Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 012
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Дезидерата - не навлизай в подробности в тази тема, защото хората нечели книгата се дразнят. Хем не им е ясно, ама някой като им обясни пак настават недоволства. Нека си мислят, че войната е започната заради любов- да да, същот като Хубавата Елена. Историята се повтаря  Wink

# 601
  • Варна
Дези, ще цитирам този пост в темата за книгите да направим един разбор на състоянието на армиите в края на "Танца". Grinning

# 602
И аз това щях да кажа - да слагаме поста в другата тема и да го изтрием оттук.

# 603
Аз не бих предполагала, че някой може да се подразни, още повече че втората ми част на поста засяга актуална тема, положението на Санса. Затова и болднах името и.
Ако някой прояви интерес към книгите заради поста ми, няма да съжалява. Аз се чудя как не намерих книгите по-рано.
А все пак коментирам актуална ситуация в сериала, не колко е красив еди кой си герой. Що да ме трият?  Shocked

# 604
Покрай вашите постове, аз започнах да се замислям дали да не започна да чета книгите. С интерес ви следя коментарите  Heart Eyes

# 605
Дезидерата - никой няма да те трие. Знам, че коментираш актуалната серия и неща, които вече са се случили, но повечето зрители, които не са чели книгата не са забелязали или разбрали и половината от това, което си написала. Просто последните няколко страници се появиха протестиращи, че се правят паралели между книгата и филма и не им било приятно, въпреки че другата половина само гледащи постоянно разпитват какво се случва по нататък. Не ги приемай толкова навътре нещата  Wink

А който седне и прочете поредицата, няма да съжали и за миг.

# 606
Аз не съм чела от 4та книга нататък, но не виждам проблем да се обсъжда и да се прави паралел, все пак не е филм върху произволен сценарий, а върху книгите на Мартин, или не?  newsm78

# 607
Дезидерата - никой няма да те трие. Знам, че коментираш актуалната серия и неща, които вече са се случили, но повечето зрители, които не са чели книгата не са забелязали или разбрали и половината от това, което си написала. Просто последните няколко страници се появиха протестиращи, че се правят паралели между книгата и филма и не им било приятно, въпреки че другата половина само гледащи постоянно разпитват какво се случва по нататък. Не ги приемай толкова навътре нещата  Wink

Аз да приемам навътре какво не разбрах? Ще ме осветли ли някой? Например, с цитат от мнението ми, което да преполага това?  Grinning
Дълбоко се съмнявам, че потребителите не са разбрали половината от поста ми. Тук все пак пишат интелигентни хора, не г и подценявай.  Peace
Точно в момента преди седми епизод Джон Арин е от особено значение. Лайса вече осведоми зрителя, че тя го е отровила, както Кутрето е искал, и е написала писмото в което обвинява Ланистърите.

# 608
Дано нечелите зрители помнят кой е Джон Арин Simple Smile (четящите тук го помнят със сигурност).

# 609
Дезидерата - никой няма да те трие. Знам, че коментираш актуалната серия и неща, които вече са се случили, но повечето зрители, които не са чели книгата не са забелязали или разбрали и половината от това, което си написала. Просто последните няколко страници се появиха протестиращи, че се правят паралели между книгата и филма и не им било приятно, въпреки че другата половина само гледащи постоянно разпитват какво се случва по нататък. Не ги приемай толкова навътре нещата  Wink

Аз да приемам навътре какво не разбрах? Ще ме осветли ли някой? Например, с цитат от мнението ми, което да предполага това?  Grinning
Дълбоко се съмнявам, че потребителите не са разбрали половината от поста ми. Тук все пак пишат интелигентни хора, не ги подценявай.  Peace
Точно в момента преди седми епизод Джон Арин е от особено значение. Лайса вече осведоми зрителя, че тя го е отровила, както Кутрето е искал, и е написала писмото в което обвинява Ланистърите.
Познатите ми, които не четат помнят, и още как. В шоуто така ще го споменат два пъти, за да си го припомнят и останалите.

# 610
Дано нечелите зрители помнят кой е Джон Арин Simple Smile (четящите тук го помнят със сигурност).

Починалия съпруг на Лиза и ръка на краля? Не е ли той, който започва първи да се съмнява за децата на Робърт?

# 611
Да, точно той. Жена му го е отровила. По идея на Кутрето.

# 612
Не е ли той, който започва първи да се съмнява за децата на Робърт?
В сериала е първият, да. В книгите е вторият. Peace

# 613
Да, точно той. Жена му го е отровила. По идея на Кутрето.

Спечелихте ме, почвам да чета книгите.

# 614
Цитат
Церсей изглеждаше доволна и сякаш го очакваше. Както и си трябва (читателите знаят защо).
Не се сещам защо Церсей би била доволна от двубоя или не мен нещо ми е убягнало? Моля обяснете на недосещащата се аз  Grinning
Кой се изправяше срещу Оберин Мартел Планината ли беше? Отдавна съм чела и много не си спомням точно двубоя. Погледът на Церсей много ми хареса-злобен, ядосан и същевременно коварен. Wink

Общи условия

Активация на акаунт