Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 275
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Хора! Може ли да попитам защо ВСИЧКИ се държите като деца? Врете се в мнението на другия с опити да го промените като е ясно, че е НЕВЪЗМОЖНО. И после трябва да се плюем. Много "цивилизовано" и "недетинско". Не ви ли писна да спорите?????
Всички? Дъгичке, аз тук видях само Кати да натяква мнението си и да ни казва, че ние мислим грешно, а трябва да мислим като нея. Някои хора доста пъти повторихме, че всеки има право на мнение и може да сподели това, което иска. Много добре знам, че не мога да променя мнението на никого, но аз и не искам това.

Съгласна съм с Рая!Всеки изказва своето мнение и никой не го прави с цел да променя нечие друго мнение.Мисля,че затова е тази тема за да каже всеки каквото мисли.Тук сме много хора и не винаги всички са съгласни с техните мнения,но на мен ми интересно какво мислят другите и какво мисля аз.Кати явно има свое мнение и харесва Виолета нека бъде така аз нямам нищо против и мисля,че и другите нямат,но не можем да се съгласяваме всички с един и това,че нечия постъпка на герой не ни харесва не означава,че трябва да спираме да гледаме филма.

# 661
Надявам се този път да успея да намеря новата книга, защото много искам да си я взема.  Heart Eyes
Би трябвало да пуснат книгите и към втория сезон.

Страхотно!!!Дано да ги пуснат и тук!!Много ми е интересно да прочета историите още веднъж. Peace

# 662
Не се карайте!Не и заради такова нещо да си развалим темата.Всеки разсъждава по различен начин,има разногласия,обаче заради един сериал не бива да спорим.Сезона вече е към края,защо да го завършваме със спорове,вместо да се насладим,защото като свърши ще почнем да се цупим.Чували ли сте израза-Различни хора-различни идеали?Повечето мислим,че Вилу е доста объркано момиче.Хич не е невинна,нищо,че ми е една от любимките..

# 663
Не се карайте!Не и заради такова нещо да си развалим темата.Всеки разсъждава по различен начин,има разногласия,обаче заради един сериал не бива да спорим.Сезона вече е към края,защо да го завършваме със спорове,вместо да се насладим,защото като свърши ще почнем да се цупим.Чували ли сте израза-Различни хора-различни идеали?Повечето мислим,че Вилу е доста объркано момиче.Хич не е невинна,нищо,че ми е една от любимките..

Най-накрая някой на моето мнение! А тук явно един като си каже мнинието друг му казва "Не, не е така..." и първия почва да си защитава мнението. Колко теми насам обсъждам каква и що е Виолета и накрая се стига до спор. Това е СЕРИАЛ! Не е реалност, че да има смисъл да се спори, но не че дори в реалността има смисъл да спори, защото това никога не води до нищо добро.

# 664
Здравейте отдавна не съм писала и искам да ви попитам тоя сезон кой е дето го дават по телевизията и дали ще има следващ???? Wink

# 665
Здравейте отдавна не съм писала и искам да ви попитам тоя сезон кой е дето го дават по телевизията и дали ще има следващ???? Wink

Здравей. В момента дават 2-ри сезон и да, ще има следващ - трети.

Сега осъзнавам, че много хора са ме разбрали погрешно. Вижте, аз не се опитвам да променя мнението на някого и да наложа своето. Не се опитвам да накарам Кати да мрази Виолета или пък такива неща. Просто изразявам своето мнение, това не означава, че споря с нея или искам да я ядосам. Същото се отнася и за Мъри, Рая, Или и останалите, които са на мнение, подобно на моето. Честно казано, когато още даваха първи сезон на Виолета, някъде сигурно към средата, като разбрах, че Мъри не харесва Виолета (героинята), щях да полудея! Тогава Виолета ми беше нещо като пример за подражание, както и на повечето хора в темата. Чудех се как може някой човек да мрази такова невинно момиче. В моите очи тя изглеждаше такава, докато не се осъзнах (в началото на втори сезон). Мнението ми тогава съвсем се промени, станах по-наблюдателна. Така че не се опитвам да променя ничие мнение, всички тук сме равни и имаме право да изкажем своето. Просто ви моля да не ни съдите повече, защото всъщност по този начин вие създавате спора. Peace

# 666

Този сезон е 2-ри и ще има и 3-ти за 4-ти и 5-ти незнам!

# 667
Стили,знам какво ти е мнението относно нея и не те съдя,не се опитвам да променя начина ти на виждане.Не можем всички да мислим еднакво.Струва ми се,че така ще се изпокараме,затова го казах..

# 668
Дъгичке, ще те помоля да поясниш кого визираш. Не слагай всички под общ знаменател. Както и написах по-рано, ние казахме, че приемаме чуждото мнение и всеки има право да каже какво мисли. Тогава не виждам какъв е проблема. Не мислете, че на мен ми е приятно да има спорове в темата, но не мисля, че е редно някой постоянно да ти казва какво да пишеш и да ти казва, че грешиш щом не си на неговото мнение.

Стили, аз те разбирам идеално и не мисля, че ти имаш някаква вина в случая. Изказваш си мнението за Виолета, в което няма лошо.

Моля, върнете се малко назад и прочетете внимателно мненията ни и тогава ще видите кой създава спорове. И казвайте каквото искате да кажете в прав текст, защото стават големи обърквания.

# 669
Дъгичке, ще те помоля да поясниш кого визираш. Не слагай всички под общ знаменател. Както и написах по-рано, ние казахме, че приемаме чуждото мнение и всеки има право да каже какво мисли. Тогава не виждам какъв е проблема. Не мислете, че на мен ми е приятно да има спорове в темата, но не мисля, че е редно някой постоянно да ти казва какво да пишеш и да ти казва, че грешиш щом не си на неговото мнение.

Стили, аз те разбирам идеално и не мисля, че ти имаш някаква вина в случая. Изказваш си мнението за Виолета, в което няма лошо.

Моля, върнете се малко назад и прочетете внимателно мненията ни и тогава ще видите кой създава спорове. И казвайте каквото искате да кажете в прав текст, защото стават големи обърквания.

Така е. Ние споделяме мнението си, мислим се за прави, естествено, но освен това ние разбираме и чуждото мнение и сме готови да го чуем, без да съдим тези, които мислят по различен от нас начин. Никой не е казал, че като се сблъскат две противоположни мнения се получава война. Не е задължително в нашия случай, защото вярвам, че всички тук сме в идеални отношения и рядко се караме. Това, което всички правим в момента не е каране, а както вече казах изразяване на мнение. Разбираемо е, че всеки се мисли за прав и подкрепя повече мнението на хората, които са с подобно на неговото, но това не е означава пълно неуважение към останалите мнения. Спирам дотук, защото ми омръзна да повтарям едни и същи неща, надявам се този път да ме разберете правилно.

# 670
Стили,  newsm10
И аз спирам дотук, защото вече казах каквото имах да казвам и то дори по няколко пъти.  Laughing Надявам се ситуацията да се изясни и да няма повече караници. Нека всички бъдем в добри отношения, за да може да се радваме на присъствието си в темата.

Я вижте какво се продава в Джъмбо- топки на "Виолета".

Сега вече всеки ще може да си изкарва яда върху героите, които не харесва.  Laughing

# 671
Открих, че може да се гласува два пъти от един и същ браузър (втория път е в режим "инкогнито") Така ще можем да удвоим гласовете!

# 672
Открих, че може да се гласува два пъти от един и същ браузър (втория път е в режим "инкогнито") Така ще можем да удвоим гласовете!
Сега пробвах и на мен ми дава да гласувам колкото пъти искам.
Отворете си браузъра, след това влезте в режим "инкогнито" и като гласувате затворете прозореца с този режим и си отидете пак на браузъра. И повтаряйте същото действие колкото пъти искате. ;д Така наистина ще успеем да се качим още по-напред.

# 673
Забравих да кажа, че си изтеглих и тези браузъри:

+ още 9 гласа.

# 674
  • София
И аз така гласувам ;д Хайде, гласуването започва ;д трябва да изпреварим Лодз ;д Ама става мнооого бавно, то се изморих  Laughing
Никой не се държи детински, всички изразяваме мнение! Стягайте се! Wink

Общи условия

Активация на акаунт