За пръв път пиша тук, но се ползвам често от съветите ви. МОже да ви се стори глупаво питането ми, но смятам, че обвързани и стабилни жени като вас, биха ми помогнали. От време на време изпадам в емоционални дупки- под силен стрес, напрежение или защото си вкарвам глупости в главата. Имам приятел от година и половина, живеем заедно. Но на моменти сякаш чувствата се променят- няма го това притеснение ще ми звънне ли, къде е, с кого е . Като не сме заедно ми стига на ден да се чуваме по 2-3 пъти. Не си мечтая нон-стоп, как ще се прибера и яе му разкъсам дрехите. Страх ме е , че нещо с мен не е наред. Израснала съм без баща и нямам и идея, как изглежда една нормална дълга връзка. Страх ме е , че ще се разделим или чувствата ще заслабнат, знам ли... Напоследък сънувам кошмари, как се разделяме или пък той умира и се будя разплакана. Сега започнах нова работа и съм на обучение в друг град за две седмици. Не мога да се отпусна и да се забавлявам с колегите от мисли :"Редно ли е сега да кажа това, да направя онова, ама да не се изтълкува по грешен начин!" Преди бях малко обсебена от приятеля си, почти неразделни сме, всички ми казват, че трябва да имам и други контакти и приятели освен него, а аз стоя като залепена, но усещам, че това започва да ни пречи.
Нормално ли е да се чувствам така след година и половина, това ли е истинската връзка , а не просто влюбването и химията.
Простете, ако запитването ви се струва неуместно.
Благодаря и хубав ден!