Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 559
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Още една нова снимка на Тини и тази жена. Май е някаква дизайнерка.

Тини е много сладка тук. Heart Eyes Без много грим и с вързана коса е направо като бонбонче. ;д  Heart Eyes

Тя навсякъде е прекрасна...един сладкиш  Heart Eyes Heart Eyes

# 301
Simplemente Tini
Нови снимки
Това може би е част от корицата

Това явно е задната част на корица на книгата

# 302
Много е красива Тини на новата снимка.  Heart Eyes
А ето на тази снимка се вижда цялата корица на книгата й:

Това са билети за Панаира на книгата, където за първи път ще бъде показана Simplemente Tini.

"Тук ще намерите всичко за мен; исках да напиша това за вас, защото ние имаме специална връзка. Това е най-добрият ми опит да отворя сърцето си и да покажа малко повече. Мнозина ще ме запомнят просто като Виолета и за мен ще бъде чест, но аз съм Мартина и бих се радвала да ме познавате като мен, просто Тини."

Tини по време на събитието "SelfieLG"
Скрит текст:

.

# 303
Още снимки на Канде от фотосесията й:
Скрит текст:

Много е хубава. Heart Eyes

Хорхе и племенникът на Стефи. Толкова са сладки. Heart Eyes

# 304
Така като гледам корицата и това,което Тини е написала нямам търпение,много искам да я пуснат и тук дано да се навият от Егмонт да я преведат.
Канде е много сладка на снимките,Хорхе и това малкото сладурче също Heart Eyes
Още една снимка от събитието "SelfieLG"

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 17:04 от md_violetta_fan

# 305
Дано от Егмонт преведат книгата  Praynig Сигурна съм, че много хора ще си я купят, но останалите фендъми ще се оплакват :/ Не че имам нещо против тях.
И най-накрая си взех списанието и е супер! Определено ще си сложа задната корица за плакат!
И тъй като е ваканция, какво ще правите през нея?

# 306
Ще е доста интересно да научим повече за Тини, така че да се надяваме да я пуснат тук.  Heart Eyes И аз съм сигурна, че много хора ще си я купят. А за другите фендъми- винаги ще се намери някой, който да е недоволен. Mr. Green

Дъгичке, и аз ще си сложа задната корица за плакат.  Heart Eyes
А какво ще правя през ваканцията- надявам се времето да се оправи и да изляза някъде, че днес цял ден валя, а ако не, ще си стоя вкъщи и ще релаксирам. Laughing

Нова снимка на Мартина.

Нова снимка на Алба, Руджеро, Макарена и брат й.

# 307
  • София
За ваканцията - Ще обикалям из страната :д В петък съм в Габрово, а в събота - Велико Търново и Ловеч. През останалото време съм си в София.  Laughing И ще гледам новите епизоди.   Peace

# 308
Честита Ваканция и от мен...
Може ли да ви попитам? Изтеглих си една снимка от нета за аватар, намалих й малко резолюцията, за да стане за тук, но тук може да си сложиш само снимки от интернет... И искам да ви попитам, може ли примерно, вече "новата" снимка да я кача някъде, за да може да я сложа тук?

Марти и Стили, като съм в профила и чрез мобилната версия ми се гледат май новите ви аватари, примерно през компа, ако не съм влязъл ви се гледа "стария" аватар... Кой ви е сега Новия и кой Стария, че така нещо се обърках... Joy Joy

# 309
  • София
Марти и Стили, като съм в профила и чрез мобилната версия ми се гледат май новите ви аватари, примерно през компа, ако не съм влязъл ви се гледа "стария" аватар... Кой ви е сега Новия и кой Стария, че така нещо се обърках... Joy Joy
Новият ми аватар е, където Хорхе се набира с помощта на Руджеро.  Laughing

# 310
Цитат
Новият ми аватар е, където Хорхе се набира с помощта на Руджеро.  Laughing
Ок, добре, значи нещо при мен е объркано преди да вляза в профила... Joy

# 311
Честита Ваканция и от мен...
Може ли да ви попитам? Изтеглих си една снимка от нета за аватар, намалих й малко резолюцията, за да стане за тук, но тук може да си сложиш само снимки от интернет... И искам да ви попитам, може ли примерно, вече "новата" снимка да я кача някъде, за да може да я сложа тук?

Споко и на мен ми се получава често това,но явно е заради новите версии,които сменят доста често! Wink
Можеш да си сложиш,която си снимка поискаш за аватар!Аз например моите си ги намалям с Paint има едно бутонче  ПРЕОРАЗМЕРЯВАНЕ и като си я направиш с новата големина я качваш в този сайт http://picbg.net/login.php и копираш линка и си слагаш аватар! Peace

# 312
  • София
Нали знаете за форума, където се публикува за епизодите, които ще се излъчат по дисни в следващия месец?.. Та, сега погледнах и виждам, че има потребител, който се интересува от нашия сериал "Виолета".
Ето какво е питал той:
2. Някой от вас знае ли, дали въобще някога ще пуснат Виолета с дублаж, защото пак ми спряха субтитрите. Wink А и само в нашата държава, сериала е със субтитри, във всички останали, където се излъчва е с дублаж.
Ето какво са му отговорили:
2. Шансът да озвучат "Виолета" на български е нищожен, но ако все пак решат, ще бъде най-рано от третия сезон.
Е, няма да ни озвучат сериала, поне ни дадоха веднъж завинаги един отговор. Едва ли ще седнат третия сезон да го озвучават.  newsm78 Ще разберем след няколко дни какво е предвидено да дават на мястото на "Виолета"  Peace

# 313
Цитат
Можеш да си сложиш,която си снимка поискаш за аватар!Аз например моите си ги намалям с Paint има едно бутонче  ПРЕОРАЗМЕРЯВАНЕ и като си я направиш с новата големина я качваш в този сайт http://picbg.net/login.php и копираш линка и си слагаш аватар! Peace
Мерси за обяснението, от доста време исках да си кача точно тази снимка за аватар...  Laughing

# 314
Здравейте!! Не съм писала много отдавна!! Но като чета научавам много интересни работи!!  Нямам търпение за книгата (дано да я пуснат в България)!!  Филма излиза съвсем скоро.  От това което прочетох за дублажа разбрах, че замислят да пуснат 3-ти сезон baby_neutral .   Марти ще идваш в Габрово, това е чудесно!!  И искам да пожеля честити подписи и аватари на всички които са си ги сменили.

Общи условия

Активация на акаунт