна
На Варис и не му схващам мотивите. Не мисля, че е за благото на кралството, иска власт и май просто изпитва удоволствие от това със слуховете и интригите да може да управлява държавата в сянка. Тенденция при него е да прави услуги на всички или поне всички да си мислят, че той им прави услуги. Комплексът на човек, издигнал се от нищото, който иска да си отмъсти за униженията в миналото. Същият ми е като Кутрето, всъщност.

Кутрето знаем, че работи за Кутрето. Варис работи за Илирио.

# 534
Варис няма интерес на трона да седят психопати, алчни копелета от инцест и хора без законни претенции, защото това означава неспирни атаки на Чертога, а той (Варис) все пак си пази кожицата.

А Денерис какво е?
Таргариените какви са били преди 300 години и оттогава насам?

# 535
# 536
# 537
Май ще управлявам света  Mr. Green
Цитат
You are Daenerys Targaryen! You may be young, but you are already learning a lot about politics and the complicated life of a ruler. You respect traditions and recognize that you don't always get what you want. But putting the welfare of others ahead of your own gains the love and favor of those around you. It's not easy being Queen.

# 538

И на мен, изненадана съм,
на предишните два теста бях Серсей  Joy

# 539
3 пъти го правя и на трите се падна Денерис. От всички, тя ми е най-несимпатична  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт