Елхово.

• 13 210
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
  • Севлиево
  smile3521 Аз имах впредвид за седмиците.И да ти кажа май само с тебе ще си пишем и пълним темичката.Е дано и някой друг се включва от време на време.Ами аз живях,ако се сещаш Чапкъна магазина дето беше,сега е пицария.Там някъде нагоре,но не мога точно да ти го обесня.Ти как си там в Италия(нали там живееш,доколкото разбрах).Моят мъж е ходил там и сме канени да отидем на гости,но с този тумбак,а после и с бебока малко ще ние трудно.Трябваше да се наканим,докато не бях бременна,амаааааа.
А много ми се ходи,винаги съм си мечтала да отида там.

# 256
Дочи , на всякъде има и трудно и лесно !
Аз по тази причина не се прибрах по-миналата зима , бях в напреднала бременност и с разкритие от 3 см още от 6-тият месец .
Та не ми се рискуваше да се разраждам по пътищата .
Пък и вече като видях пътя мисля , че хич и не сме сгрешили да не рискуваме .
Минахме през Гърция , и пътя там е планини и планини и пак планини направо отврат .
Ти сега се радвай на бременността и на тумбето , почивай максимално както и се разхождай това помага за после .
Мислили ли сте вече за име на бебето ?!?
Моя мъж е изперкал за момче и даже вече и име му е дал Ясин .
Дано само мине всичко добре пък момче , момиче хич не ме интересува какво ще е .
В кой град сте поканени на гости ?
На мен тук ми харесва много също и наистина се радвам , че мъж ми избра Италия за нас .

# 257
  • Севлиево
Добро утро,аз като никога хем не можах да спя хем се събудих необичайно за мен рано.
Ами все още не сме измислили със сигурност името,инае мислим по въпроса.Там е работата,че не искаме да го кръщаваме на някого,а то все пак името трябва да има някакво значение и да дойде отнякъде.Все пак това не е просто да измислиш име на домашен любимец,а на собственото ти дете.Въпреки всичко си мисля че накрая ще се казва Дамян живот и здраве да се роди.Това име и двамата го харесваме,но се чудим още и аз незнам защо. newsm78
И мойто мъж иска да е момче и май ще му се сбъдне мечтата,щото доктора каза със сигурност че е момче. stork-boy
А пък сме канени в Бреша,на мъжа ми шефовете са там.А сме канени от италианския му колега,но в крайна сметка по-вероятно е той да дойде,че хем не е обвързан,хем е племенник на шефа и пътуването му ще мине като служебно.
Ами засега ще изчезвам и дано днес ме огрее да излезем извън града,че ми омръзна да си стоя вкъщи.Незная дали знаеш ама тука бяха адски жеги,към42 градуса.

# 258
 здравейте на всички мами! Hug  bouquet

makaui daniela , поздравления за добрата новина,  bouquet. пожелавам ти един юнак та да пази каките Grinning и леко бременеене.
не сам писал скоро но бях малко болна, после бебчо и т.н. Сега всички сме ок. след 2 седмици кацам на БГ земя и 6те се застоя около 2 месеца  Wink. може и моренце да видя ако котка не ми мине път Sunglasses.
тук голям студ, цяла седмица не  е било повече от 15-16 градуса. . една приятелка се прибра в БГ в понеделник и  се явила на майка си зимното яке на летището Shocked а то в БГ 40 градуса  Joy.
хайде не остана, към 25-26 юли ще съм в елхово и  стефчето ще ме запознава с елховски мами.чувам на басейна ходят. и друга мама познавам, тя прясна прясна - галя с бебе Дидо на 3-4 седмици. голям сладурко. ще бъде голям бебешки купон. baby_neutral baby_neutral baby_neutral
обещавам по 4есто да пиша. Hug Hug Hug  bouquet

# 259
Привет мили дами !
Аз днес нямам цял ден компютър благодарение на съкровището ми .
Много се радвам че сте по добре Ели , все така да сте и лек път !
Аз току що се нахраних и едвам дишам , ако не ям ми става лошо , но пък като ям ми става тежко пък било то и само плодове да ям .
В  Бреша не сме ходили , но предполагам и там е хубаво като при нас , че може и по-хубаво да е !
При нас е жега , но не е като миналата седмица , а за след 2 седмици го дават още по-горещо да е от тия жеги в предишните дни .
Лека вечер !  bouquet

# 260
По между другото албума  ни вече се отваря !

# 261
Елховски мами, каде сте? newsm78 Сигурно на басейни и по морета Sunglasses. ама никакви не пишете  Crossing Arms
хаиде дано като мине лятото станете по редовни, а с някой от вас скоро ще се запозная  Hug!

# 262
  • Там където е семейството ми
Елховски мами, каде сте? newsm78 Сигурно на басейни и по морета Sunglasses. ама никакви не пишете  Crossing Arms
хаиде дано като мине лятото станете по редовни, а с някой от вас скоро ще се запозная  Hug!
Тук сме,тук сме но няма време за писане от разходки.

Момичета имам молба към всички вас.
Едно семейство финансово затруднено и очакващи своето първо дете съвсем скоро има нужда от помощ.
Имат нужда от всичко необходимо за бъдещото бебе.
Остава по малко от месец до събитието а те си нямат нищо.
От едрите неща ще са нужни кошарка и беб.количка по-възможност да има легнало положение.Не е нужно да са нови,просто нека са запазени.
Бебето ще има нужда и от дрешки,шишенца,спални коплекти,като олекотени завивки и чаршафчета.
Всички имате представа,какво е нужно за едно новородено бебе.
Движение на българските майки ще помагат при нужда,но нека се опитаме да съберем каквото можемние и ако имаме липси,ще помолим мамите от движението да помогнат.
Адреса си давам на ЛС,някой от вас самите знаят и къде живея,нека обаче ако има нещо за даване да се пише тук,за да не се съберат едни и същи неща.
Ако някой има кошарка,която вече не му е нужна поемам ангажимента да осигоря превоза от мамата даваща кошарката до домът на младите родители.
Хайде момичета много сме силни сме,нека помогнем. Hug

# 263
Живе, аз имам и други неща да ти давам, но ще се поразтърся за шишета, мисля че ги прибрах някъде и завивки и спално бельо мисля, че имам ще поразгледам следобед из къщи... В кошарата още спи Вальо, количката съм я дала вече, ще видя какво ще намеря!  Hug Обади ми се за "коледната" торба Wink, че ще дойде следващата Коледа!

Ние се завърнахме от почивка и вече сме на линия, но ще започваме пак ремонти...  Sick

# 264
Къде сте мили майчета !
Лятото е почти към края .
Сигурно стягате ученици за училище и детска градина !
ДО скоро !  bouquet

# 265
  • Севлиево
Здравейте Елховлийски майчета!!!
Аз да ви се похваля че на 24.08 се роди нащо момче Дамян.Сега се гледаме и свикваме заедно и много време за писане нямам.
Поздрави от нас и целувки.

# 266
Дочи , ЧЕСТИТА ВИ МЪЖКА РОЖБА !
Да расте с късмет и здраве !

На теб бързо възстановяване !

# 267
  • Там където е семейството ми
Ето ме....................Първо добре дошли на всички нови мами.Надявам се да ви хареса при нас.
Честито бебче и на мама doci да им е живо и здраво.

Хайде,времето сега взе да застодява и е крайно време да сме по активин във темичката.Няма да имате оправдания,че сте по разходки и т.н.

Очакваме включване и от останалите мами,хайде,не се скъпете със приказки. Mr. Green

# 268
Да се изкажа и тук !
Та значи днес ни беше първият ден на детска градина !
Самира , не беше много щастлива , но ще свикне .
Аз съм в очакване на трето момиче , термина ми е на 4 - 02 - 08 .
Ивка , как сте ?
Хич не пишеш !
Дано наистина се сетите да се разпишете , че то срамота вече !!! Flutter

# 269
  • Севлиево
Ми айде де пишете!!!
По Коледа живот и здраве може да се домъкнем в Елхово. Надявам се наистина да стане и да е хубаво времето. Иначе ние сме добре, храним се добре, спинкаме и плачем от всичко по малко. Бабите помагачки си отидоха и ние оставаме сега сами да се оправяме. Не че се оплаквам, даже така ми е по-добре, че ми омръзна всеки да дава акъли. Сега вече ще си видя работата и ще се организирам.
Айде засега толкова от мен и повече да пишете, че да се включвам.

Общи условия

Активация на акаунт