Автобронзант за лице и тяло

• 37 542
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
най много харесвам бронзантите на Clarins, аммм цените саа Crazy Crazy Crazy
но пък тена след мазане с тях е изкл. естествен,
другите на мен ми стоят някак оранжеви newsm78

Mоже ли да дадеш линк с този на Кларинс ? Каква му е цената? Аз съм склонна да дам и 50 лева стига да знам,че няма да оранжавее и ще стана тъмна,че сега съм нещо средно и не ме устрвойва.

# 16
Бялата кожа грозна ли е?  newsm78

Питам понеже аз лично вече много се изморих да се опитвам да си променям природните дадености за да се вписвам в накакви модерни тенденции, от бяла да се правя на черна, от къдрава на права, и т.н.

# 17
аз лично не се харесвам бяла- дето съм много бяла, ами съм и много бледа. Като имам тен изглеждам не като болна, Laughing пигментацията на кожата ми се изравнява и змийско зелените ми очи изпъкват.  Heart Eyes
Това е единственото нещо, което не харесвам с себе си и го променям  Peace

# 18
В никакъв случай бялата кожа не е грозна,просто и аз смятам,че малко по-тъмна ми е по добре.И аз съм мнооого бяла и бледа,а и изглеждам като болна. Ходила съм и на солариум,но ефекта беше петна по лицето,който до ден днешен не могат да изчезнат напълно..

# 19
  • София
Досега не съм ползвала автобронзант, но преди седмица направих една доста импулсивна и донякъде необмислена покупка на един много хвален продукт на bareMinerals - Faux Tan Body. Покупката е необмислена защото междувременно започнах и лазерна епилация на зона интим и в момента се чудя дали и как да  използвам автобронзата без да попреча на лазерната епилация.

А това е продукта - ако някой е ползвал, моля да каже мнение. Досега не видях ревю на български. Може и да е задето не се продава в България

http://www.lookfantastic.com/bareminerals-faux-tan-body-sunless- … ner/10730955.html

# 20
най много харесвам бронзантите на Clarins, аммм цените саа Crazy Crazy Crazy
но пък тена след мазане с тях е изкл. естествен,
другите на мен ми стоят някак оранжеви newsm78

Mоже ли да дадеш линк с този на Кларинс ? Каква му е цената? Аз съм склонна да дам и 50 лева стига да знам,че няма да оранжавее и ще стана тъмна,че сега съм нещо средно и не ме устрвойва.

Аз съм ползвала това

Скрит текст:

на лицето стоеше много добре, но на тялото ми оранжевееше. Ако не си внимателен ставаш и на ивици.

# 21
Само за Лореал гела мога да изкажа мнение. В моя няма блестящи частици между другото... Не оранжевее, още след две намазвания съм доста черна, а аз съм адски бяла като призрак. Много е траен, тази седмица ме домързя да се мажа пак и чак сега виждам на места да е паднал. Обаче адски изсушава кожата и на лице не смятам да го мажа повече.

# 22
Цитат на:  link=topic=776576.msg27994022#msg27994022 date=1397860465
Само за Лореал гела мога да изкажа мнение. В моя няма блестящи частици между другото... Не оранжевее, още след две намазвания съм доста черна, а аз съм адски бяла като призрак. Много е траен, тази седмица ме домързя да се мажа пак и чак сега виждам на места да е паднал. Обаче адски изсушава кожата и на лице не смятам да го мажа повече.
Rennie, изпрати картинка да видим как изглежда.

# 23
  • София
Току що видях в темата за Feelunique че се обсъжда великденско намаление в сайта от 15 или 20% с кодове съответно EASTER15 или EASTER20.

Сайтът е читав, за качествена козметика, и си има отделен раздел само за слънцезащитни продукти и автобронзанти SUN & TAN и с намалението мисля си заслужава да се купи нещо качествено.
http://www.feelunique.com/tanning

P.P.
Дали са и полезни съвети стъпка по стъпка за правилното нанасяне на бронзантите.
http://www.feelunique.com/beauty-all-access/27-top-tanning-tips/

# 24
Ето този е. Мисля, че е някаква нова партида и замества този с блясъка.

# 25
Ето този е. Мисля, че е някаква нова партида и замества този с блясъка.

И аз така мисля. И е хубава идеята, защото от предния като се намажа навсякъде оставях блестяща диря.  Laughing Ако можеше и да не изсушава толкова кожата...

# 26
На мен даже ми е странно защо изсушава толкова. Реално е само силикони вътре. Аз мисля да си го ползвам това лято и без това вече имам цяла туба и да хидратирам яко. Обаче за лице- абсурд. На всичкото отгоре ми оцвети пигментните петна по лицето, които цяла зима старателно изсветлявах и сега пак мажа с пилинг и се ядосвам... Но то всеки автобронзант сигурно ще има такъв ефект върху пигментни петна- да ги подчертава.  Rolling Eyes Луничките интересно не ги потъмнява, но петната  Crazy

# 27
Този без частиците и той ли изсушава толкова много? Балеа не изсушава, ами хидратира много добре. Но не се поръмнява така хубаво.
А лицето с какво ще го мажеш, като ще ползваш Лореалския само за тяло?

# 28
Този с частиците не съм го ползвала и не мога да направя сравнение, но моята кожа си е суха принципно. Мога да живея с изсъхването на кожата, ако се мажа всеки ден с лосион или олио е окей. Лицето не знам още как ще процедирам. Единият вариант е да не излизам без фон дьо тен и бронзираща пудра, другият е да търся нещо специално за лице. Мисля, че ще заложа на бронзираща пудра просто и без това имам една тъмна, която принципно не ползвам, когато съм бяла Снежанка. На мнение съм, че кожата на лицето и без това е изложена на всякакви стресови фактори и не бива да се добавят още излишности. Б*си да си имаме и проблемите, както каза една приятелка онзи ден като разказвах за дерзанията си относно тена...

ПС: А за лице мога да взема този на Балеа също щом казваш, че не изсушава така.  Rolling Eyes

# 29
Аз съм с мазна кожа и ми я изсушаваше доста. Като пробвам да мажа с хидратиращ лосион/олио ставах на петна. И си мажех и лицето с него/ тъй като съм с мазна кожа ми идваше добре  Peace/
Аз няма как да не си мажа лицето, тъй като рядко се гримирам и през деня ходя без грим.

Общи условия

Активация на акаунт