Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 266
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Sofia (BULGARIA) (4%, 3.830 Votes)

За топките на Виолета !
Скрит текст:
Как само звучи ! ;дд
Ами хубави са !  Peace Peace  Laughing

# 706
Радвам се че гласовете нарастват толкова бързо! Аз бих помогнала, но не мога. В болница съм с ларингит - нямам компютър. Само телефон с 3G. Все пак ще следя и да се надяваме че Лодо ще дойде тук.

# 707
Здравейтее!!!  Не съм писала много отдавна, защото съм или навън или уча.  Много, много се радвам, че има някакъв шанс да доведем Лодо в България. Топките не са нищо особено, но хубавото е, че нещата на Виолета се увеличават. Новите епизоди са страхотни, за жалост финала е другата седмица и ни остава само да чакаме 3-ти сезон.  Peace

# 708
Добро утро Simple Smile Дъгичке,оправяй се бързо Simple Smile Първото,което направих е да проверя как върви гласуването ;д На 6 място сме Sofia (BULGARIA) (5%, 4.057 Votes) и скоро ще стигнем и Krakow,Poland .Много се радвам,може би няма да ми дадат да отида,но гласувам за да може вие поне да я видите,пък и ще разказвате Hug

# 709
Добро утро Simple Smile Дъгичке,оправяй се бързо Simple Smile Първото,което направих е да проверя как върви гласуването ;д На 6 място сме Sofia (BULGARIA) (5%, 4.057 Votes) и скоро ще стигнем и Krakow,Poland .Много се радвам,може би няма да ми дадат да отида,но гласувам за да може вие поне да я видите,пък и ще разказвате Hug

Вече гласовете са....4,162!!

# 710
Браво на нас гласовете ни са 4,163!!! И сме на 6-то място ураа!!! Дано Лодо да дойде в Б-я!

# 711
Много се радвам, че сме напреднали толкова много!! newsm68 newsm44 Вчера като престанах да гласувам гласовете бяха 2000 и нещо, а сега са 4163!! Много се зарадвах! Вече вярвам, че имаме голям шанс Лодо да дойде при нас, стига само да не ни надминат другите! Аз сигурно също няма да мога да отида, но пък поне другите ще отидат и ще разказват или ще показват клипчета, няма да е като на живо, но все пак е нещо. Peace

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 11:00 от Iliqna_P

# 712
Страхотно е, че напреднахме с гласовете!
Много се радвам днес ще ходя да гледам филма.

# 713

Миши, радвам се за теб! А знаеш ли до кога филмът е в кината, защото аз щях да ходя с приятелки, но те се отказаха Cry и да знам има ли още време , за да ги навия да отидем? newsm78

# 714
  • София

Миши, радвам се за теб! А знаеш ли до кога филмът е в кината, защото аз щях да ходя с приятелки, но те се отказаха Cry и да знам има ли още време , за да ги навия да отидем? newsm78
Филмът е до 23-ти, т.е. до петък. Simple Smile Според мен може би ще го пуснат и по телевизията.. Мисля си, че може би го има във филмотеките (на телевизорите ;д).. Относно Лодовика: Това е шансът ни да ни доведе Виолетка тук Wink Simple Smile Ако и докажем колко много сме, нищо чудно и всички да дойдат.   Peace  В профила ми във vbox съм качил клипове от Виолета: Концертът. ;д Човекът, който беше с мен снима концерта до някъде и се чудя дали като ми го прати да го кача.. newsm78

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 12:35 от мк9

# 715

Филмът е до 23-ти, т.е. до петък. Simple Smile Според мен може би ще го пуснат и по телевизията.. Мисля си, че може би го има във филмотеките (на телевизорите ;д).. Относно Лодовика: Това е шансът ни да ни доведе Виолетка тук Wink Simple Smile Ако и докажем колко много сме, нищо чудно и всички да дойдат.  Peace
Да ,до 23 би трябвало да бъде филмът! Ако Лодо дойде тук да се надяваме, че ще има гост звезди и може би някой от Виолета.  

# 716
Много се радвам, че гласовете толкова бързо се събраха и вече сме на 6-то място.  newsm44 Според мен Лодо ще избере поне 10 страни, в които да отиде (дори би трябвало и да са повече). Ако е така, то със сигурност би трябвало да дойде в България.  Heart Eyes
И сте прави за това, че ако тя дойде и види колко фенове има тук, има голям шанс и другите от "Виолета" да дойдат.  Peace
Трябваше днес да ходя да гледам филма, но май ще остане за петък.  newsm78 Надявам се да не изпусна срока. ;д

Heart Eyes

# 717
Щом е до 23 значи имам време да ги навия. Laughing
Дано да продължим все така с гласуването и да не ни изпреварят някои държави, тогава Лодо наистина ще дойде при нас, главата ми не може да го побере, никога не съм мислила, че това е възможно. А може и както казахте да дойдат и други от Виолета, ако Лодо им разкаже колко фенове имат тук. Peace

# 718
Щом е до 23 значи имам време да ги навия. Laughing
Дано да продължим все така с гласуването и да не ни изпреварят някои държави, тогава Лодо наистина ще дойде при нас, главата ми не може да го побере, никога не съм мислила, че това е възможно. А може и както казахте да дойдат и други от Виолета, ако Лодо им разкаже колко фенове имат тук. Peace
Прави сте това ще е страхотно ! Надявам се да дойде тук и да живея на края на света за да видя идола си нищо няма да ме спре !  Peace Peace

# 719
Не съм писал от много отдавна но следя всичко, което пишете.
Ее, най-после, дойде и краят на 2 сезон. Леле сега се сещам кога почна октовмври...Концертът ще свърши когато и сезонът свърши много яко съвпадение Rolling Eyes На всички болни, пожелавам бързо оздравяване.  Peace Дано Лодовика дойде в България и да не можем всички да отидем, поне ще знаем, че е била тук и тя ще знае, че тук има фенове.  Embarassed Още сме на 6 място, дано скоро минем Краков.. Laughing

Искам да ви попитам нещо, някой от вас знае ли как се казва мелодията която пускат на рекламите на Виолета: примерно на този клип http://vbox7.com/play:72e0083e4c  от 23 секунда има една мелодия, която я има на всички реклами, някой от вас знае ли как се казва(ако има име естествено)
И още нещо, също мелодията, която пускат на рекламата на края на сезона, (първата част дето е, и на предишния сезон беше същата) Много ще съм благодарен ако някой знае как се казват тези мелодии, ако не са измислени само за Виолета рекламите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт