Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Решихте ли вече кой ден ще гледате филма... Аз няма да мога да го гледам... Sad Cry

Няма да вземат и при нас да направят 1 кино... Направо ми идва да ги #2gunfire #2gunfire

# 316
още един татус на Тини

и Майли има такъв

# 317
Нали знаете за форума, където се публикува за епизодите, които ще се излъчат по дисни в следващия месец?.. Та, сега погледнах и виждам, че има потребител, който се интересува от нашия сериал "Виолета".
Ето какво е питал той:
2. Някой от вас знае ли, дали въобще някога ще пуснат Виолета с дублаж, защото пак ми спряха субтитрите. Wink А и само в нашата държава, сериала е със субтитри, във всички останали, където се излъчва е с дублаж.
Ето какво са му отговорили:
2. Шансът да озвучат "Виолета" на български е нищожен, но ако все пак решат, ще бъде най-рано от третия сезон.
Е, няма да ни озвучат сериала, поне ни дадоха веднъж завинаги един отговор. Едва ли ще седнат третия сезон да го озвучават.  newsm78 Ще разберем след няколко дни какво е предвидено да дават на мястото на "Виолета"  Peace
Е.. поне някой попита и ни дадоха отговор. Интересно е, че във всички други страни "Виолета" е с дублаж, а само при нас е със субтитри- и то направени по не много добър начин. Освен, че не са настроени правилно (излизат преди героят да си каже изречението и така се объркваш кой какво казва), а също така не превеждат всичко. Място ли пестят не знам или ги мързи да преведат всичко, което се казва. ;д На мен със субтитри ми е по-добре, защото предпочитам да чувам истинските гласове на актьорите, ноо.. нека ги направят поне както трябва.
И аз се съмнявам точно третия сезон да дублират като пропуснаха първия и втория. Но може и да ни изненадат, не знам. Явно нямат достатъчно средства и пари, за да направят дублаж.

още един татус на Тини

и Майли има такъв
Доста известни личности си направиха такъв. На мен ми харесва. Малък и сладък е.  Laughing Heart Eyes

Ксаби като малък.

Сладурче. Heart Eyes

# 318
Аз също си мисля, че няма да ги озвучат,но поне може да ги повторят двата сезона . Много се радвам, че това момиче от vbox ги качва сериите така поне може да си ги гледаме,когато си поискаме.
Тини да не вземе да се татуира цялата нещо май много и харесва? ??
Ксаби е много сладък! !

# 319
Хей Hug Вчера гледах сериала с мама и  ми вика-В този сериал само за гаджета,любов и ревност се разправя  ;д И честита ни ваканция.Много се радвам,обаче тук при нас времето е ужасно.Вали много,небето не е хич синьо Sad И няма къде да излизам.А Тини да не вземе да стане като Майли-тея татуси,косата..Татусите й не ми допадат-хубави са,обаче си мисля,че е още малка има време.Не и прилягат според мен Wink

# 320
Е.. поне някой попита и ни дадоха отговор. Интересно е, че във всички други страни "Виолета" е с дублаж, а само при нас е със субтитри- и то направени по не много добър начин. Освен, че не са настроени правилно (излизат преди героят да си каже изречението и така се объркваш кой какво казва), а също така не превеждат всичко. Място ли пестят не знам или ги мързи да преведат всичко, което се казва. ;д На мен със субтитри ми е по-добре, защото предпочитам да чувам истинските гласове на актьорите, ноо.. нека ги направят поне както трябва.
И аз се съмнявам точно третия сезон да дублират като пропуснаха първия и втория. Но може и да ни изненадат, не знам. Явно нямат достатъчно средства и пари, за да направят дублаж.

още един татус на Тини

и Майли има такъв
Доста известни личности си направиха такъв. На мен ми харесва. Малък и сладък е.  Laughing Heart Eyes

Ксаби като малък.

Сладурче. Heart Eyes

Рая съгласна съм с тебе.  Едва ли ще озвучат 3-ти сезон. И на мен със субтитри ми е по-добре.
Не мога да повярвам, че Тини си е направила 3 татуировки, но тази е много сладка и хубава.  Ксаби бил голям сладур като малък, не че сега не е!!  

Скрит текст:
Рая, подписът и аватара на Ашли са страхотни, аз мислех да с правя на Ария или на Али, но се отказах.

# 321
  • София
Аз ще го гледам в неделя.  Peace
Рая, абсолютно съм съгласен с теб.  Peace Не е изцяло преведено всичко, което се казва. Но пък без дублаж е по-добре, защото наистина им чуваме гласовете.  Peace Имат средства, разбира се, просто трябва да купят още безсмислени неща като Яднур Уондур ли е какво е тази измишльотина.  Close
Скрит текст:
Не се оплаквайте! В София от Великден не е спирало да вали, добре, че днес е хубаво времето, някакво слънце изгря  Laughing

# 322
Миши, да, наистина е много хубаво, че вече може да си гледаме сериите, когато поискаме. ^^ Браво на това момиче, че ги качва. Hug

Ягодке, ами не знам, тя Тини нали много харесва Майли. ;д Но не ми се вярва да стане като нея. Поне не и сега след като още работи за Дисни и се снима в детски сериал. Ще видим каква ще стане на 20 години. Надявам се да се промени, но към още по-добро. Peace

Тети,
Скрит текст:
Мерси, и аз мисля, че са страхотни.  Heart Eyes Аз много се чудих на кой да си сложа и реших да са на Ашли. Много си я харесвам нея. Heart

Марти, прав си. Вместо да изразходват средствата си в нещо полезно, те купуват някакви супер безсмислени неща, които дори малките деца нямат нерви и желание да гледат. ;д

Книгата. Heart Eyes

Снимки от репетицията за срещата с Тинистаси.

Мечи, Питър и Хорхе.

Явно феновете няма да се срещнат само с Тини. Ахх, сега още повече искам да отида.  Heart Eyes А и щом правят репетиции значи ще има нещо като концерт. Поне ще излязат снимки и клипове. ^^

# 323
Тини пее нова песен за #Violetta3

Много ми харесва :3  Heart Eyes Heart Eyes

# 324
Доколкото знам тази песен не е от "Виолета", а е от някакъв проект на бащата на Тини.
На туиткама й също я пя. После фен я пита дали ще може да изпее част от някоя нова песен, но баща й й забрани. Не им е позволено да пеят или да издават нещо повече за песните от новия сезон.

# 325
Появиха се страници от книгата на Тини:
Скрит текст:

Като гледам има доста снимки.  Heart Eyes

# 326
Скрит текст:

Като гледам има доста снимки.  Heart Eyes

Много е хубава  Heart Eyes Сега искам още повече да ни я преведат

# 327
Скрит текст:

Като гледам има доста снимки.  Heart Eyes
Много е хубава  Heart Eyes Сега искам още повече да ни я преведат
И аз така! Peace

# 328
Скрит текст:

Като гледам има доста снимки.  Heart Eyes
Много е хубава  Heart Eyes Сега искам още повече да ни я преведат
И аз така! Peace
Аз също. Heart Eyes

Тини гледа как върви подготовката за срещата с Тинистаси утре.

Истински късметлии ще са тези, които ще отидат.  Heart Eyes

# 329
Аз писах на Егмонт
Аз:Здравейте....Исках да ви благодаря за нещата които издавате на "Виолета".Сериала има много български фенове ...имам всичко което сте издали и Ви благодаря ужасно много.Вие ми върнахте надеждата....и вярата че може би ще имам неща на идола ми.Тини(Виолета) издава своя книга,която утре излиза в Аржентина.Бих искала да я преведете.Да не е сега може би.....и аз не не знам когато Ви е удобно.Ще зарадвате много Тинистаси в България.Ние сме много и вие сте единствената ни надежда за да опознаем Тини.Благодаря Ви от сърце
Егмонт:Здравейте! Благодарим за милите думи и за предложението. Ще пишем, когато имаме конкретна информация дали ще издаваме тази книга. Поздрави!

Thinking Дано тази информация излезе по скоро защото ще ги бием  Laughing  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт