Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Това твое ли е???Много ми харесва Peace

Да....радвам се  Heart Eyes

# 46
Харесва ли ви Тини с такава коса???

# 47

Изплаших се  Joy

# 48

Изплаших се  Joy
и аз

Марти, съвсем забравих. Честит имен ден!  Hug Да ти е живо и здраво името, и ти покрай него. :д
И нашата Мартина днес има имен ден.  Heart Eyes Но в Аржентина май няма такова нещо като имен ден.  Laughing

Е, че Диего кой не иска да го целуне?! Laughing Сигурна съм, че и ако ние бяхме там,  вече щяхме да сме го хванали. Joy
Ама тези фенки да внимават, че... става лошо. ;дд Клара ще се ядоса. ;дд
Хайде сега, подробности.  Joy Но си права.. и ние ако го видим ще му налетим.  Blush Laughing Но няма да е така изведнъж, за да не го уплашим. ;д

Ейй, уредихте се и вие с Хорхе. Но внимавайте, че братовчедка му (тоест аз ;д) ще си го пази от любовниците и БФФ-та, които искат нещо повече.  Wink Laughing

И аз съм BFF на Хорхе. Laughing Ама засега преследвам Диего, така че, спокойно. Joy

Истински талант!
аз също! Ти на кой юни си

# 49

И на мен много ми харесва! Много добре си нарисувала елементите на лицето! С още малко практика ще стане като онази която Стили е сложила  Simple Smile

# 50

И на мен много ми харесва! Много добре си нарисувала елементите на лицето! С още малко практика ще стане като онази която Стили е сложила  Simple Smile

Мерси  Heart Eyes Трябва ми още малко упражнения! Stop Mr. Green

# 51

Мерси  Heart Eyes Трябва ми още малко упражнения! Stop Mr. Green

Това е страхотно като за първи път!! Не лесно. Аз едвам-едвам нарисувах Елза преди няколко месеца. Най-важната линия от цялата рисунка беше случайност  Laughing Продължавай в същия дух! С кураж, желание и упражнение ще се получи!

# 52

На 15 Юни, точно когато се завършват 5,6 и 7 клас. Но от догодина вече ще свършвам на 30-ти Юни и ще си празнувам рождения ден в училище. ;дд

# 53
Аз пък имам рожден ден на 15 септември,точно когато започва мъчението(училището) ooooh!
Нови снимки на Тини Heart Eyes

# 54
Хубава е Тини на новите снимки. Но имам чувството, че всеки ден е с различна прическа. ;д То не са перуки, смяна на цвета към още по-русо, по-къса коса, екстеншъни, бритон.  Joy

На мен ми харесва с тази перука.  Peace

Нови снимки на Мартина и Мерседес на снимачната площадка на Виолета 3.
Скрит текст:

Според мен и двете бяха доста по-хубави в първи сезон, както и във втори. Сега косата на Мартина е още по-къса, изруси се съвсем, а Мерседес и тя си е отрязала хубавата дълга коса.  Sad

Тук са с Флоренсия Ортис (нова актриса).

Списък на актьорите, които са снимали епизод вчера.

Може да забележите няколко нови герои.
Леон не го виждам.. явно няма да участва в тази серия. Федерико и него го няма.

# 55
Нещо и на мен не ми харесва новата прическа на Мартина в 3 сезон много си е скъсила косата и е станала по-руса много повече ми харесваше в предишните 2 сезона,а и наистина започна да си слага много перуки,но дали това пак е свързано със сериала???Диего много назад са го сложили в списъка дано не е вече някой второстепенен герой,че много ми се иска да видя развитието при него. Peace

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 17:47 от md_violetta_fan

# 56

На 15 Юни, точно когато се завършват 5,6 и 7 клас. Но от догодина вече ще свършвам на 30-ти Юни и ще си празнувам рождения ден в училище. ;дд
аз пък съм на 30 юни

# 57
  • София
И аз не видях някои от главните в този епизод.   newsm78
Според мен на Мартина изобщо не и отива русото. Вече не мога да ги различа с Мерседес. Дано по-бързо си смени цвета на косата.  Peace

# 58
Здравейте! Гледам епизод 68 на Виолета 2. Ще кажа няколко неща, но ще са малко, понеже още не съм го изгледала целия.

1. Виолета ще разбере, че баща ѝ е бил Херемиас.

2. Федерико ще мисли доста за Людмила и ще каже на Макси и Бродуей нещо такова: "Знам, че я мислите за егоистка. Но аз не мисля, че е такава. Аз виждам добрата ѝ страна." Феде и Людмила ще се срещнат в парка, ще се приближат един към друг, докато си крещят и после ще се отдръпнат ядосани. Разочароваха ме, исках сцената между тях двамата да е хубава. no

3. Момчетата репетират "Salta" пред целия клас и познайте кой гледа Виолета - Леон. Rolling Eyes Диего забелязва това и както си пеят, се разкрещява на Леон да спре да гледа приятелката му.

4. Джейд пък си говори с едно растение, като си представя, че това е Херман и тя репетира с растението да каже на Херман, че с Матиас са го ограбили. Laughing

Има още много неща, но не ми се разказва повече. ;дд Когато се сетя за нещо друго от епизода, ще кажа.

# 59
Иви, много ти е хубава рисунката. Heart Eyes Тини ми харесва на новите снимки, но и според мен не й отива русо, повече ми харесваше в 1 и 2 сезон. Мечи на мен ми харесва повече с къса коса. Peace Тини на снимката с черната коса на мен ми харесва, но ми омръзна да е с различни перуки и само да си сменя цвета на косата Peace Стили, благодаря, че си разказала малко от 68 епизод, доста ще е интересен.

Днес по Дисни дадоха реклама на филма на Виолетта, който ще се излъчва по кината на 13 юни. Много се зарадвах. Нямам търпение за него. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт