Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 178
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
На мен Хиздар ми е симпатичен.  Blush В книгата ми е откровено неприятен и заради него четох с едно око....Екранният е екзотичен и интересен, но нека видим маниерите му първо, може да е потрисащ, знам ли... Засега съм откровено изненадана от собствената си реакция.

За Джейми...много контроверзна тема, прекалиха. По-добре да не ръчкам гнездо с оси тук...

Момченцето от нападнатото село е бъдещ отмъстител, според мен. Много добре видя кой уби баща му.

Ставос ми хареса, Шайрийн е чудно момиченце, ако и направят нещо много ще се вбеся. "Не можеш да си добра Ръка и да четеш "knight" като "kuh-nigit"."  Joy

# 211
Екзотичен е, но в серията направо й взе мярката Whistling

# 212

Какво означава това?

# 213
  • USA, Steak State
Я вижте това

http://quartermaester.info/

# 214

Какво означава това?
Прецени я какво представлява. Иначе в грубия си вариант изразът се ползва в смисъл "взимане на мярка за ковчег".

# 215
  • Велико Търново
Гледахте ли вече втори и трети еп. от новия сезон? Боже Джофрито  отровиха ли го или наистина се задави?

# 216
  • sf
Скрит текст:
Отровиха го  Peace

# 217
  • Велико Търново
Кой, бе?

# 218
  • sf
Ееее има време, ще разберем  Joy

# 219
Във вчерашния епизод се намекна за поне един  Peace

Според мен няма смисъл да се слага в спойлер нещо от преден епизод.

# 220
Въпрос към челите книгите:

Скрит текст:
Моля, подсетете ме дали сцената между Церсей и Джайм до трупа на Джофри я имаше в книгите. Имам спомен за нещо такова, но сякаш си беше и по желание на Церсей, а в сериала го представиха малко като изнасилване.

# 221
  • Варна
Въпрос към челите книгите:

Скрит текст:
Моля, подсетете ме дали сцената между Церсей и Джайм до трупа на Джофри я имаше в книгите. Имам спомен за нещо такова, но сякаш си беше и по желание на Церсей, а в сериала го представиха малко като изнасилване.

Скрит текст:
Да, и по желание на Церсей беше. Peace

# 222
По нейно желание беше, защото точно тогава той се върна в Кралски чертог, а тя беше загубила детето си.

Тук както видяхме, не само го върнаха по-рано за да ни покажат колко са си омръзнали,
а на всичко отгоре като Лорд-Командир е лично отговорен за отравянето на Джофрьо, най-бездарния бял плащ, ако перефразирам лекенцето.

Хиздар

# 223
Мерси,

Значи правилно си спомням. На мен любимият ми момент от серията, (е може би след сцените с Червената пепелянка), е:

https://www.youtube.com/watch?v=Cze5A4iyQGk

Предполагам Дани говори на висш валериански, влюбена съм в звученето на този език.

# 224
  • Варна
Моята любима сцена е тази с Тирион в затвора.
 Страхотен актьор е Динклидж.
Дани е твърде патетична. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт