Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 325
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Днес беше много интересен епизод.И на мен ми стана гадно за Диего Виолета много се отчужди от него  и той милият нищо не и казва,защото я обича,но ако беше в началото на сезона съм сигурна, че нямаше да го позволи.Диего се промени и това вече се вижда.
Ана най-накрая я разкриха вече да си ходи, че ме дразни жалко за Марко и Фран.
Виолета разкри Херман и това определено е удар за нея тя не жо очакваше,а и отношенията им се подобриха. Джейд рано или късно ще се издаде,а тая Пароди май наистина се влюби в Матиас.
Диего като го видях направо Crazy надявам се да намери момиче, което да го обича истински в трети сезон!
Честит рожден ден и имен ден, Гого!Бъди жив и здрав и много успехи!
Скрит текст:
Училището отново е на път! Докато се нарадваш на ваканцията и тя вече е свършила сега започват класна,контролни и изпитвания пълен ужас,но поне остава още малко да лятната ваканция

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 20:59 от md_violetta_fan

# 451
  • София
Да, може би любимия момент на всички момичета е, когато Диего се съблече  Laughing Затова попитах ;д
Гого (ако нямаш нищо напротив така да те наричам), Диего има спатия на дясното рамо, която изглежда много рисувана, докато тази на Грегорио все едно е наистина родилно петно. Simple Smile Не знам в кой епизод Диего разбира, че Грегорио е баща му, само знам, че в еп. 79 Грегорио казва на всички, че Диего му е син. Simple Smile Относно Джейд-много ми харесва смеха и ;д много е заразителен.  Peace

# 452
Епизодът ми хареса!! Моите любими моменти са два- първият репетицията на Леон и Виолета и вторият Neustro Camino.  Феде беше много забавен докато си представяше, че е като Людмила. Joy  Нати и Макси бяха много сладки!

Гого, честит имен ден и рожден ден!! Бъди жив и здрав и имай много успехи в живота!! Дано да се срещнеш със своите идоли.  И честит празник на всички!!

# 453

Гого (ако нямаш нищо напротив така да те наричам), Диего има спатия на дясното рамо, която изглежда много рисувана, докато тази на Грегорио все едно е наистина родилно петно. Simple Smile Не знам в кой епизод Диего разбира, че Грегорио е баща му, само знам, че в еп. 79 Грегорио казва на всички, че Диего му е син. Simple Smile

Аха, окей, мерси все пак, гифчетата са много яки... Laughing, дано така да се казваха Joy Joy

Може, както решиш да ми казваш..., само много не обичам Гошо, но не се обиждам, ако някой ми каже така Peace

# 454
Искрено благодаря на всички, че ми честитихте празниците! Gracias на всички Peace

# 455
Мъри, радвам се, че се завърна  Hug

Гошо, честит имен ден и рожден ден! Весело изкарване на празника!

Не можах да гледам епизода днес, защото за пореден път настояваха да съм някъде, където не е вкъщи  #Cussing out А и утре няма да мога да гледам повторението защото съм 2ра смяна за 1 седмица :/ Но от това което чета изглежда епизода е бил много интересен. МОже да помоля мам да ми го запише.

И днес като гледах повторението, мама беше седнала на дивана и се загледа на изпращането на Анджи. После стана и ми донесе кутията с кърпички и вика "Няма ли да ревеш с тях?"  Joy Аз седя и се смея а тя вика "Ко се смейш? Туй да не ти е сръбски сериал?"  Joy Joy Joy Като ме попита защо реват аз викам "Трябваше да започнеш да гледаш сериала отпреди седмица за да разбереш." и тя ми вика "Аз 2 мин. няма да изтрая ти ми говориш за една седмица. А да не ви казвам как реагира като й казах, че са 160+ епизода по 50 мин всеки  Grinning

И Анна не е овцА. Тя е овцЪ. Едното е животно, другото е обида. Не искаме да обиждаме горките животни ся  Laughing

# 456
Здравейте! Hug
Днес не можах да гледам епизода, защото излизахме навън с мама...., но от разказването ви за епизода разбрах поне нещо. Laughing Ще гледам и повторението утре.
Супер е, че последните два епизода ще ги дават един след друг, много се зарадвах. Heart Eyes
Жалко е, че Тини се подстрига така, на мен ми харесваше почеве с дълга коса, и така не е лоша, но дългокоса ми допада повече. Peace Не разбирам защо са я накарали да се подстриже? newsm78
Много беше забавно преди, когато свързахме Диего с политиката, а и другите герои. Joy Припомнихме си старите мигове. А и за превода на yo soy asi от гугъл преводача нямам думи.... Joy Joy Самюъл отново е гладен, Факу да не му прави така отзад, че да не го нападне. Joy Joy
Късмет на Writing-a Ягодке, въпреки че не знам какво е това. Laughing И на мен ми омръзна от училище. Аз съм седми клас, след 15 дена са изпитите и направо се побърквам... тестове, класни, задачи, поне математиката ми е любимият предмет (колкото и странно да ви звучи Laughing), то и на вас не ви е лесно. Laughing
Много ми харесват обработките ти Стили, добре са се получили, особено тази на Диелетта. Heart Eyes
И 1 епизод на 4 сезон от историята ви е много интересен.
И честит рожден ден и имен ден Гого, да си жив, здрав, щастлив и всички мечти да ти се сбъднат. Tada

Днес видях, че рекламата за Виолета:концертът я дават и по Cartoon Network, брат ми гледа детски там и я забелязах.

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 20:50 от Iliqna_P

# 457
Днешния епизод:

Явно момичето вечеги публикува от рано! СУПЕР!!!

# 458
Мартина, сладка е Heart Eyes

# 459
Гого,
Скрит текст:
Честит Рожден Ден! Да си жив и здрав и разбира се, много щастлив. Simple Smile

Днес не успях да гледам епизода,  но разбрах доста неща от тези, които вие сте разказали. Диего... Heart Eyes Утре ще си го видя него. ;д Чакам го с нетърпение! ;д

Гледала съм малка част от епизода на испански и знам, че Виолета разбира, че баща ѝ е Херемиас. Според мен тя си го заслужава, сещам се за всичките ѝ драми и започвам да се дразня. Заслужава и малко гадни неща в своя живот - всичките момчета вечно нея харесват (е, поне най-готините ;д), а тя си играе с тях без да изпитва никакви угризения. За нея няма никакви последствия от това, дори си има невероятни приятелки, които не заслужава. Но пак подхванах тази тема... Без да искам, просто споделям мнение и мисля, че това, което казах е вярно.

Диего, ако дойде при нас, никога няма да е самотен. Heart Eyes По-скоро няма да го оставяме сам и за секунда и на човека ще му писне от нас. Joy

Скрит текст:
Ваканцията беше полу-учебна за мен. Цяла ваканция ходих на уроци... Това е заради матурите... нека да минат, да си изкарам една хубава ваканция и после в гимназията може би ще ми е по-добре... мисля, че ще е доста вълнуващо, но само, ако вляза, а аз не вярвам в себе си. Rolling Eyes А искам да уча в паралелка английски с испански, защото такъв шанс не е за изпускане.

# 460
Епизода беше много много интересен според мен !  Peace Много ми харесаха Виолета и Леон просто наистина са сладки , един за друг са ! Heart Eyes Peace Heart Eyes Много ми се иска да се съберат в реалния живот , но косматчо  ( Питърчо ) и Стефчето не знам как ще го допуснат !  Joy Joy
Феде и Людмила нямам думи просто ! Ама сладури да ги изядеш  Heart Eyes Heart Eyes Joy Фран и Марко разкриха тази Ана супер просто ! Иначе Ана е симпатична на външен вид , но от вътре е ужасна !
За Диего ! Не мога да повярвам просто ! Като си съблече тениската , паднах от леглото не защото ми хареса (може би малко  Laughing Peace ) , а защото не го очаквах и погледа на Грегорио ме уби ! А Бето направо ме изкефи в този епизод как гледаше Виолета докато свиреше и Виолета помисли , че не му харесва !  Joy Joy Спонсора не Леон е ужасен много гадно се държи ! Sad А Виолета най-накрая разкри Херман , жал ми стана за нея ! Даже жал и за Диего ми стана , как го пренебрегна ! За Ками и Бродуей ! Горкия гладник  Joy Joy ! Ками като видя Себа много го мразя , а Нати и Макси и те са сладури !  Heart Eyes Heart Eyes Peace Peace

# 461
Нова снимка на Руджеро и Деймиън

Стили
Скрит текст:
Аз лично ще стискам палци да се справиш на матурите!Наистина 7-ми клас е отвратителен спомням си,че и аз ходих на уроци и ваканциите отминаваха ей така..,но и това ще мине,после друго ще дойде.Успех и не забравяй да вярваш в себе си! Peace
Мъри
Скрит текст:
Добре дошла отново!Аз се включих малко по-късно в темата и може би не ме знаеш,но аз зная,че ти си създателя на темата.

# 462
Скрит текст:
Ваканцията беше полу-учебна за мен. Цяла ваканция ходих на уроци... Това е заради матурите... нека да минат, да си изкарам една хубава ваканция и после в гимназията може би ще ми е по-добре... мисля, че ще е доста вълнуващо, но само, ако вляза, а аз не вярвам в себе си. Rolling Eyes А искам да уча в паралелка английски с испански, защото такъв шанс не е за изпускане.

Стили, разбирам те напълно, и аз съм в същото положение, за да вляза в гимназията, която искам трябва да изкарам бал над 35, може би 35 и половина. И аз ходя на уроци, ужас направо. Mr. Green И аз не вярвам да се справя чак толкова добре, но трябва да вярваме в себе си! Пожелавам ти успех! Peace

# 463
Аз днес хванах само 2 част от епизода но пак ми беше готино. Не знам как Вили ще преживее още една лъжа на баща си. Той си заслужава тя да му е сърдита.
Хора утре е великия епизод в който Джейд си говори с цвете. Can't wait!

# 464
Аз днес хванах само 2 част от епизода но пак ми беше готино. Не знам как Вили ще преживее още една лъжа на баща си. Той си заслужава тя да му е сърдита.
Хора утре е великия епизод в който Джейд си говори с цвете. Can't wait!

Ооо дано онова момиче да качи епизода иначе сме изгубени ! (Ние от втората смяна)  Peace Peace

Скрит текст:
Преди малко качих в youtube първия си клип с песента на Виолета и Людмила https://www.youtube.com/watch?v=wGqXWyz5qeM  Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт