Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 085
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте мацки.. Аз не ви изпускам от поглед но ми стана интересно къде го изчислявате това нещо , термин и зодии и т.н. Ееееееееее ако сте постнали за това аз май съм го леко проспала момента 😃😃😃😃 Хайде не бъдете лоши и дайте да видя и аз .. Целувки на всички и дано тая тема да е бума на  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 376
Добро утро, момичета!
Как сте? Виждам, че пак сте напреднали!
Влизам, за да дам едно гооолямо  Hug на Естлар - и мила, този "лекар" не е наред. Направи така, както казваш, ще е най-добре, как ще те остави "ей така" ужас. Но какво ли се учудвам - в Б-я сме, за съжаление.
Аз вечера
Скрит текст:
бях на ендокинолог, днес пуснах хормони, след 15:00ч ще ги взема, дано нещата са наред. Имам много странен задух, което мислих, че е от увеличена ЩЖ, но не. Вторник ще ме гледат на ехограф, но на добир, според лекарката, не беше увеличена. И аз се ядосах, защото ... така и така си го плащам това, какво и пречише вчера да ме прегледа с ехографа "Неее, като видела и изследванията и сравнявала старата ехография"  newsm78 и че така ...

# 377
Добро утро, мили мои  Hug
Аз се захващам с яйцата.
Не съм много по тия неща, ама да ми минава от ред.

# 378
Мел, аз сега съм на тема ЦС. Как си със цС? Като се замисля е много порочна практика това да не се пие вода около овулацията заради тестовете по овулация. Много ясно, че ще пресъхнеш.

Значи не ви приличам на бременна с близнаци, така ли?  Thinking
А ако се обърна в профил?  preggo

# 379
Мел, аз сега съм на тема ЦС. Как си със цС? Като се замисля е много порочна практика това да не се пие вода около овулацията заради тестовете по овулация. Много ясно, че ще пресъхнеш.

Значи не ви приличам на бременна с близнаци, така ли?  Thinking
А ако се обърна в профил?  preggo
Хахахаха, убиваш ме просто  Joy Joy Joy

# 380
хо хо хо ето го и моето изчисление 😃😃😃 някой друг да има както мен Simple Smile))) 

# 381
И мен това живо ме вълнува. Толкова силно мечтая за близнаци, лакомията му с лакомия, че сега от където и да се погледна все с близнаци се виждам - профил, анфас, дори и в най-добрите си дни на леко прегладнял хипопотам пак изглеждам като в 12-та седмица с близнаци! С тази разлика, че този път ще са момичета, ей кълна се! Crazy
Шоко, аз понеже по-рано ще раждам от теб, в смисъл ще съм се облизнила вече, съм много съгласна да ти прибера голямото рожбенце докато ти раждаш! Дет се вика ти си раждай спокойно!
Мел, не можеш ли пък се заловиш за нещичко, че да не се и пуснеш 8-9 месеца! Praynig Hug
Естлар, разбирам много добре какво те ядосва. Винаги съм си мислила, че добрият специалист освен да си свърши работата, ще се поинтересува и как се развиват нещата след това. Аз много искрено ти пожелавам това да няма рецидиви, но дето казваш докато се разбере ще са все вълнения и дерзания! Няма спокойствие, ей! Hug
Днес ми е лошо, приповдигнато и ми се ядат само сладкиши, но то в моето състояние е разбираемо.... Вие като сте бременни сега всьо и все, какво ви се яде, м?

# 382
  • София
Шоко последните месеци на правя тестове за О.Усещам си ову доста добре,не ми трябват тестова,опознах тялото си перфектно за 9 месеца.Имам си О.след като на ехограв се вижда жълто тяло.За Цс....познавам и по нея....,но този месец явно следствие на хормоните,който взимам тя е много различна....сутрин като стана и отида до ВЦ имам страшно много течение и после през деня почти няма нищо....така съм цял месец,а винаги съм имала доста обилно течение,но явно сега хормонните регулират нещата

# 383
Здравейте момичета! Искам да ви пожелая Весели празници и дано този месец е вашия  Hug!Аз съм на работа,добре съм,престана сутрин да ми се гади и дано и така да бъде и занапред  Praynig!

# 384
Добро утро и от моята скромна персона  Flutter
П.С. от един час не мога да смогна да си публикувам коментара  ooooh!

Усмихнат ден, бременни женички Wink

# 385
Шоколадче, ако са наистина микроскопични - не, тогава седиш и се молиш да не се появи отново, но и лъчетерапия наистина не се налага. Ако са по-големи парчета тумор, или микроскопичните остатъци са нараснали, хайде да не плюя по док, постарал се е да изчисти каквото можал, ще се видят. Тъй тъй ще се ходи, ще си направя ЯМР и на малък таз да видим там какво е положението, ако реша да правя това изследване преди лапарото, де. Иначе - око да види, скалпел да пипне е по-добре.

Mother of Princess, следиш ли БТ? Ако не - изчакай някой друг ден преди да се притесниш и да тръгваш на лекар. Календарният метод не взима под внимание някои особености на женския организъм като например овулация по различно време от време на време.  Laughing

Не съм мерила до сега БТ, то МЦ ми идваше по 2-3 пъти в годината, миналата година. После правихме изследване на хормони - нисък прогестерон.Стойността му беше 1,50 мисля на 21 ден от МЦ. Пих няколко месеца Утрогестан, спрях го преди 2 месеца, на 20 март реално си ми дойде съвсем нормално без никакви хапчета. Та сега предпочитам ако не съм бременна поне да вземе да си ми дойде, вместо да ми дойде юли месец  ooooh!

# 386
Есенна, жива да си  Hug Сега ми олекна, щом има кой да гледа лапето. Трябва да запознаем децата, за да посвикнат заедно  Mr. Green

Мел, в месеца, в който забременях с Трохичка, овулацията от тестовете и от БТ се разминаха с няколко дни, та... не се знае знае ли се.

Какво ми се ядеее... Честно казано не изпитвам сериозен напън за конкретна храна...  Thinking Което е странно. Иначе съм гладна. Може би пълнено пиле с ориз..  Thinking

# 387
  • Бургас
Mother of PrincesS, лекар ли ти назначи изследването на прогестерон. Питам, понеже прогестерон се изследва на 7-ми ден след доказана овулация. 21-ден, ако не ти е била доказана овулация на 14-ти ден, няма да даде коректни резултати Thinking
Аз термина си го смятам по бабешки - първи ден от последния М + 7 дни - 3 месеца Crazy
За по-обилна ЦС май се пиеше сироп за кашлица Mr. Green

# 388
Добро утрооо!!! Малко по диагонал ви изчетох, по-късно по обстойно! Видях , че се мислите , ооо съжалявам , не , не се мислите , а сте си бременни отвсякъде. Да, точно , до доказване на противното.  Laughing Laughing Много от вас се вълнуват да имат в къщите си по някое и друго Козирогче Wink Аз не искам да обиждам никой , ако има представители на тази зодия, но Козирог и Водолей не ща не на 100 % , а на 120 % ./ имала съм гаджета, приятели, познати, кумата, свекървата , зет ми е са представители на тези зодии и ....  #Cussing out #Crazy Banghead smile3555 newsm77 / Макар , че какви ни сътвори съдбата , сега само и само да имам дете и на тези зодии ще съм щастлива. Но аз тази година от риби натам си чакам томболата Wink
 Днес при нас слава Богу не вали, засега де! Та май ще има малко поне за час във фитнеса ей така малко да се раздвижа. Мисля и да мина през магазините да си на купя разни неща, като стафиди, течен шоколад и т.н. , че утре ще запретна ръкави и ще сътворя поне 2 Козунака. А в събота е деня за бойдисването на яйца.
 И аз си чакам лелката . От няколко дни/ от събота/ ме е почнал един апетит, гърдите, най -вече зърната са ми толкова чувствителни, имах болки ниско долу. Абе, да си жена!!!!

# 389
.
Мадмоазел, и аз съм от твойта партия - вчера на оперативката, която се явява голямата ни годишна оперативка с всички началници на отдели, по едно време вместо регистрация щях да кажа овулация Joy

Joy Joy Joy
Ох и аз съм се хаващала вече на няколко пъти,как съм на ръба да се объркам.Само тестове и овулации са ми в главата.И най-характерното за мен е ,че здраво бъркам коя дата сме.Вместо датата,все казвам кой ми е деня от МЦ.Примерно днес е 17-ти,но за мен е 25-ти(понеже ми е 25-ти ден от МЦ)  hahaha

jaburana,нещо не се вижда,какво си постнала...иначе калкулатори в нета има много,дори и тук в бгмамма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт