Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 323
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Епизодът наистина беше интересен. Съгласна съм с написаното от Стили за Виолета. Но както написа тя, Виолета е просто една героиня, сценаристите са измислили това развитие, не трябва да се ядосваме толкова, не си заслужава. Стили, да не си помислиш, че те упреквам за мнението ти или нещо такова, просто не си хаби толкова нервите, и мен ме дразни много, но гледам да не се ядосвам толкова и така. Peace

Много се радвам, че напредваме с гласуването, дано да направим така че да дойде в София. Имаме шанс. Казала съм на всички познати да гласуват. Laughing Вече гласовете са 672, дано да се увеличат още. На 21 място сме.
За спора за концерта, не мисля, че е по-добре да не идва, все пак има фенове от София, които искат да се срещнат с Лодо. Да, не всеки има възможност да я види, ако изобщо дойде, но не трябва да се пропилява възможността на други да я видят. И естествено, че ще бъде в София, тя е столица, ако беше например Варна, Бургас, Пловдив..... столица, щеше да отиде там. Тя няма как да направи концерт във всеки един град от България, невъзможно е. Аз живея в Пловдив, също искам да дойде, но не е възможно. Сигурно няма да имам възможност да отида в София, за да я видя, ако изобщо дойде, защото майка ми и баща ми са на работа, а не вярвам да ме пуснат сама в София, не съм толкова голяма. Но ще направя всичко възможно тези, които искат да отидат на концерта й, да отидат, а после те ще разказват какво е било. Може да снимат и после да покажат и на тези, които не са успели да отидат. Това е мнението, не съм искала да обидя някого като съм казала, че поведението му е детинско, ако съм го направила, се извинявам, но просто съм изказала мнение. Peace
И да попитам, знаете ли до кога е гласуването, защото ако свършва скоро, да побързаме. И Лодо как ще избира при кой да отиде? Например при първия или при първите 3.....? newsm78

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 11:11 от Iliqna_P

# 616
Епизодът наистина беше интересен. Съгласна съм с написаното от Стили за Виолета. Но както написа тя, Виолета е просто една героиня, сценаристите са измислили това развитие, не трябва да се ядосваме толкова, не си заслужава. Стили, да не си помислиш, че те упреквам за мнението ти или нещо такова, просто не си хаби толкова нервите, и мен ме дразни много, но гледам да не се ядосвам толкова и така. Peace

Много се радвам, че напредваме с гласуването, дано да направим така че да дойде в София. Имаме шанс. Казала съм на всички познати да гласуват. Laughing Вече гласовете са 672, дано да се увеличат още. На 21 място сме.
За спора за концерта, не мисля, че е по-добре да не идва, все пак има фенове от София, които искат да се срещнат с Лодо. Да, не всеки има възможност да я види, ако изобщо дойде, но не трябва да се пропилява възможността на други да я видят. И естествено, че ще бъде в София, тя е столица, ако беше например Варна, Бургас, Пловдив..... столица, щеше да отиде там. Тя няма как да направи концерт във всеки един град от България, невъзможно е. Аз живея в Пловдив, също искам да дойде, но не е възможно. Сигурно няма да имам възможност да отида в София, за да я видя, ако изобщо дойде, защото майка ми и баща ми са на работа, а не вярвам да ме пуснат сама в София, не съм толкова голяма. Но ще направя всичко възможно тези, които искат да отидат на концерта й, да отидат, а после те ще разказват какво е било. Може да снимат и после да покажат и на тези, които не са успели да отидат. Това е мнението, не съм искала да обидя някого като съм казала, че поведението му е детинско, ако съм го направила, се извинявам, но просто съм изказала мнение. Peace
И да попитам, знаете ли до кога е гласуването, защото ако свършва скоро, да побързаме. И Лодо как ще избира при кой да отиде? Например при първия или при първите 3.....? newsm78
За всичко което каза си права , но наистина е много гадно да кажеш ако ще ходи в София да не идва ! Това е просто ужасно ! Но аз никога не бих желала нещо такова на тези които живеят в София ! Ако дойде Лодо сигурно тези които живеят в Бургас няма да дойдат , но тези които са в София или тези които ще могат да отидат ! Ще снимат както ти каза !  Peace

# 617
  • София
Аз не знам какво толкова нередно съм казал, че някой да ми се обиди.  Naughty Не знам до кога е гласуването, но мисля, че ще посети 10-ина държави. Simple Smile Гласуването замира, така че предполагам скоро ще обяви къде ще отиде.  Peace

# 618
Вчерашния епизод беше много интересен!Ядосах се на Фран,Марко толкова цветя и изпрати,а тя затвори му телефона.Не можах да разбера защо Виолета излъга Леон?? newsm78 Крайно време беше да я пита,а тя обичала Диего,поне да му беше казала истината,а инъче му иска сметка защо е скъсал с Лара ooooh! Херман как избяга и Джейд след него това ми беше много смешен момент.Олга и Рамашо също бяха върха. Peace

Вече има 830 гласа аз гласувах за това Лодо да дойде тук.Надявам се да минат и 1000.

# 619
Снимки от снимачната площадка на 3 сезон
Мечи и Матиас

Руджеро Heart Eyes

Една учителска снимка Joy

Диего

# 620
Нова снимка на Мартина Heart Eyes

И Хорхе като малък, много е сладичък Heart Eyes Heart Eyes

# 621
Вече имаме 1028 гласа и сме на 18 място!!! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 622
Здравейте сладури след 10 мин започва новия епизод на Виолета много се радвам какво ли ще стане в днешния епизод?? И вече гласовете ни са...........1,124 с всяка една изминала минута се качвам и качват гласовете ни!!! Иии на тази снимка са много сладки!!  Blush Blush Blush

# 623
Вече гласовете ни са........................1.671 урааааа!!!

# 624
Ииии аз ставам,че ще гледам вече Виолета чао сладури!!!

# 625
  • София
Не мога да си обясня как станаха толкова много гласовете (1,220). Нареждаме се сред Париж и Истанбул  #Crazy Изгледах втората част на епизода. Хареса ми изпълнението на Франческа - Nel mio mondo.  Heart Eyes Радвам се, че Виолетка разбра за плана на Диего и Людмила, но по гадния начин.  Sad Жалко само за Леон. Той понесе всичко  Wink Джейд е толкова тъпа  Laughing А Матиас как и каза "Тук съм чапло"  Joy Людмила прекалява  Crossing Arms Podemos на Леон и Виолетка ми хареса  Peace А онзи Диего ли е, какъв е, толкова да е нагъл, жалък, просто нямам думи да опиша колко е антипатичен.  Стои отстрани като пуяк  hahaha Сега ще се обяснява на Виолета. Нищо не заслужава!  Wink Да, Виолетка си заслужаваше някой да я побутне, да и покаже какво прави, но това не е начина, като я използваш. #2gunfire #2gunfire

# 626
Не мога да си обясня как станаха толкова много гласовете (1,220). Нареждаме се сред Париж и Истанбул  #Crazy Изгледах втората част на епизода. Хареса ми изпълнението на Франческа - Nel mio mondo.  Heart Eyes Радвам се, че Виолетка разбра за плана на Диего и Людмила, но по гадния начин.  Sad Жалко само за Леон. Той понесе всичко  Wink Джейд е толкова тъпа  Laughing А Матиас как и каза "Тук съм чапло"  Joy Людмила прекалява  Crossing Arms Podemos на Леон и Виолетка ми хареса  Peace А онзи Диего ли е, какъв е, толкова да е нагъл, жалък, просто нямам думи да опиша колко е антипатичен.  Стои отстрани като пуяк  hahaha Сега ще се обяснява на Виолета. Нищо не заслужава!  Wink Да, Виолетка си заслужаваше някой да я побутне, да и покаже какво прави, но това не е начина, като я използваш. #2gunfire #2gunfire

Ти си прав Леон понесе всичко надявам се отново Леон и Виолета да се съберат !

# 627
Епизодът днес ми хареса. Heart Eyes Камила и Бродуей и Нати и Маски са ми много интересни. Как й идват на акъла на Камила такива работи направо не знам. Joy А Макси ме подразни, толкова напъваше Нати и тя най-накрая му каза истината. Грегорио и Людмила ми бяха много смешни. Горкият като разбра толкова се притесни, че.... И после като беше при Пабло и Бето.... Joy Joy И накрая припадна. Laughing Федерико каза много хубави неща за Людмила, много са сладки двамата. Heart Eyes Пабло като каза, че някой ще пише любовна песен и Людмила веднага избухна. А после как се зарадва като разбра, че тя ще я пише. Joy Фран малко прекалява с това с Марко, добре че после го прегърна и му прости. Heart Eyes Леон най-накрая засне Диего и Людмила. Може би малко ми хареса, че ги разкри, не знам (това не означава, че се радвам, че Виолета и Диего ще разделят, просто така се почувствах Simple Smile ) Херман, Олга, Рамашо и Джейд са ми много смешни като са заедно. Особено Херман, този човек съвсем се побърка. Joy Joy Фран изпълни много добре Nel mio mondo. Heart Eyes Стана ми гадно за Виолета. Дойде й като гръм от ясно небе. Поне Леон после пя заедно с нея. Но по-тъпо ми стана за Людмила, тя с такова нетърпение чакаше Виолета да изпадне в неловка ситуация и накрая. Laughing

# 628
Да наистина но Людмила и Диего си го заслужаваха, а пък дано Виолета и Леон пак да се съберат много хубава двойка са! Но Диего и Виолета не ми харесваха като двойка а Диего аз го (мразя незнам за другите тези които го харесват да  не се обиждат) Но аз Диего го мразя и е ужасен! А Леон го обичам!

# 629
Здравейте.  Hug

Днес епизода беше хубав. Време беше Грегорио да разбере, че Диего е негов син. Поне те двамата сега ще могат да бъдат щастливи.  Hug Виолета най-сетне разбра истината, време беше и на нея да й е гадно. Изпълнението им с Леон беше много хубаво и емоционално.  Heart Eyes Прегръдката между Марко и Фран беше толкова сладка, направо си умрях от радост, когато се прегърнаха. Но Марко отново й бе донесъл цвете.   bouquet Сладури са големи. Когато Виолета целуна Леон по бузата в гримьорната така му беше тръгнала, че имах чувството, че ще го целуне по устата. Направо се шокирах.  Laughing

Напредвате с гласовете, браво. Продължавайте в същия дух.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт