Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 178
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • срещу двата комина :)))
Хиздар изглежда доста по-добре от това, което очаквах ... как ли ще ми го направят противен Mr. Green

# 226
Моята любима сцена е тази с Тирион в затвора.
 Страхотен актьор е Динклидж.
+1 Grinning

Хиздар и на мен ми харесва.

# 227
Дани е твърде патетична. Laughing

Мм, да, но на мен в затвора най ми хареса Подрик и сбогуването. Пророних сълзица. Mr. Green
Гледам в интернет се е завихрил някакъв невероятен спор за сцената с Джайм и Церсей и как не била точно по книгите. На мен не ми пречи, тъй като по принцип свикнах да разделям книгите от шоуто, а и вече толкова неща промениха, че претръпнах.

# 228
  • Варна
Дани е твърде патетична. Laughing

Мм, да, но на мен в затвора най ми хареса Подрик и сбогуването. Пророних сълзица. Mr. Green
Гледам в интернет се е завихрил някакъв невероятен спор за сцената с Джайм и Церсей и как не била точно по книгите. На мен не ми пречи, тъй като по принцип свикнах да разделям книгите от шоуто, а и вече толкова неща промениха, че претръпнах.

На мен също тази сцена ми пречеше, докато не ме "светнаха" дали пък и в книгите не е така. Laughing

Не ми пречи да променят сюжета, да представят Денн като канибали, да говорят за картофи, макар във Вестерос няма картофи Laughing или ако героят е без нос , все пак да има нос. Дразня се когато променят характера на ключов герой. Джайм не е насилник, мисля, че изкривиха образа му. Confused Прави лошо впечатление. (не че той е бял и пухкав, де)

По същия начин изкривяват образа на Аря и Хрътката..Дано да е само временно. Rolling Eyes

# 229
За Джайм не страдам, но и мен ме подразни малко как се развиват нещата с Аря и Хрътката. Пък уж се радвам като има разлики между книгите и сериала.

# 230
Аз мисля, че най се издразних на образа на Шае. Някакси в книгите ми беше много по-повърхностна, глупава и елементарна, а в сериала ми допадна. Приех, че е наистина влюбена жена, а не използвачка. Но и това беше преди, сега си гледам и свиркам, каквото и да изменят. Mr. Green Може би, защото осъзнах, че ставам досадна с постоянния си рефрен, "Ама това не е баш като по книгата", пред хора които не са чели историята, а и в крайна сметка си развалям сама удоволствието от серила.

Джайм по принцип не го харесвам и тъй и не се научих да изпитвам кой знае каква симпатия към него, въпреки всичко, което му се случи и развитието на образа му. Остана си героя, който не се поколеба и за минута да убие дете, ама аз пък съм и твърдо Старк фен, заради пустите ми любими вълчища. Laughing
Най-голямата мъка в сериала ми е, че почти не ги показват, особено Дух, който винаги съм приемала, като неразделна част от Джон.

# 231
Сега прочетох, че имало 3000 души на опашка за трона във Варна.  Laughing А какво ли ще е в София?  ooooh! ooooh!

# 232
И на мен сцената с Тирион и Подрик ми хареса най-много. Как само наизвади от къде ли не какво ли не този Подрик. Определено най-лоялния - винаги е защитавал интересите на Тирион. Simple Smile

# 233
Преди да проверя, точно за него си мислех, понеже го показаха 2 или 3 пъти. Според мен беше излишно толкова много да завират камерата в лицето му.

# 234
  • София
Не знам дали е публукивано, но аз много се смях.

http://9gag.com/gag/aWZN3R2?ref=fb.s

# 235
А Денерис целия свят ли ще освободи, докато стигне до Чертога? Като изкла първия град ми хареса, но сега вече започнах да се дразня. Има армия, има обсадни оръдия, има дракони, какво чака Simple Smile

# 236
Спокойно,това и е последния град и заминава да си търси Трона,ама
Скрит текст:
вече не може да контролира драконите  Tired,не че армията и е малко де  Mr. Green

# 237
  • Варна
Спокойно,това и е последния град и заминава да си търси Трона,ама
Скрит текст:
вече не може да контролира драконите  Tired,не че армията и е малко де  Mr. Green

A,това не е сигурно.. newsm78

# 238
А Денерис целия свят ли ще освободи, докато стигне до Чертога? Като изкла първия град ми хареса, но сега вече започнах да се дразня. Има армия, има обсадни оръдия, има дракони, какво чака Simple Smile

Няма кораби. Тепърва ще се намесят онези с корабите. Чудя се колко кораба ще и трябват да превози толкова народ...

# 239
  • Варна
Ама това е Мартин.. Много бързате с корабите.. Laughing

Скрит текст:
Изобщо няма да се учудя, ако Дани не прекоси Тясното море, а бъде завлечена за вечни времена в Дош Халеен.

Общи условия

Активация на акаунт