Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 594
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
В youtube има епизодите на испански. Ето, разрови се тук: https://www.youtube.com/results?search_query=violetta+capitulo
Ако имаш други въпроси- питай.  Hug
Благодаря. Радвам се, че някой ми обърна внимание Simple Smile Много мерси, че ми каза, аз къде ли не търсих. Много ме е яд, че съм изпуснала сериите, където Виолета и Леон са заедно, първата им целувка и т.н.  #Cussing out newsm45
Ако случайно отнякъде излезе на бг нещо, казвай. Мерси пак!  Hug

# 286
В youtube има епизодите на испански. Ето, разрови се тук: https://www.youtube.com/results?search_query=violetta+capitulo
Ако имаш други въпроси- питай.  Hug
Благодаря. Радвам се, че някой ми обърна внимание Simple Smile Много мерси, че ми каза, аз къде ли не търсих. Много ме е яд, че съм изпуснала сериите, където Виолета и Леон са заедно, първата им целувка и т.н.  #Cussing out newsm45
Ако случайно отнякъде излезе на бг нещо, казвай. Мерси пак!  Hug
Няма за какво да ми благодариш. Hug Радвам се, че донякъде успях да помогна.
Да се надяваме да повторят първия и втория сезон.  Praynig

Тини си е направила нова татуировка.

На мен ми допада.  Peace Явно Мартина доста си пада по татусите. Да се надяваме, че няма да й хрумне да си прави ръкав. :д Много е готино, но само за момчетата.  Laughing

# 287

На мен ми допада.  Peace Явно Мартина доста си пада по татусите. Да се надяваме, че няма да й хрумне да си прави ръкав. :д Много е готино, но само за момчетата.  Laughing
Аз не одобрявам-такова хубаво момиче и така да се рисува... ужас!

# 288
Здравейте! Мисля, че отдавна не сме се смели, затова предлагам малко факти (от Google Преводач, естествено):

Скрит текст:

1. Глоба. Само това е в мислите на Грегорио. Явно държи на законите и реда. ;д

2. Грегорио слуша индийска музика. Дали харесва и индийските танци, да ни даде някой урок? Laughing

3. Грегорио е гледал звездите и се е чудел защо е щастлив. Joy

4. Ех, тези хора само за икономика мислят. ooooh! Людмила обяснява нещо за инвестициите, а преди време Виолета беше съобщила, че се тревожи какви ли ще бъдат икономическите последствия. Не можах да спя онази нощ. no Още ми е гадно. Laughing

5. Людмила се чуди кой е най-министър. Laughing То има министри, по-министри и най-министри. ;д

6.Най-министърът плаща обучението на Людмила в Студиото. ;д.

7. Людмила дори е живяла в най-министърската къща. ;д

8. Тя мрази Италия, защото тя е победила всичко, което Людмила е направила. И аз бих се ядосала, ако някоя държава развали всичко, което съм направила. ooooh! Joy

9. Людмила се вълнува от математика. Две коли тръгват от точка A и точка Б. Трябва да изчислим общото разстояние между тях, като имаме предвид, че няма тунели. Laughing

А сега и малко за моята история, ще издам интересни факти за 4-ти сезон, който май няма да излезе много скоро. Не зависи от мен, съдете Марти, той отговаря за тези неща. Laughing

Скрит текст:
ФАКТИ ЗА СЕЗОН 4:

1. Появява се нова героиня, на име Анджелика. Тя се влюбва в Марти и по-късно са заедно.

2. Появяват се още нови герои - Илияна (с Федерико) и Деница (с Леон). Те имат роднинска връзка с Франческа.

3. Кристиан и Стили са заедно.

4. Стефи и Макси са заедно.

5. Грегорио основава ново студио, в което привлича някои ученици от "Studio On Beat".

6. Много от хората в студиото разбират за миналото на Кристиан, а Анджелика го заплашва, че ще го издаде на полицията.

7. Марти и Кристиан стават най-добри приятели.

8. Диего харесва Стили, но по-късно се влюбва в Кати.

9. Анджелика и Диего имат роднинска връзка и Марти става част от техния план.

10. Илияна и Федерико се разделят заради Людмила.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

# 289
  • София
Скрит текст:
Да, разбира се, Стиляна. Все Мартин ти е виновен.  Crossing Arms Laughing Laughing Наистина сезона е много интересен, а ако всичко зависи от Стили, тя ще качи още сега всички епизоди, които сме писали до тук.  Laughing

# 290

А, има, има  Hug Надявам се и аз да повтарят Sad Преди даваха Нини и я повториха поне три пъти.. надявам се и Виолета да повторят  Praynig

# 291
  • София

А, има, има  Hug Надявам се и аз да повтарят Sad Преди даваха Нини и я повториха поне три пъти.. надявам се и Виолета да повторят  Praynig
Само да не я повтарят, както Нини в 3 през нощта.  Peace Laughing

# 292
Скрит текст:
Да, разбира се, Стиляна. Все Мартин ти е виновен.  Crossing Arms Laughing Laughing Наистина сезона е много интересен, а ако всичко зависи от Стили, тя ще качи още сега всички епизоди, които сме писали до тук.  Laughing

Скрит текст:
Тези, които следят историята не биха имали нищо против. Peace Все Мартин ми е виновен. Laughing

# 293

Само да не я повтарят, както Нини в 3 през нощта.  Peace Laughing

Може и така да се случи, все трябва да дават някое предаване и в 3 през нощта, нали? ;д Защо пък това предаване да не е "Виолета"? ;д Ще им е удобно на някои хора в лятна ваканция, ако повтарят "Виолета" през лятото. Laughing

# 294
Аз не одобрявам-такова хубаво момиче и така да се рисува... ужас!
Поне не са на толкова видими места, а и ако значат много за нея няма да й омръзнат бързо. Аз ако се татуирам то ще бъде нещо наистина важно и ценно, защото както се познавам след един/два дни ще ми омръзне, но махане няма да има. ;д

Преди повторението на Нини в 3 през нощта я даваха и в 22:00 доколкото си спомням. Така че е вероятно и двата сезона на "Виолета" да повторят докато започне да се излъчва третия сезон. А и тъкмо хората няма да забравят сериала, а пък и тези, които не са го гледали или са изпуснали епизоди ще си наваксат.  Peace

Нови снимки на Тини:

# 295
Хм интересна е тази татуировка,но не ми харесва,че си я е сложила на врата някак си ми стои грубо,а Тини е толкова нежна,но щом и харесва и е решила да си я направи се радвам за нея. Peace
Нова снимка на Джейд и Матиас от снимачната площадка  Party

# 296
Тини е много сладка на снимките, но не ми харесва новата й татуировка. Peace Прави я доста груба, а тя е много сладка и миличка, но все пак тя си решава. Laughing Аз, ако си направя татуировка, нашите ще ме убият. Laughing Laughing Добре, че издаде факти за историята ви Стили, че става много интересно. Wink

# 297
Нови снимки на Лодо, на първите две е и Алба Heart Eyes

# 298
Нови снимки на Лодо, на първите две е и Алба Heart Eyes

Много са сладки!!!!! Heart Eyes

# 299
Сега като се загледам по-добре татуировката е хубава, но наистина май трябваше да си я татуира на друго място.  newsm78 Напр. на рамото би стояла доста по-добре.  Peace Но да.. тя си решава. Важното е на нея да й харесва.

Лодо и Алба са много сладки както винаги. Heart Eyes

Още една нова снимка на Тини и тази жена. Май е някаква дизайнерка.

Тини е много сладка тук. Heart Eyes Без много грим и с вързана коса е направо като бонбонче. ;д  Heart Eyes

Снимка на Канде и Лодо от снимачната площадка на втори сезон.

Вече започнах да се чудя тези хора снимат ли или само спят?!  newsm78 Joy

Част от видео-клипа към новата песен на Валерия.

Хубаво е, че работи по музикалната си кариера, защото както видяхме и във "Виолета" има много хубав глас. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт