Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Толкова е сладка. Heart Eyes

Ето видео с Великденското шоколадово яйце. Даже и клип са му направили как го разтварят.  Joy

Много е хубав медальона на Виолета и Диего. Heart Eyes

А ето и кексчета на Виолета от Италия.

Кога и при нас ще започнат да се продават такива вкусотии? ;д Heart Eyes

# 151
Нова снимка на Тини.

Прекрасна е.  Heart Eyes

И нови снимки от фотосесията на Алба:

# 152
  • София
Скрит текст:
Снимка на Самуел с някакво момиче.  Laughing

Чудя се, още колко ли неща ще си накачи Факундо по себе си.. Laughing

Нова снимка на Пабло /Бето/ от студиото.  Laughing

Явно не само у нас ще излъчват концерта по кината.  Peace

Снимка на Тини с фенка  Peace

Тини и Мечи.  Heart Eyes

# 153
# 154
А за снимката му с Клара- не е фотошоп, съвсем истинска си е. Peace

Хорхе и Стефи на сватба на техни приятели.

Не знаех, че е фотошоп, не я бях виждала преди, а и ми се струваше доста странно. Peace Изглеждаше ми на фотошоп. Laughing

Хорхе и Стефи са ми много интересни и смешни на тази снимка. Laughing

Нядавам се да пуснат още неща на Виолетта и в България, но да се радваме, че поне има и толкова. Peace Алба и Тини са много хубави на снимките. Heart Eyes Heart Eyes

# 155
Жорж.  Joy Някой ден ще вземат да ме убият. Поне като са тръгнали да пишат статия да вземат да се поинтересуват за имената на актьорите. И това Щосел не знам от къде им хрумна. На руски някои го произнасят така, но при нас SToessel си се чете СToeсел, а не Щосел.  ooooh!

Нова снимка на Хорхе и нов актьор зад кулисите на третия сезон.

# 156
С тея вкусотии и аз огладнях. Това шоколадово яйце е дефиницията на идеално.

Това Щоесел е като щрудел (което ми напомня как запомних всичко за тея електрони и протони - ВСИЧКО СЕ РИМУВА С КРОТОНИ! Joy), което не се връзва, защото не обичам щрудел :/

Обаче не разбирам защо ще е в кината само за 2 седмици  newsm78

# 157
  • София
Еми хората са неграмотни бе  Joy
Тоя с този пискюл дето си го е пуснал на челото много ме дразни. Коя е тоя?  #Cussing out
Напишете в гугъл Voy por ti, и излиза ДЖорДЖе Бланко - Идвам за теб  Joy

# 158
Еми хората са неграмотни бе  Joy
Тоя с този пискюл дето си го е пуснал на челото много ме дразни. Коя е тоя?  #Cussing out
Напишете в гугъл Voy por ti, и излиза ДЖорДЖе Бланко - Идвам за теб  Joy

Наистина са неграмотни. Joy Joy И аз не знам кой е тоя. Това за vor por ti не го знаех, ужас..... Joy Joy

# 159
И аз огладнях. Не стига, че много обичам шоколадови неща, а пък и щом са на Виолета.. ще ги обичам тройно повече.  Laughing Heart Eyes
Хаха, чудех се на какво ми прилича това Щосел.  Joy
И аз нямам представа защо ще пуснат филма само за две седмици.. може би не са сигурни дали всичките дни ще се събират достатъчно хора, за да го гледат и за това.  newsm78 Както и да е, важното е, че го има и ще го гледаме. Heart Eyes
Горкия Хорхе, как ли не го прекръстиха.  Joy
Този до Хорхе се казва Родриго Фрамптон и най-вероятно ще играе учител. Леко ми е смешен. :д
Ето още снимки:

# 160
  • София
Той като Бето - луда глава.  Joy Може би от снимките, които виждам, Дамиен, Джордже и Людми ще са в едно студио.. Peace
И като споменах Бето:
Скрит текст:

# 161
Той като Бето - луда глава.  Joy Може би от снимките, които виждам, Дамиен, Джордже и Людми ще са в едно студио.. Peace
И като споменах Бето:
Скрит текст:

Че е луда глава няма спор  Grinning Това със смяната на ролите ми е един от любимите моменти! Уникално смешно  Joy

А сега като споменахме тези яйца - има ли спечелили от борбата с яйца за Великден?
А като стана на въпрос за шоколадови яйца и ми се прияде. Ще си купя някой и друг цял кашон.

# 162

Рая Хорхе (Джордж. Жорж  Mr. Green Mr. Green) пак е с тази негова щура прическа!! Не мога да повярвам, че прекръстихме актьорите!! Дано като дойдат в България да не им объркат имената!!  Mr. Green  На мен също новият актьор ми прилича на Бето.  Дано някога да пуснат тези вкусотии и при нас!!  baby_neutral

# 163

Хорхе си е много сладък с тази прическа а за прическата на новия...фризьорска полиция!!!!! С този зализан кичур е „много готин“

# 164

Хорхе си е много сладък с тази прическа а за прическата на новия...фризьорска полиция!!!!! С този зализан кичур е „много готин“

Наистина новият еее… направо прекрасен така!!

Общи условия

Активация на акаунт