Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 301
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Така Диего от една страна много ме ядоса в днескашния епизод,но от друга ми стана гадно за него и как се разбра истината.Да се прави на много лош пред Людмила,че се разбраха нещата погрешно.Първо той наистина харесва Виолета,а тя си помисли,че не е така и веднага стана невинна.Много ми стана чудно как си призна,че е глупачка.Аз мисля,че Диего никога не е имал намерения да я предаде ама НИКОГА(мое мнение) всичко беше за да разбере кой е баща му и се правеше пред Людмила,но грешката му беше,че въобще се захвана с нея,а не трябваше.Виолета и без това щеше да скъса с Диего рано или късно просто това видео е нещо като причина да го направи и да го обвини и така лесно да се измъкне и да тръгне с Леон.Хареса ми как пя Фран и това,че Марко с появата си и вдъхна доверие.Леонетта ми харесаха,но ако не беше станало това с видеото съм 100% сигурна,че Виолета щеше да се прави на недостъпна пред Леон и после нямаше да издържи и пак щеше да бие шута на Диего.Нейната грешка беше,че през цялото време се замозалъгва дали да забрави Леон или не и накара Диего да се влюби в нея.Тя винаги така прави докато си изясни чувствата,кой колко обича и с кой иска да бъде тя тръгва с друг,а може просто да не го прави така се самонаранява и тя самата и други хора.През първи сезон беше същото уж беше влюбена в Томас ама за да го забрави тръгна с Леон после продължи да мисли за Томас и тн... все се повтаря едно и също.Няма да се учудя ако не се влюби и в новия в трети сезон.Сигурно ще се скарат с Леон и хоп за да се опитаме да го забравим да тръгнем с друг ooooh!
Много ми беше смешно как Рамашо и Олга отмъкнаха куфара на Херман,а Джейд отстрани викаше вземете ме и мен в Париж нямам обувки  Joy или как смачка брат си,докато оправяше колата Joy
Ками и Бродуей взеха да ми писват,какво ли не измисляха да се взимат и това е Peace
Грегорио се промени изцяло така го харесвам повече.Сякаш стана като баща за всички с нетърпение очаквам,как ще разбере Диего,а финалът е ясен Виолета ще е с Леон то се знаеше през целия сезон.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 19:15 от md_violetta_fan

# 631
Този епизод беше много хубав Виолета се справи и няма да ходи с тъпия Диего (съжелявам на тези които са му фенове аз не обиждам тях а Диего) А Леон си го обичам повече ми харесва Вили да е с Леон!!!  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 632
Епизодът беше много интересен.  Heart Eyes
Стана ми мъчно за Виолета.  Sad Не трябваше да разбира по този начин. И сега излиза, че Диего е бил с нея само заради плана му с Людмила и, че е искал да я нарани, което изобщо не беше така. Той се влюби истински в нея и не беше способен да я нарани.
Виолета и Леон ми бяха много сладки докато пяха Podemos и се радвам, че ще се съберат.  Heart Eyes Писна ми само да са нещастни и да се залъгват. Така стана по-добре.
Людмила колко беше ядосана.. чак щеше да се разплаче от яд. Планът й отново се провали.
Мале.. Грегорио как реагира като разбра, че Диего му е син. И после се промени коренно. Хареса ми промяната в него.  Peace
Фран и Марко бяха тоолкова сладки.  Heart Eyes Много мило от негова страна да отиде да я види. Как само се показа пред огледалото. Щях да извикам в този момент. ;д И колко сладко се прегърнаха.  Heart Eyes

Много емоционален и красив момент.  Heart Eyes Леон постъпи толкова мило като излезе на сцената. Знаеше, че той ще й помогне и успя.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 19:36 от littlexsecrets

# 633
Епизодът беше много интересен.  Heart Eyes
Стана ми мъчно за Виолета.  Sad Не трябваше да разбира по този начин. И сега излиза, че Диего е бил с нея само заради плана му с Людмила и, че е искал да я нарани, което изобщо не беше така. Той се влюби истински в нея и не беше способен да я нарани.
Виолета и Леон ми бяха много сладки докато пяха Podemos и се радвам, че ще се съберат.  Heart Eyes Писна ми само да са нещастни и да се залъгват. Така стана по-добре.
Людмила колко беше ядосана.. чак щеше да се разплаче от яд. Планът й отново се провали.
Мале.. Грегорио как реагира като разбра, че Диего му е син. И после се промени коренно. Хареса ми промяната в него.  Peace
Фран и Марко бяха тоолкова сладки.  Heart Eyes Много мило от негова страна да отиде да я види. Как само се показа пред огледалото. Щях да извикам в този момент. ;д И колко сладко се прегърнаха.  Heart Eyes

Права си !

# 634
Аз също много харесах епизода! Беше един от най-важните, където всичко се разкри. Радвам се че Диего и Вили се разделиха и сега Вили ще се събере с Леон  Heart Eyes Много ми хареса жестът на Марко да иде да види Фран. Бяха толкова сладки!!!!! Heart Eyes А пък ка само реагира Грегорио като разбра че Диего му е син. Като да разбереш, че притежаваш еднорог ;д

Страхотно, че гласовете се увличават! Може Лодо наистина да дойде тук, въпреки че на мен ще ми е по-близо в Букурещ.

# 635
Страхотно, че гласовете се увличават! Може Лодо наистина да дойде тук, въпреки че на мен ще ми е по-близо в Букурещ.
На мен Истанбул и Атина :DDDDD

# 636
Този епизод беше много хубав Виолета се справи и няма да ходи с тъпия Диего (съжелявам на тези които са му фенове аз не обиждам тях а Диего) А Леон си го обичам повече ми харесва Вили да е с Леон!!!  love001  love001  love001  love001  love001  love001
и аз съм на същото мнение макар че си лайквам Диего

# 637
На мен най-близо ми е София ! И гласовете Лодо да дойде в България са................1,282!!
Вече саа 1,290  страшно много се радвам дано Лодо да дойде надявам се!!

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 20:25 от TiniLove

# 638
Здравейте. Гледах епизода в интернет и мисля, че не е честно. Пак имаше щастлив край за Виолета. Пет секунди страдание, когато разбра за Диего и после какво? Забрави всичко, когато видя Леон. Тя ще се привърже така и към онзи новия в трети сезон, а на финала пак ще е с Леон. Как не му писна да го разиграват? Да му беше повярвала Виолета, да му беше простила и готово. Но не, трябваше да поизлиза малко и с Диего, понеже тя не може да е без гадже, би било срам за нея! Rolling Eyes Просто не искам да коментирам повече.

Грегорио съвсем се промени, когато разбра, че Диего му е син. Толкова вълнуващ момент беше! Много се зарадвах и май Грегорио започна да ми изглежда симпатичен. ;д

Джейд и Матиас ще ги оставя без коментар, понеже за наистина забавни, почти колкото Олга и Рамашо. ;д

Това с Диего обаче беше много несправедливо. Накрая той излиза лошия. Не получава никакъв шанс да обясни всичко на Виолета подробно и спокойно. Няма кой да му даде тази възможност. Виолета е твърде заета да "страда", докато прегръща Леон, който, ако не се лъжа, също я е наранявал доста пъти, с Лара например. А Диего има само едно провинение и накрая той е лошия. Наистина справедливо. Rolling Eyes

Не защитавам и не обиждам никого. Просто изразявам мнение. Peace

Прекрасна рисунка на Тини!

Тази също е красива рисунка, но малко не ми харесва тялото отгоре, както и лицето и косата. Но краката са нарисувани просто идеално!

Явно тази рисунка е руска. Невероятно. Two Hearts Дрехите са направо перфектни!

# 639
Ох хора стига сте оплювали Виолета-искате или не нищо не можете да промените.Сценаристите са избрали ролята й да е такава и дори да я обиждате или да се хвърлите през прозореца нищо не можете да промените! Също и за това че Диего и Людмила са лоши-ми лоши са! Както и да си тълкувате постъпките им те си остават лошите герой! Людмила се държи по възможно най-надменния начин а Вие я смятате за права и мислите че не е честно Виолета да получава всички главни роли.....Хора осъзнайте се! Сериала за който говорите се казва Виолета и още заглавието подсказва че в главната роля винаги ще е Вили... ако сериала например се казваше Людмила или Студио 21 и аз бих ви подкрепила... не всъщност не бих! Людмила никога не е заслужавала да бъде звездата! Първо трябва малко да си смъкне самочувствието пък после да се бори за това което иска, но не с измами а с труд и пот като Виолета! А на Диего самочувствието също трябва да падне защото и той не се държи добре много, много! Вие всички се опитвате да изкарате Виолета лошата а Людмила и Диего добрите! Ами осъзнайте се защото грешите много! Идеята на този сериал е-Виолета и Леон добрите, а Людмила и Диего лошите! Колкото и да се опитвате да изкарате добрите лоши и обратното няма да ви се получи! Моя съвет е ако толкова не ви харесва ситуацията в сериала да спре да го гледате!

# 640
На мен също ми стана гадно за Диего, а още повече ще ми е гадно в понеделник, когато ще плаче за Виолета, а не си заслужава. Той просто искаше да се запознае с баща си, аз мисля, че не е имал нищо лошо към Виолета. Е, в началото може и да е било така, но после я обикна истински. И според мен нямаше да изпълни плана на Людмила, а само я лъжеше, иначе защо не каза на Виолета преди шоуто, нали бяха двамата заедно. Peace
Но пък от друга страна се радвам, че ще има Леонета, липсваше ми тази двойка. Въпреки че в трети сезон сигурно пак ще се разделят заради някой и пак ще са същите трагедии като с Томас и Диего, и накрая пак Леон и Виолета ще са заедно на финала за 5 епизода. ooooh!
Рисунките са много хубави, особено последната. Heart Eyes

Вече гласовете са 1376!! Напредваме! Преди бяхме много назад, а сега се издигнахме!!

# 641
Страхотно е, че гласовете се увеличават.
Мисля, че тази тема е да споделяме своето мнение и не аз няма да спра да гледам Виолета, защота това са ми любимците. Аз пък не смятам, че Диего е толкова лош и няма да си променя мнението,а камо ли да спра да гледам сериала. Виолета също направи много грешки и като участник в групата имам право да кажа какво мисля. Никой да не се обижда както повечето пишем споделям моята гледна точка!

# 642
Ох хора стига сте оплювали Виолета-искате или не нищо не можете да промените.Сценаристите са избрали ролята й да е такава и дори да я обиждате или да се хвърлите през прозореца нищо не можете да промените! Също и за това че Диего и Людмила са лоши-ми лоши са! Както и да си тълкувате постъпките им те си остават лошите герой! Людмила се държи по възможно най-надменния начин а Вие я смятате за права и мислите че не е честно Виолета да получава всички главни роли.....Хора осъзнайте се! Сериала за който говорите се казва Виолета и още заглавието подсказва че в главната роля винаги ще е Вили... ако сериала например се казваше Людмила или Студио 21 и аз бих ви подкрепила... не всъщност не бих! Людмила никога не е заслужавала да бъде звездата! Първо трябва малко да си смъкне самочувствието пък после да се бори за това което иска, но не с измами а с труд и пот като Виолета! А на Диего самочувствието също трябва да падне защото и той не се държи добре много, много! Вие всички се опитвате да изкарате Виолета лошата а Людмила и Диего добрите! Ами осъзнайте се защото грешите много! Идеята на този сериал е-Виолета и Леон добрите, а Людмила и Диего лошите! Колкото и да се опитвате да изкарате добрите лоши и обратното няма да ви се получи! Моя съвет е ако толкова не ви харесва ситуацията в сериала да спре да го гледате!

Кати, а нужно ли е Виолета винаги да има гадже и никога да не е сама и така нататък!? Да, аз също разбирам, че тя е главната героиня и трябва почти винаги тя да печели и така нататък, и че сценаристите са го избрали, но на някой хора това не им харесва и изказват мнение. Това не означава, че не харесват сериала и че ще спрат да го гледат, а означава, че постъпките на някой от героите не им се харесват. Да, Людмила и Диего са лоши герои, ако изобщо мога да ги нарека такива, но в този сезон те показаха много положителни свои качества. Людмила не е толкова безчувствена, колкото я смятахме, аз преди също не я харесвах, но този сезон видях друга нейна страна. А Диего, и него не го харесвах в началото, но това се промени, когато видях, че наистина харесва Виолета и няма да й навреди. А това, че Леон и Виолета са добрите, Леон също нарани много пъти Виолета и Виолета също го нарани. Не мисля, че може да се говори за лоши и добри, тъй като всеки е добър или лош в някоя ситуация. Всеки има своите добри и лоши черти. В живота също е така. Ние не искаме да изкараме Людмила и Диего най-добрите, а Леон и Виолета най-лошите, а всеки си изказва мнението!
И също не смятам, че Людмила е по-малко талантлива от Виолета и който и да било друг. Това, че Виолета е главната героиня, не означава, че винаги тя трябва да е най-талантливата, най-добрата, най-красивата, най-харесваната. Тогава какъв е смисълът на този сериал!? Да гледаме как само един човек е на върха на всички и той е най–великият!? Людмила не е постигнала таланта си с измами, тя също се е трудила не по-малко от другите! За да е в това училище, означава, че не е по-малко талантлива.
Не съм искала да се заяждам, просто изказах мнението си!

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 10:57 от Iliqna_P

# 643
Кати, а какво ще кажеш ти да спреш да ни казваш какво да пишем и мислим?! И защо да се осъзнаваме? Това е нашето мнение. И само защото ти мислиш по друг начин, не значи, че ние грешим. Всеки има право на мнение, не е ли така? И повярвай ми, няма само заради една героиня да спра да гледам сериала. Всички актьори са ми любимци, а и искам да видя развръзката и как ще се променят героите. А това, че е главна героиня няма никакво значение за мен. Другите герои са ми по-интересни от нея.  Peace
Ще те помоля да се научиш да приемаш чуждото мнение. Не може всички да мислят като теб.

Миши, Или, newsm10
Абсолютно, на този свят няма само лоши и добри. Всеки си има своите лоши и добри страни и постъпва различно в различните ситуации.
Не мога да се съглася, че щом Виолета е главната героиня, то тя трябва да печели всичко и на нея да й е добре, а пък ние трябвало да го приемем, защото такъв бил сценария. В много сериали именно главните героини страдат много и не получават всичко, което искат. Докато Виолета рано или късно го получава, което не е честно.

# 644
Рая, съгласна съм с теб. yes
И вече гласовете ни са 1434! newsm44

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 11:24 от Iliqna_P

Общи условия

Активация на акаунт