Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 155
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Нищо ново не ни казват, остава да се отговори на въпроса как камъчето отива в чашата?

# 152
  • Бургас
Според мен е било в гарафата,която е на масата пред лейди Олена.Ако не се лъжа от нея сипва Тирион в чашата,но това е само предположение.

# 153
  • Варна
Ще гледам след малко, да ви следя

# 154
Зад кадър на сватбата

Забравих да отбележа две неща, Планината е там
и колко много ми хареса Тивин като се усети накъде вървят нещата, как гушна Томен да не гледа.

# 155
Изгледах. Джофрито яко се изцъкли  Mr. Green,... дано Тириончо  Heart Eyes не го отнесе   Confused  ooooh!(макар и физически непълноценен, е единственият свестен сред красивите на външен вид Ланистърови, а зад фасадата - дребни злобни душици, психофрийкове и садисти, ... забележителен контраст). Тъй ... мъжете наследници поизмряха, тронът се поосвободи - жени в борба за трона ли ще гледаме  newsm78 ... Денерис стига се е мотала в пустинята Гоби, ми да потегля към Албиона, да разкара аматьорите  Mr. Green и да си прибира бащинията  Laughing Единствената достойна и да седи на трона, че и да управлява как требе е тя  bowuu (Куин Елизабет, ... такива асоциации правя  newsm78). Колко ли сезона ще й трябват  Crazy Laughing

Според мен е било в гарафата,която е на масата пред лейди Олена.Ако не се лъжа от нея сипва Тирион в чашата,но това е само предположение.
Джофрито подаде чашата си на Марджи и тя я остави на тяхната маса, след това всички се главичкаха покрай разсичането на тортата. Някой обаче не се е почесвал, а е действал в суматохата   Mr. Green. Тирион подаде същата чаша на Джофри, значи някой (може и самата Марджи) да е използвал шоуто с тортата и всеобщата разсейка  newsm78

# 156
Перегрин, има още един официален наследник на трона - принц Томен, по-малкият брат на Джофри.  Борбата за трона не е свършила за Ланистър.  Mr. Green

# 157
  • in Wonderland
Да се запиша и аз тук с две снимки :

Тронът :

Скрит текст:

И аз на тронът :

Скрит текст:

# 158
smile3555 Забравих го.

Тюдоровата ми фантазия зависна  Crazy Laughing .... засега  Flutter

Макар, че...  Thinking Дететето сигурно е малко и симпатично (засега  Mr. Green), но да не забравяме, че е син на вуйчо си   #Silly, а и с теА възпитатели ...  Laughing ... Не губя надежда Flutter

ПП Йее, аз докат' бистря теории, някои седнаха на трона  Laughing ... Яки снимки  Wink Сподели и впечатления, ако искаш - к'во е усещането  Party ... железно, сигурно  Grinning

# 159
  • срещу двата комина :)))
 hahaha hahaha hahaha

# 160
  • in Wonderland
 Joy Joy Joy

Ами много ми беше интересно , да железен е и ако може да се вярва на момчето , което беше с него ( представител на HBO България ) тронът е участвал в снимките ( в смисъл имало 3 или 4 такива трона  , предназначени за снимки) и този бил от Хърватска май каза . Иначе , който се снима , може да си качи снимката на страницата на HBO България във ФБ и да участва в жребий . Наградата ще бъде поклонническо пътуване за двама до Comic Con в Румъния , където ще бъдат Хал Дрого ( Джейсън Момоа) и Оша ( Natalia Tena) .

Много неща исках да разпитам и науча , но нямах никакво време и така.
Много ми хареса иначе  Blush

# 161
Моля,Моля къде да намеря 2 серия,бях толкова заета преди празниците че не можах на време да го дръпна и сега няма в Замунда няма в Р2Р.Благодаря ви предварително,надявам се след утрешните козунаци които съм планирала да отпусна със серията.

# 162
hahaha hahaha hahaha

И моята реакция беше такава  Joy

# 163
В DMCA-removal-from-Google ги има, дори да ги махнат като торент файл, то винаги стой  магнитният им линк.
И двете серии ги намирам там в търсачката Simple Smile

# 164
Благодаря много!Намерих го в Арена и го дръпнах.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт