Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Или, не си ги записвам, защото има проблем и не става, но ги гледам от нейния профил (приятели сме :д ).  Аз съм учителКА  Joy
Момичета, току що разбрах, че имам имен ден.  Joy
Ами тогава честит имен ден, Марти! Peace

# 31

Януари-Майка(мисля че е това. Все пак не разибам португалски... поне мисля че е португалски)
Февруари-Леля
Март-сестра
Април-приятелка
Май-дъщеря
Юни-BFF(ТОВА СЪМ АААААЗЗЗЗЗ. АЗЗЗЗЗЗЗЗЗ СЪМ ПРЕЗ Юниииии)
Юли-пак сестра
Август-съпруга
Септември-Учителка
Октомври-Любовник/ца
Ноември-братовчедка
Декември-гадже

Октомври-Любовник/ца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Blush

# 32

Януари-Майка(мисля че е това. Все пак не разибам португалски... поне мисля че е португалски)
Февруари-Леля
Март-сестра
Април-приятелка
Май-дъщеря
Юли-пак сестра
Август-съпруга
Септември-Учителка
Октомври-Любовник/ца
Ноември-братовчедка
Декември-гадже

Явно ти печелиш 6ца от тотото  Joy Joy Joy

# 33

Февруари-Леля
Март-сестра
Април-приятелка
Май-дъщеря
Юли-пак сестра
Август-съпруга
Септември-Учителка
Октомври-Любовник/ца
Ноември-братовчедка
Декември-гадже

Декември също  Joy Joy Joy

# 34

Февруари-Леля
Март-сестра
Април-приятелка
Май-дъщеря
Юли-пак сестра
Август-съпруга
Септември-Учителка
Октомври-Любовник/ца
Ноември-братовчедка
Декември-гадже

Октомври-Любовник/ца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Blush

Явно ти печелиш 6ца от тотото  Joy Joy Joy
аз съм сигурно със 7ца щото съм му БФФ а това е 1 стъпка към Декември

# 35

Февруари-Леля
Март-сестра
Април-приятелка
Май-дъщеря
Юли-пак сестра
Август-съпруга
Септември-Учителка
Октомври-Любовник/ца
Ноември-братовчедка
Декември-гадже

аз съм сигурно със 7ца щото съм му БФФ а това е 1 стъпка към Декември

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 36
Марти, съвсем забравих. Честит имен ден!  Hug Да ти е живо и здраво името, и ти покрай него. :д
И нашата Мартина днес има имен ден.  Heart Eyes Но в Аржентина май няма такова нещо като имен ден.  Laughing

Е, че Диего кой не иска да го целуне?! Laughing Сигурна съм, че и ако ние бяхме там,  вече щяхме да сме го хванали. Joy
Ама тези фенки да внимават, че... става лошо. ;дд Клара ще се ядоса. ;дд
Хайде сега, подробности.  Joy Но си права.. и ние ако го видим ще му налетим.  Blush Laughing Но няма да е така изведнъж, за да не го уплашим. ;д

Ейй, уредихте се и вие с Хорхе. Но внимавайте, че братовчедка му (тоест аз ;д) ще си го пази от любовниците и БФФ-та, които искат нещо повече.  Wink Laughing

# 37
Марти, съвсем забравих. Честит имен ден!  Hug Да ти е живо и здраво името, и ти покрай него. :д
И нашата Мартина днес има имен ден.  Heart Eyes Но в Аржентина май няма такова нещо като имен ден.  Laughing

Е, че Диего кой не иска да го целуне?! Laughing Сигурна съм, че и ако ние бяхме там,  вече щяхме да сме го хванали. Joy
Хайде сега, подробности.  Joy Но си права.. и ние ако го видим ще му налетим.  Blush Laughing Но няма да е така изведнъж, за да не го уплашим. ;д

Ейй, уредихте се и вие с Хорхе. Но внимавайте, че братовчедка му (тоест аз ;д) ще си го пази от любовниците и БФФ-та, които искат нещо повече.  Wink Laughing

И леля му го пази ;д тия любовници птрябват да минат през IQ тест първо. Веднъж баща ми каза, че ако си доведа гадже вкъщи, част от интервюто му ще е IQ тест  Laughing Само дето не се майтапи...

# 38

Февруари-Леля
Март-сестра
Април-приятелка
Май-дъщеря
Юли-пак сестра
Август-съпруга
Септември-Учителка
Октомври-Любовник/ца
Ноември-братовчедка
Декември-гадже

Суперр аз съм му гадже ! И съм точно родена на неговата дата на 19.12 <3333

# 39
Марти, съвсем забравих. Честит имен ден!  Hug Да ти е живо и здраво името, и ти покрай него. :д
И нашата Мартина днес има имен ден.  Heart Eyes Но в Аржентина май няма такова нещо като имен ден.  Laughing

Е, че Диего кой не иска да го целуне?! Laughing Сигурна съм, че и ако ние бяхме там,  вече щяхме да сме го хванали. Joy
Хайде сега, подробности.  Joy Но си права.. и ние ако го видим ще му налетим.  Blush Laughing Но няма да е така изведнъж, за да не го уплашим. ;д

Ейй, уредихте се и вие с Хорхе. Но внимавайте, че братовчедка му (тоест аз ;д) ще си го пази от любовниците и БФФ-та, които искат нещо повече.  Wink Laughing

И аз съм BFF на Хорхе. Laughing Ама засега преследвам Диего, така че, спокойно. Joy

Истински талант!

# 40
И леля му го пази ;д тия любовници птрябват да минат през IQ тест първо. Веднъж баща ми каза, че ако си доведа гадже вкъщи, част от интервюто му ще е IQ тест  Laughing Само дето не се майтапи...
Не му завиждам на бъдещото ти гадже..  Joy
Скрит текст:
А ти гледай на Боянчо още от сега да му даваш IQ тестове да се упражнява, че ако се стигне до там.. трябва да е подготвен. Laughing

Скрит текст:
Истински талант!
Уникална рисунка.  Heart Eyes

Нова снимка на Тини.

Тук май  е с перука.

A тук изобщо не ми харесва..  ooooh! Русото не е нейният цвят. В първи сезон беше много красива, във втори сезон също си е красавица, но сегашната й прическа не ми допада особено.

В шоуто "Fans World".
Скрит текст:

# 41

Февруари-Леля
Март-сестра
Април-приятелка
Май-дъщеря
Юли-пак сестра
Август-съпруга
Септември-Учителка
Октомври-Любовник/ца
Ноември-братовчедка
Декември-гадже

Хах аз му се падам учителка  Joy

Аз също съм му учителка. Peace Joy Joy Тини е много хубава на снимките. Heart Eyes На последната и на мен не ми допада много. Peace

# 42
Тотална излагация :/

# 43
Това твое ли е???Много ми харесва Peace

# 44
Снимка на новият и Мечи
http://instagram.com/p/mx9TClMmW9/
да не би да тръгне в новият сезон с нея newsm78 леле колко въпроси имам в главата си относно сезона просто нямам търпение!!!

Общи условия

Активация на акаунт