Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 033
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
Излизам в обедна почивка и ще търча да купувам някакви продукти, тази вечер ще се прави торта  newsm38

Наминавам набързо, само да ви пусна нещо тематично  Mr. Green

Скрит текст:

Хахаха обожавам  я тази снимка ей опасна си  Joy Как ми се досъбира изведнъж с момичетата  Innocent
Клара по-добре недей да си правиш рентген наистина ако имаш съмнения за бременност...до колкото знам облъчването уврежда бъдещият живот...но това са само догатки  newsm78 Не можеш ли да си направиш тест или е още рано?

# 106
  • София
Благодаря ви......Красима питай задължително,мисля че и в дватата случаи лигавицата трябва да по голяма

dzveronika  Wine Glass cheers rotfImao rotfImao rotfImao

# 107
Ей ме с нова пломба. tooth
Ейми честито мила  bouquet
Естлар дано се размине без лъчотерапия. Praynig
Нико.сткскаме палци. Praynig
Мел много добри новини. Hug
Звездичке мерси мила ,добре съм ,аз тоя месец от лекар на друг,но поне да се оправя.И да се махни кистата.
Пиша на бързо и изчезвам,че пак съм по лекари,сега ушите,направо едвам издържам на 30 години,а толкова болести.ще ви пиша после,че съм пред кабинета.

# 108
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesi_mir][/url]

# 109
Биби , следващата си ти!   bouquet  Hug

# 110
По принцип О трябва да ми е тези дни . Не съм бременна (освен ,ако не съм в цветна Simple Smile )
Винаги като съм ходила на рентген с детето са ме питали дали имам съмнения за бременност, та за това мисля че е вредно . Но не съм се замисляла на кое точно вреди .
Все пак си е сериозно облъчване и искам да се застраховам . Май ще е най-добре да пропуснем бебеправенето този месец ,та да ми е мирна главицата. Но веднага ми изниква въпроса за следващия дали да правим опити ,дали няма да има някаква опасност  при евентуално забременяване ! Охх,направо не знам какво да правя ! ooooh!

# 111
Здравейте момичета!Страхотна нова тема!
*mel* строхотна новина  Hug!
Деси на мен вчера ми изписаха магнезий,но съм в 5г.с.  Hug
На всички хубав ден  Hug!

# 112
Аз знам, че на много бременни с контракции изписват магнезий и затова предполагам, че не е проблем да се приема при бебеправене, но реших да ви попитам за всеки случай  Hug
Иначе аз го пия за мускулите и нервите, че от време на време ми се схваща крака и много ме боли  Sad

# 113
...

Стопанка, чух, че предсказваш бъдещето. Фърли един боб и на мене  Grinning

Мис, Вие сте прясно бременна от снощи. Звездите говорят, че трябва да си пооправяте мъжа редовно още няколко дни, защото след това ще ви е забранено 9 месеца. Но като си родите хубавото бебе и то ви буди посреднощ, ще успеете да наваксвате с тънката част.

Голди, аз като гледам каква среща се е спретнала още този четвъртък...и като те знам как забременяваш от такива, отсега ми липсваш в ИБ Hug Димето да ти е жива и здрава, все така да те радва, че скоро бебето ще я детронира като основен обект на внимание!

# 114
Ооо, тук се гадаело по аватар, вероятно! Искам и аз пък! Много обичам врачуването! Мен ме бива да познавам пола на бебчетата, Тъй че там мога да се включа, а до тогава Стопанке, врачувай ми! Hug

# 115
Autumn давай с пола  Mr. Green после ще те почерпя,ако познаеш и ще сложа твой плакат на магазина  Hug   bouquet

# 116
Стопанке, евала! Ей това да се чува  Grinning

# 117
Стопанке, я кажи кога ще се случи чудото Simple Smile, пък ще почерпя после  Hug

# 118
Фанфар, трябва да ти видя муцунката, ако си качила снимка в албумчето се наемам да пробвам! Peace

# 119
Фанфар, трябва да ти видя муцунката, ако си качила снимка в албумчето се наемам да пробвам! Peace

хаха искам и аз Grinning

Общи условия

Активация на акаунт