Напускане на страната с пасаван

• 6 780
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • Англия
Не съм имала за цел да дразня някого, а да допълня с информация темата. Хайде ще ви пиша във вторник и ще ви дам отговор от първо лице. Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат.

# 31
  • Оптимист по принуда
ana.ana, успех и леко пътуване с бебчо  bouquet

# 32
  • Англия
Ама нещо не разбирам, защо MG18 се подразни  newsm78 , че аз потвърждавам думите на нейния човек, не и противореча.
Деми, благодаря ти.

# 33
  • Bristol
Едно време пасаванът е бил само за прибиране в Родината. Сега вече не му викат пасаван, а временнен паспорт, от там идва и съществената разлика, че може да се пътува с него, докато чакате за паспорт.

# 34
  • София
Аз пък не разбирам безхаберието на авторката. От 14 април досега можеше 2 паспорта да направи.

# 35
  • Оптимист по принуда
Давали ли сте си документи за превод и легализация и колко време отне да ги върнат? Бах за месец в Б-я,платих бърза поръчка за превода,като ме излъгаха,че ще успеят,а закъсняха с ЦЯЛА СЕДМИЦА.Правете си изводите дали може и да не успееш да се справиш със сроковете.И как с лека ръка слагате квалификации просто...

# 36
  • Англия
миЗмия, с цялото ми безхаберие и 200 паспорта можех да си издам, но ако зависише от мен. Тъй като, обаче, зависи от институциите и поставените от тях срокове + Великденските почивни дни - нямаше да мога. И да, с временния паспорт може да се пътува многократно

Общи условия

Активация на акаунт