Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 660
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Как при Томен,в книгата заравят Джофри с меча в ръце  ooooh!.Ох тоя Мартин,праща ни теориите и предположенията по дяволите  Mr. Green

Никъде не е казано изрично, че заравят Джофри с меча.  NaughtyПо принцип няма такава практика. Мечовете от валирианска стомана са твърде ценни и се предават от поколение на поколение.

# 331
Скрит текст:
Много готин Петир, мнооооого.

Хм Варго, хм, надявам се кумчо-вълчовците да го харесат на вкус другата серия, че ако тръгне и той да става положителен няма да го понеса.   Twisted Evil

Петир е превъзходен! Heart Eyes Примирам от удоволствие всеки път като се усмихне мазничко. Кледа Санса като котарак - паничка с мляко.
С нетърпение чакам да видя как ще се вземе с леля Лиза в следващата серия.

Бум, и аз на този си му викам Варго. hahaha Не вярвам да го затрият бързо, сигурно ще мъти водата поне до още няколко серии и също така не вярвам да стане положителник.

Никакави романтичности няма между Бриен и Джайм. Тя може и да го харесва, освен, че почна да го уважава, но със сигурност от негова страна няма друго чувство освен уважение и възхищение като към боец.

Нито Лед, нито някой от изкованите от него два меча ще бъде меча на Азор Ахай.

# 332
На мен пък поведението на Петир ми се разминава с моята представа. Толкова е мазен, че по физиономията му се чете какво е намислил. Доста по- разкрит изглежда в сравнение с книгата. Прекалено похотливо гледа Санса, а идеята е да й спечели доверието.

На кой викате Варго, на този, който отряза ръката на Джейми ли, защото и аз не знам защо му викам Варго  Laughing.
Скрит текст:
А бе той в книгата беше ли на Вала. Аз все си мисля, че трябваше да са го изяли вече.

# 333
  • Варна
На мен пък поведението на Петир ми се разминава с моята представа. Толкова е мазен, че по физиономията му се чете какво е намислил. Доста по- разкрит изглежда в сравнение с книгата. Прекалено похотливо гледа Санса, а идеята е да й спечели доверието.

В книгите Петир  е описан от гледна точка на Санса. Тъй като е твърде неопитна, явно не може да схване напълно поведението му.

Няма разминаване според мен.

# 334
На кой викате Варго, на този, който отряза ръката на Джейми ли, защото и аз не знам защо му викам Варго  Laughing.
Скрит текст:
А бе той в книгата беше ли на Вала. Аз все си мисля, че трябваше да са го изяли вече.

Да, защото в книгите Варго беше този, който отряза ръката на Джайм. В книгата не отива на Вала.

# 335
Благодаря ви. Добре че сезоните са само с по 10 епизода, защото ако бяха с по 22-23 кашата щеше да е пълна. Аз лично съм разочарована от филма засега.

# 336
Благодаря ви. Добре че сезоните са само с по 10 епизода, защото ако бяха с по 22-23 кашата щеше да е пълна. Аз лично съм разочарована от филма засега.

Не знам дали щеше да е пълна кашата-най-вероятно да. Но напротив мисля, че трябва да 22-23 епизода, поне повече неща ще са описани. Тези, които не са чели книгата са най-добре-не се захващат за детайлите и сериала вероятно много им харесва. Но аз вече откровено си се ядосвам.
Петир поначало много си ме кефи. Аз и очаквах да има нещо между тях със Санса, реална връзка имам предвид-би било доста интересно. Ама не би-засега и там е скука.
Ще видим как ще се пресъздаде сцената в Орлово гнездо-вероятно в следващият епизод.

# 337
  • Варна

Петир поначало много си ме кефи. Аз и очаквах да има нещо между тях със Санса, реална връзка имам предвид-би било доста интересно. Ама не би-засега и там е скука.

Скрит текст:
Тц, не мисля че Санса би имала нещо с Петир. Толкова е... извратено.. Tired
Може би нещо не по своя воля.. Confused

# 338
Не вярвам Санса да има подобна връзка с Петир. Най-много някоя неохотно дадена целувка от време на време. Твърде ценна е за Кутрето, за да рискува той така да си съсипе плановете. Все пак е играч от класа, не е Роб Старк. 

# 339
  • Варна
Не вярвам Санса да има подобна връзка с Петир. Най-много някоя неохотно дадена целувка от време на време. Твърде ценна е за Кутрето, за да рискува той така да си съсипе плановете. Все пак е играч от класа, не е Роб Старк. 

Дано. В книгата ми се струваше по-сдържан. но в сериала... ooooh!

# 340
В книгите Петир  е описан от гледна точка на Санса. Тъй като е твърде неопитна, явно не може да схване напълно поведението му.

Понасъбраха се доста неща в този дух.

# 341
  • Варна

Понасъбраха се доста неща в този дух.

Ако не бяха форумите, никога нямаше да разбера, че Ренли и Лорас са имали връзка. Това просто не го виждах в книгите. Връзката им  обаче беше основен акцент в сериала..

# 342
На практика Тирелите си го подкокоросаха.

Същото се отнася и за Мелисандра и Станис, за Теон и Рамзи, пък и за изнасилването,
не е лошо да имаме повече гледни точки.

# 343
# 344
  • София
Ако не бяха форумите, никога нямаше да разбера, че Ренли и Лорас са имали връзка. Това просто не го виждах в книгите. Връзката им  обаче беше основен акцент в сериала..
И аз бях така - даже като прочетох тук за първи път, че имали връзка, реших че за друга книга става дума. Crazy Изобщо не бях доловила такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт