Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 271
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Да, аз утре ще гледам 2 епизода.  Peace (днескашния и утрешния)
 За читателите:
Скрит текст:
Промото за четвъртия сезон е готово. Очаквам Стили да го одобри и качи. Simple Smile 

# 466
За читателите на историята ни с Марти:

Скрит текст:
Да, промото е готово. Одобрено е и е направо идеално.  Peace Марти го е направил, аз само добавих ефектите (цвят на текста, наклонен, удебелен и т.н.). А ето и линк: http://katyandstili.alle.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE-%D0%B … 0%B7%D0%BE%D0%BD/

МНОГО СЕ НАДЯВАМЕ ДА ВИ ХАРЕСА! Simple Smile

# 467
Скрит текст:
Благодаря на всички, които вчера ми честитихте и двата празника. Много се радвам, че се включих в тази тема... Peace Знам, че е малко късно, но на всички ви черпя с торта - шоколадова и ванилова (кой как каквото реши, а ако иска и двете Simple Smile

Епизода от вчера е много интересен, най-много ме зарадва, че хванаха Ана, крайно време й беше да спре да лъже, само, че ми стана гадно за Диего, остана си самичък Cry

# 468
Миши, да, наистина е много хубаво, че вече може да си гледаме сериите, когато поискаме. ^^ Браво на това момиче, че ги качва. Hug

Здравей. Ще ми кажеш ли къде се качват сериите, ако може да дадеш линк. Мерси предварително

# 469
Скрит текст:
Успех на всички седмокласници. Надявам се да минете изпитите и да влезете в желатана от вас гимназия.  Hug
И само да кажа- в сериалите гимназията е далеч по-интересна отколкото в реалния свят.  Laughing Аз не намирам нищо по-различно. Само където учим още по-сложни и безсмислени неща.  ooooh! Но не знам, всеки го възприема различно.

Гого, и ние се радваме, че си част от темата ни.  Hug Аз ще си взема от шоколадовата торта.  Heart Eyes Laughing Благодаря!

Миши, да, наистина е много хубаво, че вече може да си гледаме сериите, когато поискаме. ^^ Браво на това момиче, че ги качва. Hug
Здравей. Ще ми кажеш ли къде се качват сериите, ако може да дадеш линк. Мерси предварително
Заповядай: http://vbox7.com/user:missyxselena?p=allvideos  Hug

Нова снимка на Мартина и нейна приятелка.

Ходила е на театрално представление.

# 470
Здравейте  Hug Да ви се похваля-написах си есето.Беше на тема When I woke up,I thought it would be another ordinary day.Така започва и се справих. newsm44 Ох тази гимназия..при мене е отчайваща и страшно трудна  smile3511 Лятото по ме радва  Mr. Green Тини е  txtloves Аз още се радвам за Ана-глигана  smile3508 А и забравих-Да,Диего е ах  Blush  Joy Муцка голяма  Grinning И аз пожелявам късмет на седмокласниците.Аз се тревожех много за матурите,ама нямаше смисъл

# 471
Е,не това,което направи Виолета днес в епизода беше много гадно Crossing Arms През цялото време,докато момчетата пееха тя най-демонстративно гледаше Леон,а накрая обвини Диего,че не и казал защо избухнал по време на песента направо му се изсмя в очите ooooh! Как може така да си играе с чувствата му направо много се ядосах! ooooh! Людмила и тя дойде да налее масло в огъня накрая да видим дали ще издаде нещо,но аз си мисля,че няма.Инъче с Феде ми бяха много интересни като се подминаваха и после бам... почти да се целунат  Crazy хайде да си признават вече или по-точно Феде да си признае,а думите,които изрече пред момчетата за Людмила бяха много хубави жалко,че тя не го чу беше толкова искрен Blush
Олга много ми беше смешна с тези възглавници дето ги тупа на главата на Херман,а като припадна беше черешката на тортата  Joy крайно време и тя да разбере,какво е ревност преди Рамашо ревнуваше от Кардосо,а сега малко и Олигита..
Ана най-накрая направи най-смисленото нещо от появата си да си тръгне и да остави Марко и Фран намира стига и с нейните лъжи жалко,че Марко няма да има възможността да отиде в Испания сега няма партньорка.
Джейд да видим дали ще си признае,а Матиас тъкмо да целуне Пароди и тя му щракна белезниците много смешен момент ми беше Joy
Ками май отново се влюби в Бродуей и добре направи според мен,че скъса със Себа той така и не и даде обяснение може би в следващият епизод newsm78 да се взимат с Бродуей и да спират с тези караници и да вземе да се научи Ками да прави една мусака  Joy колкото пъти изпяха песента,толкова по с хъс изпя МУСАКА Бродуейчо  hahaha

# 472
Здравейте. Епизодът днес беше чудесен, но Виолета, както винаги, прекалява с драмите. В следващия епизод нали уж би трябвало да остави Диего и се зарадвах първоначално, защото няма да си играят повече с него, но после се сетих, че няма да се случи. И Виолета го зарязва, защото той е виновен?! Не разбирам той какво е направил точно! Rolling Eyes Пак невинната жертва Виолета, естествено, че Диего е виновен! Rolling Eyes Ужасна е просто, щях да счупя телевизора и съм напълно сериозна. Просто ме подлудява, не знам как да го опиша. Допуска грешки и после невинните са виновни. Е, как става това не можах да разбера. И мисля, че Диего не трябваше така да вика на Леон, защото той не е виновен, през цялата песен не е погледнал и за секунда Виолета. Тя беше тази, която го гледаше влюбено, усмихвайки се, въпреки че си има гадже. Но не, какво значение има?! Диего трябваше хубаво да ѝ се развика и да я зареже най-накрая. Знам, много започвам да злорадствам, и още повече ще ви се стори така, когато ви кажа, че тя си заслужаваше абсолютно всичко - да разбере, че баща ѝ е Херемиас, да разбере за плана на Диего и Людмила (тя се прави на съкрушена, само за да я утеши Леон, това ми е ясно) и т.н. Просто отново подхванах тази тема и това не е хубаво, защото мога да пиша с часове по нея, но няма да има никакъв смисъл. Не мога да повярвам, че това е просто един сериал, щом толкова се ядосвам само от него, как ли щях да се почувствам, ако беше в истинския живот?!  ooooh!

Това имах да кажа, не е нищо особено и не е нищо, което никой не е споменавал. Просто, както казах, споделям мнение. Тези, които харесват Виолета (героинята) да не се обиждат, защото предполагам, че повечето хора са на моето мнение. Но това няма значение, защото аз мисля така и няма да си променя мнението.

# 473
Епизодът беше много интересен. Heart Eyes Виолета най-накрая разбра, че баща й е Херемиас. Въпреки че не я харесвам, според мен не го заслужаваше. Не знам и аз какви ги говоря, вече се побърках, но ми стана гадно. Laughing А Олга после как ги подреди всичките, че са наранили Виолета. Как пречеше на Херман и му навираше онова в лицето.... Joy Joy Грегорио как се шашна, когато видя петното на Диего и вика:"Има момичета, не бива така". Joy Joy Зарадвах се, че Марко най-накрая разбра коя всъщност е Ана. Той я мислеше за много миличка и добра, а тя се оказа гадна и подмолна. Да, обича го все още, но не правиш зло на някого, когото обичаш, не я разбирам. Но и за нея ми стана малко гадно, може би 2-3 процента, само от човешко състрадание, че чу тези думи от Марко. Хубаво е, че поне се извини, но човек как да преглътне такова нещо. И че после замина, беше правилно. Peace Много ми беше смешен моментът на Ками и Бродуей. Той беше протегнал ръце за прегръдка, а тя се затича към Себа. Joy И после как се скараха Себа и Бродуей. Joy Но мисля, че Ками се държи доста грубо с Бродуей. И Ками и Себа не ми харесват като двойка. Peace Федерико и Нати танцуваха хубаво. А после Грегорио като си изпусна шапката, те мислиха, че трябва да го имитират и ми беше адски смешно. Joy Joy Олга и Рамашо и те ми бяха много интересни, като онази каза: "Лично пространство!", много се изненадах и после как Олга припадна.... Joy Joy Федерико горкият, вече от любов по Людмила се побърка, те говорят за Ками, а той им разправя за Людмила. Joy Joy Джейд като си говореше с цветето пак ми беше смешно. Joy Виолета веднага се обади на Леон, за да му се оплаче, поне разбра, че това, което прави не е правилно. Peace Мисля, че Диего и Фран танцуваха хубаво, Грегорио как похвали Диего и после Фран си помисли, че ще похвали и нея и после...., пак ми беше смешно. Laughing А Людмила, тя изпълни цялата песен сама, защо й са другите, защо изобщо й трябват и бек вокали, тя е СУПЕРНОВА. Joy Joy Моментът с Федерико беше много хубав, те са ми любимата двойка, много са сладки. Heart Eyes Heart Eyes Момчетата изпълниха добре Salta, Бродуей пак с неговата мусака. Joy Само не ми хареса, че прекъснаха песента и се скарака за Виолета, не си засужава. Crossing Arms Чудя се дали Джейд ще каже на Херман истината, но като гледах какво ще дават в другия епизод, май не. Laughing Матиас си помисли, че Пароди ще го целуне, а тя му сложи белезниците, как може такова нещо, защо е толкова жестока с човека. Joy Joy А накрая Виолета как може да говори така на Диего, говори му за лъжи, а тя какво прави с него, върти го на пръста си. Стана ми гадно за Диего, когато Людмила пристигна. Може би тя го прави, защото той не изпълнява своята част от плана, но не бива да постъпва така, не е правилно с най-добрия си приятел да постъпваш така; мисля, че вече не са приятели. Peace
Е, написах цял роман. Joy
Стили, съгласна съм с теб и аз по-горе съм написалa своето мнение за Виолета и поведението й. Peace
Стили, Марти, много е хубаво промото за 4 сезон на историята ви. Heart Eyes
Рая, и на мен в сериалите гимназията ми изглежда по-интересна, а в живота - докато влезеше е голямо мъчение. Laughing

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 19:23 от Iliqna_P

# 474
  • София
След малко ще гледам епизода, още не е качен.  Simple Smile Съдейки по това, което сте писали:
Излиза, че Леон е невинен, а виновната е Вили, както винаги, а Диего нападнал Леон. Диего наистина много прекалява. Не мога да разбера какъв му е проблема с Леон. Направо е толкова антипатичен с неговите караници, че ми е писнало и мисля, че заслужава всичко, което му се случва, дано да се промени.  Peace  Знам, че ще ме нападнете, но това няма да ми промени мнението. Е, може би след като изгледам епизода  Laughing Относно Виолета: това момиче трябва да зареже Диего и да тръгне с Леон, защото е малко дразнещо, но пък от друга страна е много яко.  Peace

# 475
# 476
След малко ще гледам епизода, още не е качен.  Simple Smile Съдейки по това, което сте писали:
Излиза, че Леон е невинен, а виновната е Вили, както винаги, а Диего нападнал Леон. Диего наистина много прекалява. Не мога да разбера какъв му е проблема с Леон. Направо е толкова антипатичен с неговите караници, че ми е писнало и мисля, че заслужава всичко, което му се случва, дано да се промени.  Peace  Знам, че ще ме нападнете, но това няма да ми промени мнението. Е, може би след като изгледам епизода  Laughing Относно Виолета: това момиче трябва да зареже Диего и да тръгне с Леон, защото е малко дразнещо, но пък от друга страна е много яко.  Peace
Марти за какво да те нападат като си абсолютно прав? Споко аз се застъпвам за теб(леле сега се сетих за едно комунистическо мото „С Димитров навсякъде, във всичко към нови победи“. При нас е „С Мартин навсякъде, във всичко към нови победи за Леон“. Я да спра че взех да говоря много за политика)

# 477
Марти,аз мисля,че наистина Леон и Виолета се обичат и трябва да са заедно.Виолета каза в миналия епизод:МОга да бъда щастлива с Диего,но не мога да спра да мисля за Леон.Тя осъзнава колко обича Леон,ама пак се инати.Диего..гадно ми е за него,но и той не е невинен.Така че Леон и Вили трябва да са заедно,а не да се мъчат и те,и останалите покрай тях

# 478
Аз няма да почвам,да си обиждам Вили...защото не мисля като вас но както и да е.
http://www.diarioveloz.com/notas/123270-preocupacion-martina-sto … sufriria-anorexia Според тази "гениална" статия Мартина е анориксичка(не знам как се пише  Laughing )  Мисля че малко прекаляват..Това че е малка и е от съвсем скоро звезда,не означава да я нападат!!Да не говорим че това са пълни лъжи.Мартина не е анориксичка.....Това че е толкова слаба не означава нищо!Има много слаби хора   Naughty Сега съм толкова ядосана зареди тея!Боже как може да си измислят такова нещо....това е гадното да си известен...  #Crazy  Naughty Искам който е написал тази статия.....да го ГРЪМНААА  #2gunfire #2gunfire  #Cussing out #Cussing out Как смей да убижда това красиво същество  #Cussing out Просто не доумявам защо се занимават с нея....да си гледат там другите звезди и да не занимават с Тини  #Cussing out

# 479
Откъде прочетохте за играта на "Виолета", където трябва да изпратиш клипче? Не можах да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт