Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 275
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте.  Hug

Днес епизода имах само един любим момент и това беше момента на Людмила и Федерико. Бяха толкова сладки, наистина вече е крайно време да се взимат.  Heart Eyes Crazy Виолета, Виолета..Само с една дума ще кажа, че е голяма крава.  Laughing Да си ходи при Леон, защото вече искам да гледам Диего сам. Не мога да гледам такъв прекрасник с тази крава. Тя не го заслужава, тя всъщтност нищо не заслужава мен ако ме питате, но това е само мое мнение разбира се.  Peace Анна най-сетне си хване пътя. Няма да ми липсва.  Laughing newsm44

# 481
Здравейте.  Hug

Днес епизода имах само един любим момент и това беше момента на Людмила и Федерико. Бяха толкова сладки, наистина вече е крайно време да се взимат.  Heart Eyes Crazy Виолета, Виолета..Само с една дума ще кажа, че е голяма крава.  Laughing Да си ходи при Леон, защото вече искам да гледам Диего сам. Не мога да гледам такъв прекрасник с тази крава. Тя не го заслужава, тя всъщтност нищо не заслужава мен ако ме питате, но това е само мое мнение разбира се.  Peace Анна най-сетне си хване пътя. Няма да ми липсва.  Laughing newsm44

Разби ме казвам ти  Laughing Не разбирам защо мразиш Вили  Cry Cry

# 482
  • София
Така изгледах епизода и моите впечатления са следните:
Домъчня ми за Виолета. Наистина не заслужава това.  Sad Херман е един огромен лъжец, манипулатор и какъв ли още не.  Да се кротне, защото с право Вили му се сърди, а той всеки път едно и също нещо повтаря като папагал. Laughing Радвам се, че Марко разбра каква е Анна. На всичкото отгоре тя обвинява Франческа без причина.  #2gunfire Грегорио ме уби ;д "Обличай се и отивай в съблекалнята", "Тук има момичета" ;д Похвали Диего, а оплю Франческа и за нея ми стана гадно  Sad Федерико нещо не го слуша главата ;д Другите говорят за Камила, а той за Людмила  Laughing Ана си тръгна, призна си истината и ми стана жал за нея. Разбирам я, но не е редно да постъпва така  Peace Камила ми е толкова антипатична, че направо ми идва да я застрелям  #2gunfire Олга и Рамальо - когато те са тук има забава ;д Как тупаше възглавниците ;д и припадна ;д Както вече казахте - нейн ред е да разбере що е то ревност  Laughing Доста смело постъпи Лара, за да защити Леон и се отказаха от този спонсор, но нещо ми подсказва, че ще се върне ;д Виолетка - тя горкичката влюбена в Леон, Диегито вижда това и стои като мумия и си го изкарва на Леон, при положение, че самият той си е виновен. Но наистина не успях да разбера Вили - първо се обади на Леон, а на следващия ден го избягва.  newsm78 Въпреки това вече не я обвинявам толкова - стана ми мъчно за нея  Sad Този Диего ми лази по нервите. (ще се сдържам, колкото мога, но съм наистина много нервен ;д) Виолета гледаше Леон и обратното, но разликата е, че  Виолета не откъсваше очи и разбира се на палячото - Леон му виновен. Направо ми се искаше да падне от сцената. И той лъжец огромен! Защо Людмила не го разкрива, не знам, но много искам това да се случи. Много бързо се спича, когато тя е на път да му издаде тайната.  hahaha Людмила и Федерико - разцепиха ме от смях ;д Людмила как започна сама да пее цялата песен  Joy или пък когато се разминаха с Федерико и се разтича, много се смях, но случката с Леон и Диего много ме изнерви.  Joy
Благодаря на всички, които са видяли промото и им е харесало. Приемам и критики! Simple Smile  Peace

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 22:09 от мк9

# 483
Аз съм на мнението на Мъри (не знам дали ме познаваш, включих се късно, ако не ме познаваме, аз съм Илияна), не мога да я понасям Виолетта (знам, че ще има хора, които ще ме нападнат, но това е моето мнение и няма да го променя). Peace

Тини на корицата на списание Gente, сладка е Heart Eyes

И друга нейна снимка за списанието

А Лодо си хапва суши Laughing

Клара и Диего, снимката е с лошо качество, но не намерих друга Laughing

# 484
Мъри,вече съм абсолютно сигурна,че мразиш Виолета  Laughing Въпреки,че Диего ми стана симпатичен и че Виолета допуска твърде много грешки,мисля като Марти-гадно ми е за нея.Тя се опитва да бъде щастлива с Диего,но любовта им се крепи на огромна лъжа.Диего трябва да каже истината на Вилу щом толкова я обича..обаче рискувам да ме нападнете  #2gunfire Joy Феде и Людми са нереално сладки  Heart Eyes ама Олга с това Но ме токе  Joy hahaha

# 485
Здравейте.  Hug
За вчерашния епизод- с някои съм съгласна, с други не толкова.
За Виолета мога да кажа, че няма такова същество като нея.  Mr. Green Сърди се на Диего, че не й е казал, че е ядосан понеже тя гледа влюбено бившото си гадже.. Какво се прави на ударена, сякаш не знае какво е направила. ooooh! И точно тя ми говори, че понеже той й бил гадже не трябвало да има лъжи и трябвало да й казва всичко. Хайде стига. Stop Когато тя му признае, че постоянно гледа към Леон и мисли за него, че се прегръщат, че му звъни и го кара да я утешава тогава ще има право да му казва това. А това просто беше върха- искала от него той да я подкрепя и да бъде до нея, особено сега, когато Анджи я няма. Е извинявай много мила, но той те подкрепя, дава ти съвети, а ти казваш, че неговите утешения не стрували пред прегръдките на Леон. Вместо да се обади на Диего, тя звъни на Леон. Е не си ли противоречи с думите и действията?!
А когато момчетата пеят нека просто Пабло не я допуска до залата, защото тя проваля цялата им работа.
Людмила и Федерико са страшно сладки.  Heart Eyes Ехх, как ми се искаше да се целунат. За малко и това щеше да стане. Но ще трябва да почакаме още, за целувката им.  Heart Eyes
Хубаво е, че Анна осъзна грешката си и се извини на Марко и Фран. Никак не беше хубаво да ги разиграва така, но все пак ми стана мъчно за нея.  Sad Личи си, че още обича Марко и е много наранена, че той й отвръща с безразличие. Но ако го обичаше истински нямаше да го кара да страда. Взе най-доброто решение- да си тръгне.

Откъде прочетохте за играта на "Виолета", където трябва да изпратиш клипче? Не можах да намеря.
Ето тук пише: https://www.facebook.com/bravobulgaria/photos/pb.160112329822.-2 … ype=3&theater

Мъри,  newsm10
Определено Виолета не заслужава Диего. Както казваш и ти- тя не заслужава никого. Най-заслуженият край за нея би бил да остане сама. Това ще бъде урокът за нея.

Разби ме казвам ти  Laughing Не разбирам защо мразиш Вили  Cry Cry
Нима до сега не сме написали защо не я харесваме?  Laughing Дори цели романи изписахме с нея и нейното недопустимо поведение.

Марти, самият ти казваш, че Виолета е гледала Леон, както и обратното. Е как няма Диего да се дразни на Леон, след като през цялото време беше ухилен до уши заради станалото? Дори след като Диего се ядоса на Виолета й стана гадно, докато Леон продължи да подскача и да се радва.

В днешния епизод ще дойде и ред на Людмила да се притесни от факта, че Диего може да каже истината на Феде. Laughing

Много е сладка Тини на корицата на списанието и на снимката. Heart Eyes

# 486
Ахах да аз се очудих защо Леон толкова се кълчеше ;д наистина Виолета по добре да гледа тавана ;д Иначе е истина,че иска другите да не я лъжат,а тя самата го прави.Нека си каже всичко което е крила още от 1 епизод,пък тогава да иска другите да не я лъжат ;д Но най-много от песента ми допадна частта с мусаката.Бродуей толкова хубаво си изпя песента,че заслужава и мусака,и фежоада ;д Само на мен ли Себа ми е противен ;д

# 487
Виолета отново продължи да разиграва Диего в днескашния епизод май вече трябва да се разделят ясно е,че обича Леон,но жалко,че Диего я защитава така.През целият епизод Виолета си сменяше настроението ту весела,ту избухваща дори Диего не успя да я разбере много ме подразни.Стана ми тъжно за Марко и Фран личи си,че още се обичат,но случилото се с Ана сякаш сложи някаква преграда между тях.Песента на момичета беше много хубава,докато Виолетка не се спря да гледа Леон и обърка настроението на всички и на най-вече на момчето,което нарича свое гадже.
Нати и Бродуей ми бяха много смешни като се караха на Макси  Joy Олга и нейната ревност по Рамашо направо изкъртиха  hahaha ,а Матиас,който се скри с помощта на лампата ме уби  Joy голямо криене падна,но Пароди го видя не може да избяга от любовта горкият  Joy
На Диего вече му писна да го разиграват първо се скара с Виолета,която отново го обвини,а после и Людмила много ми е интересно дали ще каже нещо на Феде или само ще я сплаши за да спре да си играе с него  newsm78
Херман се чуди как да си оправи нещата с дъщеря си,която НИКОГА не е виновна,а Джейд говори за почивки и 6 звездни хотели много ми беше смешен този момент  Joy

# 488
ВИОЛЕТО БЕ ПРЕСТАНИ!КАТО ОБИЧАШ ЛЕОН ТОЛКОВА МНОГО СЕ СЪБИРАЙТЕ БЕ ДА МУ СЕ НЕВИДИ..(..;д..)

# 489
Здравейте.  Hug

Днес пропуснах епизода, но само ще кажа, че епизода е имало много хубава номерация - 69. Ако някой е с малко мръсно подсъзнание като моето, ще разбере за какво говоря.  Laughing Sunglasses От коментарите ви разбрах, че Виолета с пълна пара продължава да бъде "Кравата на годината."  Laughing

Цитат
Разби ме казвам ти  Laughing Не разбирам защо мразиш Вили  Crying or Very sad Crying or Very sad

Аз не мразя просто Виолета, аз мразя Мартина като цяло. Ако трябва да ти обяснявам защо, повярвай ми ще ми трябват поне още 3-4 теми, за да ти обясня с най-малките подробности.  Laughing Може би аз съм най-големият й хейтър, но поне има и други герои в сериала на които мога да се порадвам. Когато дойде тя на показ няма да се самоубия от отегчения, а просто ще убия нея.  Laughing #2gunfire

# 490
Мъри не знаех за това твое подсъзнание.И аз имам такова мисля ;д Е добре де сигурна съм ;д Иначе незнаех,че е 69 епизод ;д А това с кравата ме уби отвсякъде честно :д

# 491
  • София
Относно н. 69  newsm10 Laughing
Хванах последните 10 минути, после ще гледам останалата част от епизода Simple Smile Джейд е изкукуригала напълно  Laughing Наистина много забавно се получи с Макси, Нати и Бродуей ;д  Laughing Леон и Вили бяха много яки заедно  Peace Диего не постъпва много умно, като казва на Федерико, защото Людмила веднага ще го изпорти, затова може би е по-добре да си мълчи.  Peace

# 492
Миши, съгласна съм с теб. Виолета наистина много бързо си мени настроенията.  Rolling Eyes
Не знам защо все Диего го отнася като в случая той няма вина. Опита се да й обясни, че въпреки всичко Херман е направил това от любов. А тя веднага му се нахвърли.  ooooh! Стана ми гадно за него като каза, че по-зле е да нямаш баща до себе си.  Sad
Людмила много ме кефи как се заяжда с Виолета.  Laughing Само така! На Виолета вече явно не й издържат нервите, но какво да се прави.. тя сама си го направи.  Mr. Green
Феде най-накрая си призна за чувствата му към Людмила, въпреки че каза, че не би искал да бъде с човек като нея. Не иска, но ще го видим после.  Wink Laughing
Според мен едва ли Людмила ще каже на Виолета истината, нито пък Диего ще каже на Федерико. Защото ако единият реши да направи мръсно на другия, и той ще го завлече със себе си. Не биха посмяли да го направят и то точно сега. Но явно им е приятно да си играят игрички и да създават напрежение. ;д
Моментът накрая между Фран и Марко много ме разчуства.  Sad Франческа беше толкова тъжна.. Мога да кажа, че Лодо е страхотна актриса!  Heart Eyes Изигра го много добре. Ксаби също е много добър актьор.  Peace Толкова са ми сладки двамата. Марческа ми е една от любимите двойки. Heart Eyes Надявам се да се съберат съвсем скоро, защото и те много страдат.  Rolling Eyes

Мъри, ах това твое подсъзнание.  Joy
Мисля, че заслужаваш награда за най-добър и голям хейтър на Виолета/Мартина. Laughing

# 493
Добре не мога да разбере , защо някои от момичетата постоянно казват , че Диего няма вина ! Съжалявам , но всички имат вина тук , а и Диего не е безгрешен ! Точно този сериал трябва да го прекръстят на ,, Не сме безгрешни ''  Peace Laughing
Виолета има вина за това , че се заглежда по две момчетата ясно знаем , че обича повече Леон , но покрай нея и Диего страда !
Леон и той има вина ! Той трябваше да повярва на Виолета още в началото , а не сега да е с Лара и да страда !
Диего има вина ! Той самия е много виновен ! Ако обича толкова много Виолета , защо не се откаже от плана си с Людмила ! Не си струва да загубиш любовта за да намериш човек които дори не те познава !  Peace Peace
Иначе най-виновна е Ками ! Тя иска да е с Бродуей , но не му прави мусака !  Laughing Laughing

# 494
Добре не мога да разбере , защо някои от момичетата постоянно казват , че Диего няма вина ! Съжалявам , но всички имат вина тук , а и Диего не е безгрешен ! Точно този сериал трябва да го прекръстят на ,, Не сме безгрешни ''  Peace Laughing
Виолета има вина за това , че се заглежда по две момчетата ясно знаем , че обича повече Леон , но покрай нея и Диего страда !
Леон и той има вина ! Той трябваше да повярва на Виолета още в началото , а не сега да е с Лара и да страда !
Диего има вина ! Той самия е много виновен ! Ако обича толкова много Виолета , защо не се откаже от плана си с Людмила ! Не си струва да загубиш любовта за да намериш човек които дори не те познава !  Peace Peace
Иначе най-виновна е Ками ! Тя иска да е с Бродуей , но не му прави мусака !  Laughing Laughing
Хаха това с мусаката е много вярно поне Себа сигурно не е  проявявал такива претенции  Joy
Аз не съм искала да кажа,че Диего е безгрешен напротив още ме е яд на сценаристите,че го сложиха да прави планове с Людмила и честно казано не можах точно да разбера защо се се съюзи с нея,вярно били са приятели,но защо му трябваше това,когато сваляше Виолета в началото ме кефеше повече Peace Виолета няма да я коментирам ясно е,че за нея всички са виновни,а тя е жертвата,а за Леон също си права Peace

Общи условия

Активация на акаунт