Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета!  Hug Ако не ме помните аз съм Мъри, a.k.a. създателката на темата за "Виолета."  Laughing Отдавна не бях писала, но напоследък когато седна на лаптопа нямам почти нищо за правене и за това реших отново да пиша тук.

Вчера отново започнаха епизодите на Виолета и моето мнение е, че много се радвам за заминаването на Анджи. Омръзна ми от героинята й, а тя както например Джей и Матиас е напълно излишна. В последно време не мога да я търпя Анджи и за това се радвам, че повече няма да се появява до края на втори сезон.  Laughing Също така се надявам Анна скоро да си замине, защото й нея вече не мога да я понасям. Постоянно се пречка на Фран и Марко.  ooooh! Овца.  Laughing Както знаете не съм фен на Виолета/Мартина за това дори няма да я коментирам. А относно любимците ми Людмила и Федерико..Щом дадат техен момент, за мен това е една от най-интересните части в сериала.  Grinning Heart Eyes

# 436
Най-сетне да видим Бродуей в действие.Дано му е било сладко hahaha Марти-супер новина! Peace Тая песен за мухите ми е любима.Стили права си,но да не забравим да гласуваме за БюЛЕТИНА 26! Joy Как си променихме мнението обаче  Mr. Green .Мъри  Hug Пиши по често,чудих се защо си ни изоставила  Grinning Незнаех,че не харесваш Анджи и Мартина/Виолета.Е за Виолета разбирам  Laughing,ама за другото не ;д

# 437
За Ана-тя е подла овца,съсипваща живота на хората и на Фран главно.Това момиче си проси боя.Готова съм да възстановя плана за обияране на банка(която и да е)и да вземем един автомат Калашник и да я гръмнем като агне за Гергьовден (тамън днес ни е денят  smile3521 ) Съгласни ли сте?Имаме си тур-агент,така че почти всичко е уредено ;д Безмозъчна патица (за Ана-гревшката на природата)!!!!

# 438
Здравейте, момичета! 
  Laughing, здравей Мъри, радвам се, че отново ще пишеш, (май не съм писал, когато си бива тук, както и да е. Само да знаеш, че освен момичета тук има и момчета... Sunglasses Grinning
, но както и да е.

Много хубава новина, че накаря пак ще дадат последните епизоди Peace, така направиха и с 1 сезон.

И най-сетне да му дадат нещо да хапне на Бродуей, но като гледам май не е мусака и май пак ще беснее, както преди... Joy Joy

Скрит текст:
Хора, да ви се похваля, днес имам двоен празник... Peace Simple Smile

# 439
А за новия план на Людмила и Диего.Сигурно Бродуей има РД и мислят каква мусака да сготвят  smile3532
Хаха, това би трябвало да е.  Joy

И на мен ми е мъчно за Анджи, но се успокоявам с мисълта, че ще я видим в трети сезон.

Ехехе вижте ако искате тази страница и се забавлявайте на воля ''политици'' http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727417.690

Умрях си от смях с нашите писаници.  Joy Ехх, тази политика.. освен героите и нас ни беше завладяла тогава. ;д
А преводът на Yo Soy Asi е уникален.  Joy

Най-накрая Бродуей да хапне нещо!! А Ксаби и Факу са уникални!!  Те са напълно нормални.  Joy Joy

Ауу, колко са нормални.. както винаги.  Laughing Много се радвам, че Бродуей е успял да похапне нещо. Едва ли е толкова вкусно като неговата мусака, но пак е нещо.  Laughing

Марти, много хубава новина си ни донесъл. За първи път ще има два епизода един след друг. ^^ Ще се гледат.  Laughing

Имаме си още една теория за това какво е казала Людмила на Диего. Браво Стили, връзва се това, което казваш.  Joy Сега разбирам защо Диего ще се промени в третия сезон. Ще става политик. ^^ Mr. Green

Мърии,  Hug радвам се да те видя тук. Пиши по-често, липсваш ми.
Ана съвсем скоро и тя ще си замине като Фран и Марко я разкрият. Много се радвам, че този момент настъпи. Писна ми само да ги лъже и да ги разиграва.  ooooh! За Людмила и Феде- съгласна съм.  Heart Eyes

Ягодке, хайде по-бързо да задействаме плана с обирането на банката и премахването на Ана, че току-виж сме си променили мнението, което не става само за първи път.  Laughing

Гого, честит имен ден!  Hug Носи си името с гордост и радост.
А за другия празник? Да не би да имаш и рожден ден? newsm78

# 440
Рая,плана е в действие.Да се събереме всички и почваме ;д Охо честит имен ден и май рожден ден.Всичко най-хубаво  Hug
Скрит текст:
Така,изкъпах се за утре.Не искам да ходя на училище,писна ми.А и по английски имаме да пишеме есе,деня преди ваканцията правихме теста,а утре Writing-a.Пожелайте ми късмет  Praynig Остана само да си изправя косата и съм готова,ама мързела ме е завлядал  Mr. Green

# 441
Ягодке,
Скрит текст:
Късмет!  Hug Охх, и на мен изобщо не ми се ходи. Толкова си ми беше добре да спя до късно, да си мързелувам, а сега.. мъчението ще започне.  ooooh! Но поне тази седмица ще бъде кратка. ;д А и още малко и сме лятна ваканция. ^^

# 442
Охо честит имен ден и май рожден ден.Всичко най-хубаво
Гого, честит имен ден!  Hug Носи си името с гордост и радост.
А за другия празник? Да не би да имаш и рожден ден? newsm78
Да, рожден ден е другия празник. Grinning Благодаря ви за пожеланията. Peace

Спокойно, остава още малко и лятна ваканция после(добре де не е толкова малко 1 месец Joy
Скрит текст:
Ягодке, късмет утре на Writing-a Peace

# 443
# 444
Рая,и аз свикнах така да се излежавам цял ден.Благодаря ви и на двамата  Hug

# 445
Епизодът беше невероятен.Стана ми гадно за Диего.Беше загрижен за Виолета,а тя само си мълчеше.Ана си получава заслуженото и дано се махне.Този спонсор е егоист,но мисля,че Леон ще му откаже.Песента на Виолета и Леон беве страхотна.Харесвам ги тях също като двойка,тъй че ще кажа,че бяха страшно сладки.Джейд с тези целувки ;д .Крайно време беше Вили да научи за Херемиас и ми е гадно за нея..Sad .

# 446
  • София
Честит празник! Simple Smile
Ами аз не успях да гледам първата половина на епизода, заради майка ми. Тази жена не разбира, че не мога да гледам сериала. Да, качват го в Vbox7, но не е както да го гледаш по телевизора. Като го гледам в интернет все едно го гледам на испански - много ми е безинтересно.  Wink
Най-накрая разкриха Анна, както Мъри каза - Овца  #2gunfire Сега да се маха.
Камила постъпва много гадно с Бродуей. Себа да се маха, защото е напълно излишен герой! И без това нищо не прави. Много го мразя, а Камила ми е много противна след всичко случващо се.  Peace
Херман е най-големия лъжец! Наистина не мога да разбера защо толкова шпионира Виолета и после винаги се чуди защо всички му се сърдят. Чак на мен ми писна от неговите лъжи.
Искам Диего и Виолета да се разделят. То ми писна- Виолета крие всичко от Диего, умира за Леон, а Диего си затваря очите. Никога не бих търпял подобно нещо! #Cussing out
Умряхте ли като се съблече Диего?  Joy Joy
И аз много се радвам за това, че ще повторят финала в събота. Simple Smile
Скрит текст:
И на мен не ми се ходи на училище вече. Имам 30 задачи по математика върху някакви свойства на подобни триъгълници. Толкова тъпо нещо никога не съм учил. Не мога да ги решавам тези задача, просто ми писна от тях  #2gunfire А по света литургия (литература) имам да чета някакво житие, върху което имаме класно след 1 седмица. Логика желязна!  #2gunfire

# 447
Епизода като цяло не беше нищо особено. Анна най-сетне я разобличиха, време е и тя да хване пътя.  Laughing Бродуей и Камила също не мога да ги понасям. На къде по-глупави може да бъдат? Не стига, че не са сладка двойка, но докато отново се съберат трябва да им търпим глупостите.  ooooh! Виолета и Леон да се взимат по-скоро, че и тях не мога да ги гледам как се лигавят. Милия Диего, забравен, самотен..Да дойде при нас да не е самотен.  Laughing Heart Eyes Следващия епизод караницата между Федерико и Людмила ме накара да разбера, че са адски сладки дори когато се карат. Нямам търпение за техния момент.  Heart Eyes

Гого, извинявай преди имаше само момичета, а не момчета.  Laughing
Скрит текст:
Все пак честит рожден ден и имен ден. Всичко най-хубаво.   ura На колко ставаш ако мога да попитам?  Laughing

# 448
Охх, и на мен ми стана гадно за Диего.  Sad Опитва се да помогне на Виолета, да я утеши, а тя му дава пълен игнор както се казва. ;д Никога не съм я виждала толкова отчуждена от него. Дори и преди, когато си мислеше за Леон, все пак отделяше време на Диего, беше щастлива с него. А сега, въпреки че са заедно изобщо не изглежда така. Според мен щеше да е най-добре тя да му признае какво чувства и да се свършва. А Диего толкова ли не може да се усети какво става?!  ooooh! Ако започне да й прави сцени на ревност и се прави на обиден както му каза Людмила, може би ще има ефект.  Laughing
Но както Мъри каза- нека да дойде при нас и няма изобщо да е самотен.  Laughing Heart Eyes
Марти, аз направо щях да припадна като се съблече.  Joy Ахх, Диего. Heart Eyes Дано занапред да има повече такива сцени. :д
Много се радвам, че Анна беше разкрита. Най-накрая истината излезе наяве. Дано Фран и Марко да се съберат по-скоро, защото много ги харесвам.  Heart Eyes
Сега на Виолета ще й е още по-тежко след като разбра, че баща й е Херемиас. А тъкмо отношенията им се бяха подобрили.  Rolling Eyes
И аз нямам търпение за утрешния момент между Феде и Людми. Толкова са сладкии.  Heart Eyes

# 449
Не знам, не гледах епизода, явно утре ще го гледам... Joy
Но по това, което казахте, разбрах, че Виолета е пренабрегвала Диего, Анна са я разкрили(най-после) Виолета е разбрала, че баща й е Хермиас (а той се е разсърдил)... Леон и Виолета са пеели заедно, Джейд пак се е нахвърлила да целува Херман... tooth и, че Диего се е саблякъл и май Григорио му е видял някакво цвете на гърба, нзз bowuu . В 71 ли епизод Диего разбира, че Григорио му е баща? И Людмила ли му казва.? Ще ми е интересно да видя кавгата между Феде и Людми Mr. Green
Скрит текст:
Благодаря на всички Hug Мъри на 15... Peace

Общи условия

Активация на акаунт