Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 337
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Страхотно е, че напреднахме с гласовете!
Много се радвам днес ще ходя да гледам филма.

Миши, радвам се за теб! А знаеш ли до кога филмът е в кината, защото аз щях да ходя с приятелки, но те се отказаха Cry и да знам има ли още време , за да ги навия да отидем? newsm78

Говориш за Илиана а не за мен нали!

# 721
Неееее Roma (ITALY) ни подминаха ужассс!

# 722
Защо е толкова сладичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 723
5000+ гласа!!! Това е страхотно!! Почти сигурно е че Лодо ще дойде! Само дето може да остане разочарована ако направи концерт и дойдат само 200 човека. Все пак тук във форума и вероятно извън него не се натрупват истински гласове. Не че имам против, де.

# 724
  • София
5000+ гласа!!! Това е страхотно!! Почти сигурно е че Лодо ще дойде! Само дето може да остане разочарована ако направи концерт и дойдат само 200 човека. 
newsm10 newsm10

# 725
Здравейте.  Hug

Страхотен брой гласове, наистина много бързо напредваме. Лодо може би ще дойде, но исках да ви попитам нещо. Гласовете много добре се натрупват, но искам да ви попитам: Колко от вас ще отидат на концерта, ако Лодо дойде?  newsm78 Много хора гласуваме, но достатъчно ли хора сме, за да дойде тя тук? Лодо не е много популярна тук в България. 200 човека са нищо, трябват много повече. Можем да събираме по пет хиляди гласа, но 500 човека, които искат да видят Лодовика дали ще има? Въпроса ми все пак е: Колко от вас ще отидат на концерта й?  Peace

# 726
  • София
Страхотен брой гласове, наистина много бързо напредваме. Лодо може би ще дойде, но исках да ви попитам нещо. Гласовете много добре се натрупват, но искам да ви попитам: Колко от вас ще отидат на концерта, ако Лодо дойде?  newsm78 Много хора гласуваме, но достатъчно ли хора сме, за да дойде тя тук? Лодо не е много популярна тук в България. 200 човека са нищо, трябват много повече. Можем да събираме по пет хиляди гласа, но 500 човека, които искат да видят Лодовика дали ще има? Въпроса ми все пак е: Колко от вас ще отидат на концерта й?  Peace
Аз ще ходя  Peace

# 727
Страхотно е, че напреднахме с гласовете!
Много се радвам днес ще ходя да гледам филма.

Миши, радвам се за теб! А знаеш ли до кога филмът е в кината, защото аз щях да ходя с приятелки, но те се отказаха Cry и да знам има ли още време , за да ги навия да отидем? newsm78

Говориш за Илиана а не за мен нали!
Филмът беше много интересен! Определено пях като луда в залата и се радвах на всички просто уникално изживяване,което никога няма да забравя. Представям си какво е да ги гледаш на живо.
Филмът ще се излъчва до 23 май!

# 728
Минахме Краков!! 5ти сме!!!!!! Party

# 729
Минахме Краков!! 5ти сме!!!!!! Party

Браво на нас!! Аз вчера почти цял ден гласувах и после ми се привиждаше листа с градовете и държавите. Joy Но с Краков сме много близки, да се надяваме, че повече няма да ни надминава. Peace

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 09:02 от Iliqna_P

# 730
Да ви питам (не е много по темата)
Скрит текст:
Някой от вас знае ли дали скоро ще се излъчи 6 сезон на дневниците на вампира (ако го гледате)? Той май още не е готов в Америка, но четох че в България ще се излъчи през семтември-октомври, знаете ли дали е вярно? newsm78 Peace

# 731
Аз бих отишла на концерта стига да не е в учебен ден, понеже няма кога да пътувам. Ако е събота или вакнция съм там.

# 732
Здравейте.  Hug

Аз ще ходя !  Peace Peace

# 733
Здравейте.  Hug

Да, аз ще отида!!!

# 734
Хей!!!Днес получих 5-те книги на Виолета!!!Много съм щастлива!  girluu  girluu  girluu

Общи условия

Активация на акаунт