Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 261
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Аз докато гледах как Виолета капризничи се сетих,че епизодът е 69 и така леко мръсното подсъзнание се включи,но после ме хвана яд от нея и съвсем забравих  Joy

# 496
Добре не мога да разбере , защо някои от момичетата постоянно казват , че Диего няма вина ! Съжалявам , но всички имат вина тук , а и Диего не е безгрешен ! Точно този сериал трябва да го прекръстят на ,, Не сме безгрешни ''  Peace Laughing
Виолета има вина за това , че се заглежда по две момчетата ясно знаем , че обича повече Леон , но покрай нея и Диего страда !
Леон и той има вина ! Той трябваше да повярва на Виолета още в началото , а не сега да е с Лара и да страда !
Диего има вина ! Той самия е много виновен ! Ако обича толкова много Виолета , защо не се откаже от плана си с Людмила ! Не си струва да загубиш любовта за да намериш човек които дори не те познава !  Peace Peace
Иначе най-виновна е Ками ! Тя иска да е с Бродуей , но не му прави мусака !  Laughing Laughing
Хаха това с мусаката е много вярно поне Себа сигурно не е  проявявал такива претенции  Joy
Аз не съм искала да кажа,че Диего е безгрешен напротив още ме е яд на сценаристите,че го сложиха да прави планове с Людмила и честно казано не можах точно да разбера защо се се съюзи с нея,вярно били са приятели,но защо му трябваше това,когато сваляше Виолета в началото ме кефеше повече Peace Виолета няма да я коментирам ясно е,че за нея всички са виновни,а тя е жертвата,а за Леон също си права Peace
Тя Ками мусака на Себа да не прави , че ще я бием !  Joy Joy
Да права си наистина ! Диего в началото не ми беше симпатичен ! Може би след като Виолета разбира плана им става по симпатичен ! Може би това са истинските качества на Диего които до сега не забелязвахме - той е човек който има голямо сърце , обича някого и не се предава , емоционален човек е , той е просто едно момче което от вън изглежда лошо , но отвътре е просто добър !  Peace Peace

# 497
Здравейте.  Hug

Днес пропуснах епизода, но само ще кажа, че епизода е имало много хубава номерация - 69. Ако някой е с малко мръсно подсъзнание като моето, ще разбере за какво говоря.
Цитат
Разби ме казвам ти  Laughing Не разбирам защо мразиш Вили  Crying or Very sad Crying or Very sad
Аз не мразя просто Виолета, аз мразя Мартина като цяло. Ако трябва да ти обяснявам защо, повярвай ми ще ми трябват поне още 3-4 теми, за да ти обясня с най-малките подробности.  Laughing Може би аз съм най-големият й хейтър, но поне има и други герои в сериала на които мога да се порадвам. Когато дойде тя на показ няма да се самоубия от отегчения, а просто ще убия нея.  Laughing #2gunfire

Аз нямам мръсно подсъзнание,но приятелката ми има и да схванах го  Joy Ама,как...защо......ЗАЩООООООООООООО Как може да мразиш такова прекрасно момиче като Тини.Казвам ти разрева ме Sad  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 498
Още нови снимки на Мартина от списание Gente

# 499
Мъри,
Не разбирам защо мразиш Тини  newsm78 Поне накратко ни разкажи. Все пак ти си основала темата, очаквах да си една от най-големите фенки (без лоши чувства).

Гледах само половината епизод, но много ми хареса, а явно утре ще стане интересно! Има момент с Накси, Федемила, Леонета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още не мога да проумея Феде и Людми като двойка, малко ги харесвам, ама това със кибер суберновите и т.н. на Людмила и фенките на Федерико... Нещо не ми го побира ума, ама като изключим тези неща за вселената бих казала, че са сладки. А за Виолета - доста често повдигаме темата, ама тя и сама май не се разбира. Иска Диего да я утешава, пък се обажда на Леон, абе простооооооо  ooooh! Направо не мога да си представя, че в 3ти сезон сигурно и между новия ще се чуди  ooooh! То колко момчета тичаха след нея - Леон, Томас, Диего, Брако, Бродуей, Федерико и евентуално новия. Да се чудиш ко толкоз й харесват  ooooh! Абе да си носи там Федерико роклята, че му отиваше ;д

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 21:15 от R5er4ever

# 500
Аз нямам чак толкова мръсно подсъзнание, но го схванах. Laughing

Чак сега осъзнах нещо. Нали казват, че ако любовта не е взаимна, то това не е любов. Ами така е в случая на Виолета и Диего. Той е готов на всичко за нея, а тя само за Леон мисли. Това тяхното не е любов. ooooh! За Леон и Виолета - обичат се, защото чувствата им са взаимни. Добре, това го разбирам. Но ако любовта им беше достатъчно силна, щеше да издържи на всички изпитания. Но това не се случи. Тоест, те просто се обичат, но не достатъчно. Сега ще я видим Виолета в третия сезон с онзи новия (забравих му името, беше нещо с "а" ;д). То идва някой нов и тя веднага се влюбва в него. Joy Така си е, много лесно забравя Леон.

Днес не хванах епизода от началото. Изпуснах около 20 минути. Ама въпреки това беше интересен. Виолета този път не ме е дразнила чак толкова много, май вече съм свикнала с излишните ѝ драми. ooooh! Добре че беше Людмила да я побутне, че тя нямаше да се сети да започне да пее и да спре да гледа Леон. ;д

Онова за "Кравата на годината" ми хареса. ;д Много вярно. ;д А Диего според мен никога не е виновен. Ако допуска някакви грешки, то те просто не могат да се сравняват с тези на Виолета.

# 501
R5er4ever, Всъщност не съм толкова голяма любителка на сериала като цяло. Дори на моменти ми е много детински и преигран. Въпреки това го гледам, защото щом съм го започнала ще го продължа. Възнамерявам да гледам дори трети сезон, в който очаквам най-много развитие на нещата.  Peace Виолета/Мартина на кратко ще ти кажа, че е най-антипатичния човек, който някога съм виждала (не на живо) и това никога няма да се промени. На кратко ще ти кажа, че с нейното преиграно държание не само в сериала, но и в живота ме подлудява. С нейното лигавене по всяко време в което види камера също ме подлудява. На 17 години, а не излиза от дома си без грим. Стайлинга й е възможно най-грозния, несъчетано добре и отвратителен. Ако продължа нататък мисля, че вече няма да ме харесвате изобщо за това мисля да спра.  Laughing А и без това ще ме заболят пръстите.  Laughing С две думи: Мразя я. И това е.  Peace

Разбирам, че половината тук сте нейни луди фенки, но това не означава, че всеки трябва да бъде. Ако всички хора харесваме само един човек и този човек няма хейтъри, тогава няма да е интересно. И няма този даден човек да бъде истинска звезда, без да име дори един хейтър.  Peace

# 502
R5er4ever, Всъщност не съм толкова голяма любителка на сериала като цяло. Дори на моменти ми е много детински и преигран. Въпреки това го гледам, защото щом съм го започнала ще го продължа. Възнамерявам да гледам дори трети сезон, в който очаквам най-много развитие на нещата.  Peace Виолета/Мартина на кратко ще ти кажа, че е най-антипатичния човек, който някога съм виждала (не на живо) и това никога няма да се промени. На кратко ще ти кажа, че с нейното преиграно държание не само в сериала, но и в живота ме подлудява. С нейното лигавене по всяко време в което види камера също ме подлудява. На 17 години, а не излиза от дома си без грим. Стайлинга й е възможно най-грозния, несъчетано добре и отвратителен. Ако продължа нататък мисля, че вече няма да ме харесвате изобщо за това мисля да спра.  Laughing А и без това ще ме заболят пръстите.  Laughing С две думи: Мразя я. И това е.  Peace

Разбирам, че половината тук сте нейни луди фенки, но това не означава, че всеки трябва да бъде. Ако всички хора харесваме само един човек и този човек няма хейтъри, тогава няма да е интересно. И няма този даден човек да бъде истинска звезда, без да име дори един хейтър.  Peace

Мъри,
Дъгичка съм  Grinning Малко си измених профила докато те нямаше.
Ние не я познаваме зад камерата, така че не можем да сме сигурни дали това е тя само пред камера или през цялото време. Съгласна съм, че е малка за толкова много грим, но това е част от това да си главната актриса на толкова известен сериял.  А за дрехите - не е по-вкуса на много хора, но за нея си е добре и даже и за дизхнерите й ;д
За нещата които каза съм горе-долу съгласна, но не може да се отрече, че е много талантлива, което й печели всичките фенове.

Не съм написала това с намерение за спорове, а просто от любопитство. Нямам за цел да засегна някой.

# 503
  • София
Изгледах епизода ;д Много е забавен, но вчерашния повече ми хареса Peace
Олга умира от ревност, така и се пада  Laughing Виолета .. ами и я разбирам и не .. Не мога да осъзная какво още прави с Диего след като се държи така с него и коренно различно с Леон  newsm78 Горката Людмила - никой не я слуша, а Виолета как я отряза  Laughing Нати и тя ;д защо и е да иска Дани, Ричард и тн ;д ?  Laughing Ах, Макси, Макси, Макси, Максимилиано  Grinning Джейд - ходи и се на жената в Дубай на 6 звезден хотел, с климатик, спа, интернет. Хубавото е, че може и домашни любимци да се водят, за да заведат и Виолетка  Joy Joy Людмила е просто .... нямам думи да я опиша! Прекрасна е!!!

# 504
Откъде прочетохте за играта на "Виолета", където трябва да изпратиш клипче? Не можах да намеря.
Ето тук пише: https://www.facebook.com/bravobulgaria/photos/pb.160112329822.-2 … ype=3&theater

Е, жалко, чак сега виждам, а срокът е изтекъл преди 15 минути. Simple Smile Някой включи ли се?

# 505
Днес е премиерата на филма. Не можете да си представите колко ме е яд, че няма да мога да го гледам! В Плевен имаме две кина, но в нито едно няма да го пуснат!! #2gunfire #2gunfire tantrum newsm45

# 506
Здравейте,
Донякъде съм съгласна с думите на Мъри. И аз не мисля, че на едно 17 годишно момиче му отива толкова много грим, но от друга страна това е част от работата й. Трябва да изглежда добре, но не да прекалява с грима, поне аз така мисля. Като порасне още малко, ако иска да си слага и 1 тон грим, но разбира се това си го решава тя, а не ние. Peace И аз съм забелязала, че се лигави, но може просто такъв да й е характера, маниерите, сигурна съм, че не го прави нарочно. За стила й, на мен ми допада горе-долу, само обувките на платформа са ми ужасни. Peace
За епизода, хванах само половината, но днес гледах повторението.
Виолета ме дразнеше, но в този епизод не чак толкова. Наистина не мога да я разбера. Обича Леон, с Диего е, само го наранява, а се вижда, че той я обича. Според мен за случващото се има вина само Виолета (мое мнение), мисля, че Диего няма вина, в смисъл той не е виновен, че е участвал в плана на Людмила. Не мисля, че ако е знаел, че ще се влюби във Виолета, е щял да участва в плана на Людмила. Не вярвам да е толкова лош.
Добре, че Людмила я побутна повреме на песента, този момент ми беше забавен. Joy
Олга и тя беше много смешна Joy
Фран и Марко са много сладки, стана ми мъчно за Фран, а и за Марко, не трябва да страдат така.

Момент от началото на втори сезон, много е смешно Joy Joy

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 17:12 от Iliqna_P

# 507
Олеле хора ама въобще не ви разбирам кво му намирате за специално на 69... това е едно съставно число което е < от 70 и > 68!!!!!!!
Мъри,
Не разбирам защо мразиш Тини  newsm78 Поне накратко ни разкажи. Все пак ти си основала темата, очаквах да си една от най-големите фенки (без лоши чувства).

Гледах само половината епизод, но много ми хареса, а явно утре ще стане интересно! Има момент с Накси, Федемила, Леонета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още не мога да проумея Феде и Людми като двойка, малко ги харесвам, ама това със кибер суберновите и т.н. на Людмила и фенките на Федерико... Нещо не ми го побира ума, ама като изключим тези неща за вселената бих казала, че са сладки. А за Виолета - доста често повдигаме темата, ама тя и сама май не се разбира. Иска Диего да я утешава, пък се обажда на Леон, абе простооооооо  ooooh! Направо не мога да си представя, че в 3ти сезон сигурно и между новия ще се чуди  ooooh! То колко момчета тичаха след нея - Леон, Томас, Диего, Брако, Бродуей, Федерико и евентуално новия. Да се чудиш ко толкоз й харесват  ooooh! Абе да си носи там Федерико роклята, че му отиваше ;д

Ставаш за медиум защото ми четеш мислите!
На 17 години, а не излиза от дома си без грим. Стайлинга й е възможно най-грозния, несъчетано добре и отвратителен.
Ох боже! Я я оставете! Не виждате ли че в днешно време една 12 годишна пикла(тези които са на 12 да не се обиждат... то аз съм една от тях но съм на 13 без 51 дни ама все пак) ходи със спирала фон дю тен и т.н. А за стила й-ми това харесва. Ако например някой види моя стил с кецове, суичър  и т.н. няма да го хареса а може пък някой да се влюби. Аз например много харесвам дрехите й но са много елегантни за мен а аз обичам повече да съм cool! Също знам че повечето от вас не харесват токчетата й но мен ме кефят (аз по принцип си харесвам токчета) но не бих ги обула защото аз дори като съм с кецовете си кърша краката пък на токчета да не говорим!

# 508
Танците бяха много хубави в днескашния епизод!Най-много ми харесаха Диего и Фран някак ми се искаше те да са победители(мое мнение),въпреки че Виолета и Леон също бяха добри,но взе да ми писва да гледам едни и същи на първите места искрено се надявам да има нещо по-различно в 3-ти сезон.
Много гадно стана това с Лара определено се почувства огорчена и наранена след танца на Леонета.Тя направи много за Леон,но явно вече и  не издържа все му прощава и му дава шансове,но това не е вечно.Просто не трябваше да я разиграва така.
Диего започна да ревнува,а аз не мога да разбера с какво основание Вилю му се сърди нали уж и е гадже или тя просто го мисли за човек,който ще я успокоява,когато тя не се чувства добре,а за неговите чувства никой не мисли.
Много мило от страна на Феде,че подари звезда на Людмила наистина никой не го е правил досега за нея,но не ми стана ясно с какво си върна Диего?? newsm78
Мати и Джейд голям бой изиграха Joy Матиас къде ли не се кри този човек и пак никой не го видя?? Joy
Олга се е хванала сериозно да изгони Ингрид,а това с примера с тортата много се смях горкият Рамашо в торта се превърна  Joy
Ками и Бродуей крайно време беше за признания стига с вече с тяхните караници да се взимат и това е Peace
Макси и Нати много ми бяха сладки най-после се целунаха Heart Eyes
За Марко и Фран ми е гадно,защото въпреки решението и тя страда много,както и той Tired
Сега в следващият епизод Виолета ще реве,защо баща и не я пуска за Испания и Диего за пред баща и изведнъж започна да я разбира,а уж беше само Леон  newsm78

# 509
Танците бяха много хубави в днескашния епизод!Най-много ми харесаха Диего и Фран някак ми се искаше те да са победители(мое мнение),въпреки че Виолета и Леон също бяха добри,но взе да ми писва да гледам едни и същи на първите места искрено се надявам да има нещо по-различно в 3-ти сезон.
Мен ме е яд че Феде И Нати не биха

Общи условия

Активация на акаунт