Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 283
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И аз ще се включа в дебата Simple Smile  Laughing Първо, не мисля, че винаги Виолета трябва да печели.  Wink Има и други герои, не е само тя! Аз лично много се ядосвам като застанат Франческа и Камила пред Людмила и и кажат, че Виолета по-добра от нея. По този начин те казват, че пред нея двете са нищо, а не е така.  Naughty За мен Франческа е по-талантлива от Виолета. Тя ми е любимката, така че е нормално да съм за нея.  Wink Вие харесвате Диего, аз не и приемам вашето мнение. А защо не харесвам Диего ли? Ами прекалено груб е, заядлив и какъв ли още не, а Людмила я харесвам заради самочувствието и. Това я прави забавна  Peace
Гласовете много бързо се увеличават. От вчера ги следя и ни минаха някои градове, но ние наваксваме.  Peace

Едва днес видях рекламата за последните 5 епизода. Представят епизодите като най-скучни, а всъщност това са най-интересните епизоди. Мисля, че са съчетали най-скучните моменти. Никой не го интересува разговора между Херман и Виолета - то всеки път едно и също си говорят, излишен е. Има целувки на Накси, Федемила, Леонетта, Марческа, Бродила, Мароди нито едното не дадоха. Дават ми как се прегръщат Леон и Виолета, как Херман свири - УЖАС! Пълни глупости! Провал! (приличам на Грегорио  Joy )

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 12:32 от мк9

# 646
Вече достигнахме до 1,500 гласове. ^^ И отново сме на 14-то място. Много искам да влезем в топ 10. Дано да успеем.  Praynig

Хаха, кифлета.  Laughing Heart Eyes

Няколко нови снимки от снимачната площадка.
Тини и Пабло (Бето), усмихнати както винаги.  Laughing

Хорхе и Деймиън са много сладки. Heart Eyes А Макарена засега не ми харесва много.

Мале, мале.  Joy

Диего е много хубав. Heart Eyes

Клара и Флоренция Ортис.

# 647
Аз например много се изненадах,че дадоха на Людмила тя да пише любовната песен за финалното шоу в този сезон,а и дори тя самата каза на Пабло да не се прави и че е ясно,че Виолета ще трябва да я напише.За първи път някак си и аз се изненадах от това и някак си ми хареса това,че го дадоха на нея това право да покаже и тя какво може.Да,вярно е,че сериалът се казва Виолета,но смятам,че всички герои тук са важни.Понякога и на мен,както казва Рая са ми скучни случките около Виолета само гаджета тя не може да си разясни чувствата,глупостите на Херман и споровете му с дъщеря му.Ако не бяха другите герои като Людмила,Диего,Феде,Макси,Нати или другите нямаше да бъде въобще интересно.Диего някак си ми е симпатичен още от първата реклама,която видях с него не знам защо,но много ми допадна.Леон също го харесвам и всъщност харесвам всички,които участват,но за Диего въпреки,че се ядосвах,че се захвана с Людмила пак си го харесвах.Виолета съм сигурна,че няма да е за дълго с Леон в трети сезон или новият или пак на Диего ще се върне.Тя два сезона не се насити да избира,че в трети ли няма да се получи така инъче няма да има интрига.Може би повечето момичета,които са фенки на Тини възприемат Виолета и Леон като най-добрите,а Людмила и Диего като злодеите,но и те си имат добри качества и наистина направиха грешка с това да правят планове,но се надявам Феде да промени Людми,а Диего като разбера за баща си също да се промени към добро и да спре да се конкурира с Леон или който и да е било друг.Може би аз гледам на нещата от друга гледна точка.
Или,Марти с вашето мнение също съм съгласна! Peace

# 648
Вече достигнахме до 1,500 гласове. ^^ И отново сме на 14-то място. Много искам да влезем в топ 10. Дано да успеем.  Praynig

Хаха, кифлета.  Laughing Heart Eyes

Няколко нови снимки от снимачната площадка.
Тини и Пабло (Бето), усмихнати както винаги.  Laughing

Хорхе и Деймиън са много сладки. Heart Eyes А Макарена засега не ми харесва много.

Мале, мале.  Joy

Клара и Флоренция Ортис.

Супер е,че гласовете се покачват!Само напред! Peace
Много са сладки всички мен този Деймиън ме кефи само Макарена не и сигурно ще играе отрицателна роля.Хорхе и Диего са много яки също Heart Eyes

# 649
Мразя,когато хората не приемат реалността.Мен постоянно ме критикуват,дори и как пея,обаче го възприемам като градивна критика.Виолета я харесвам много,сигурно заради Мартина,но наистина не е честно да получава всички главни роли,както и момчетата.Тъкмо Людмила да напише собствена песен,Пабло иска да работи с Виолета.Като започне 3 сезон,аз ще забравя за постъпките й,защото мисля,че е по добре да започнем на чисто ;д

# 650
Кати, Приемай чуждото мнение. На колко години си ако мога да попитам? Защото всичко, което пишеш ми изглежда, че го пише едно 9 годишно момиче. Ако искаш да приличаш на възрастта си, колкото й да е тя, ти трябва да се научиш да приемаш чуждото мнение.  Peace Виолета като персонаж е едно глупаво, разглезено и малко момиченце - такива каквито са й нейните фенове. Тя не може да решава сама, особено щом става дума за момчета. Постоянно се прави на жертва, каквато не е. Иска нещо, което не може да има, но след това иска друго. Не може без гадже, защо ли? Защото е типичния образ на една *****. Защото може да участва в детски сериал, но все пак е като кифлите в днешно време. Приеми чуждото мнение, защото не всички можем и искаме да ходим по твоя акъл. Осъзнай се ти, а не ние.  Peace

Гласовете напредват, браво! Гласувах от още 2 компютъра, но във вторник ще имам възможността да гласувам от ИТ. Надявам се тогава да съберем повече гласове. Както каза Рая, дано влезем поне в Топ 10.  Praynig

# 651

Да, и аз мисля така. Хорхе и Деймиън са много сладки на първата снимка, но тази Макарена въобще не ми допада. Но не можем да съдим по външния ѝ вид за ролята, която ще играе. ;д А Диего е страхотен. Heart Eyes

# 652
Виолета като персонаж е едно глупаво, разглезено и малко момиченце - такива каквито са й нейните фенове. Тя не може да решава сама, особено щом става дума за момчета. Постоянно се прави на жертва, каквато не е. Иска нещо, което не може да има, но след това иска друго.

Малка грешка - иска нещо, което не може да има, а когато го получи, иска нещо друго. Както когато излизаше с Леон - толкова го обичаше, че през цялото време мислеше за Диего. ooooh! И в началото на втори сезон толкова искаше да се съберат с Леон - получи това, което искаше на момента, но после се появи нов герой и тя веднага забрави Леон. А когато започна да излиза с Диего - отново получи това, което иска, но тя веднага започна да мисли за Леон. Не мисля, че цялото това разиграване от нейна страна е необходимо. Трябва някой ден, някое момче да не отговаря на чувствата ѝ. Не може вечно Виолета да получава всички момчета, всички главни роли, всички невероятни възможности... Има и момичета като Людмила, Франческа, Камила и други, които имат талант и заслужават това не по-малко от нея. Разбирам, че сериалът е кръстен на главната героиня, но това не означава, че винаги тя трябва да е доволната. Peace

# 653

Снимка на Мечи и Хоакин от заснемането на Violetta 3.

Мечи е все така прекрасна. Heart Eyes Не знам дали някой вече е публикувал снимката, но на мен много ми хареса.

Виолета в първи сезон. Two Hearts Тогава държанието ѝ беше поне малко по-приемливо.

http://www.izlesene.com/video/disney-yaz-2014-violetta/7362120

Това видео явно е много рядко, защото е качено в един доста непопулярен сайт, в който никога не съм влизала. ;д Но рекламата за лятото и Виолета едновременно е направо невероятна. Simple Smile Всички са на сърф. ;д

# 654
Кати, Приемай чуждото мнение. На колко години си ако мога да попитам? Защото всичко, което пишеш ми изглежда, че го пише едно 9 годишно момиче. Ако искаш да приличаш на възрастта си, колкото й да е тя, ти трябва да се научиш да приемаш чуждото мнение.  Peace Виолета като персонаж е едно глупаво, разглезено и малко момиченце - такива каквито са й нейните фенове. Тя не може да решава сама, особено щом става дума за момчета. Постоянно се прави на жертва, каквато не е. Иска нещо, което не може да има, но след това иска друго. Не може без гадже, защо ли? Защото е типичния образ на една *****. Защото може да участва в детски сериал, но все пак е като кифлите в днешно време. Приеми чуждото мнение, защото не всички можем и искаме да ходим по твоя акъл. Осъзнай се ти, а не ние.  Peace

Гласовете напредват, браво! Гласувах от още 2 компютъра, но във вторник ще имам възможността да гласувам от ИТ. Надявам се тогава да съберем повече гласове. Както каза Рая, дано влезем поне в Топ 10.  Praynig

Не съм съгласна с теб!!

# 655
Миши, и аз бях изненадана от това, че дадоха възможност на Людмила да напише песента. Тя разбира се очакваше отново Виолета да изпълни тази задача, но когато казаха, че именно Людмила ще я напише как само се зарадва. ;д И все пак- щастието й няма да е пълно. Ще сте наложи да пее песента в дует с Виолета. Но.. донякъде така стана по-добре, защото песента изпълнена от тях двете е страхотна. Heart Eyes

Мъри, така е. Само че Виолета не иска неща, които НЕ може да има. Тя може да има почти всичко както се вижда доста често.
Не разбирам защо трябва постоянно да е с някой, след като самата тя казва, че страда по този начин.  Поне веднъж трябва да остане сама, а не като скъса с едно момче, веднага да тръгва с друго.
В новия сезон ще е много глупаво ако с Леон пак се скарат и се разделят и тя тръгне с този новия, а после пак да тръгне с Леон. Ако ще скъса с някого то трябва решението да е окончателно. А не да започва връзка с някой друг, после да го зареже и отново да се събере с предишния. Дано сценаристите се замислят малко и не преповторят историята от първи и втори сезон.
На снимките, които си постнала, Томас и Людми са толкова сладки.  Heart Eyes

Стили, ти също си права. Ще е добре ако поне веднъж се случи така, че някое момче да не отговори на чувствата й. Да видим как ще се почувства тя тогава.
Мечи и Хоакин са много сладки. Heart Eyes
А Виолета в първи сезон като че ли ми харесваше повече. Беше много по-красива и естествена.  Heart Eyes

Нова снимка на Мечи, Макарена и Диего.

Ахх, толкова сладурчета има на тази снимка. ;д  Heart Eyes

# 656
Хора! Може ли да попитам защо ВСИЧКИ се държите като деца? Врете се в мнението на другия с опити да го промените като е ясно, че е НЕВЪЗМОЖНО. И после трябва да се плюем. Много "цивилизовано" и "недетинско". Не ви ли писна да спорите?????

# 657
Хора! Може ли да попитам защо ВСИЧКИ се държите като деца? Врете се в мнението на другия с опити да го промените като е ясно, че е НЕВЪЗМОЖНО. И после трябва да се плюем. Много "цивилизовано" и "недетинско". Не ви ли писна да спорите?????
Всички? Дъгичке, аз тук видях само Кати да натяква мнението си и да ни казва, че ние мислим грешно, а трябва да мислим като нея. Някои хора доста пъти повторихме, че всеки има право на мнение и може да сподели това, което иска. Много добре знам, че не мога да променя мнението на никого, но аз и не искам това.

# 658
Новата книжка към Виолета "Мечтите се сбъдват" явно ще е последната към първи сезон,съдейки по снимката,че Виолета и Томас се целуват.Дали ще има и към втори??? newsm78

# 659
Надявам се този път да успея да намеря новата книга, защото много искам да си я взема.  Heart Eyes
Би трябвало да пуснат книгите и към втория сезон.

Общи условия

Активация на акаунт