Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 043
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро сладурки  Hug
Слагам кафето и чакам да завалят положителните тестове  Praynig

И аз се зачислявам към бременните до доказване на противното  Mr. Green
Хубав и бебеносен ден пожелавам на всички  Hug

# 346
Добро утро Simple Smile
Нианка- благодаря за кафето   bouquet
Бременни до доказване на противното, хахаха hahaha Joy
Вчера си правих теста за О-изглеждаше ми мааалкко и да съм в О, значи днес е деня  Praynig

# 347
Кремика, нямаш ли снимка на теста за О?

Аз пускам моята графика пак, да има: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … me=blueberry_snow

Ако утре температурата не падне, фертилити френд ми изчислява овулация в 11тия ден. Предлагам първите ми бременни симптоми да се появят след 5 дни.

Кой друг е с термин януари?? Ако някой нормален влезе и ни прочете, ще ни освидетелстват всичките...

# 348
Добро утро момичета.
И моя термин е януаре  Joy  Joy  Joy  Hug

# 349
Добро Утро!
Хубав ден на всички.Дано днес изпълним темата с много положителни тестчета и позитиво настроение  Heart Eyes

Mademoiselle Chocolate,днес ми е деня за М.БТ ми е паднала.Следователно:термин 19-ти януари (рожденият ми ден) Зодия Козирог  Heart Eyes

# 350
Добро утро момичета  morning като ви гледам графиките се чудя, вашата БТ е ниска в първа фаза, а моята е 36,8,36,9.Нормално ли е след като при вас е около 36,6?Ректално я меря Simple Smile

# 351
Аз се боря за Коледно бебе   Mr. Green
Термин 25.12.14 хихи  Grinning. За момента отказвам да приема друг  Grinning

# 352
Сузи, ти си ясна. Ние с теб сме на една дата  Mr. Green

На когото му идват в повече глупостите, моля да предпази психиката си и да не чете.

Сузи,
Скрит текст:
Ти кога мислиш, че ще родиш? Аз смятам, че ще родя още преди Коледа.

Маняна, козирогът е най-готината зодия!  Heart Eyes ММ е на 15ти януари.

Мони, аз моята я меря орално. Нормално е да е по-ниска от ректалната. Освен това аз съм си по принцип като извадена от терариум. Ако ме напече слънцето, ми се явява и някаква бегла температура, иначе...

# 353
  • Пловдив
 Confused първи ден 17.04, предполагаема дата на О 02.05, дата на М или тест 16.05

# 354
ранобудните май сме полуднали, та сънувах ,че днес ми е О точно..
Г-ц Шоколад , Ниана Joy hahaha Ха дано да стане - коледно, януарско няма значение  Heart Eyes
Ето снимчицата (ама не ми се струват еднакви двете черти  newsm78)
http://prikachi.com/images.php?images/47/7268047W.jpg

# 355
Добро утро момичета, тази нощ сънувах, че се напикавам, представете си болния ми мозък как е стискал на сън, че сутринта тест ще се прави  Joy Аз явно ще съм от майската дружина, въпреки, че надежда още имам, нали съм бременна до доказване на противното  Mr. Green
Престо повече няма да правя никога
Скрит текст:

Според упътването е невалиден, ама за мен си е отрицателен. Не ми се и реве, само ме е яд, не знам защо, но ме избива на бяс. Радвам се, че довечера ще се видя с най-близките ми приятелки та в някакъв френски бар Wine Glass
Шоко  smile3521 много си бременна!
Естелче чакаме те с новини  Praynig дано има друго решение от лъчетерапията
Целувки на всички, напук на гадното време, заслепете всички около вас с усмивка  newsm47

# 356
Мая, браво бе жена, само такъв тест не бях виждала още. отвори го вътре и виж дали е разместена лентичката. престо се отварят много лесно.

# 357
Шоко  Joy и аз, ама винаги има първи път. Отворих го, чертичката си е по-близо до резервоарчето на мястото на тестовата. Ще чакам лелището #2gunfire

# 358
maya_the_bee,може би е невалиден.Може да направиш още един по-късно...не знам..
мерита, Hug

# 359
Момичета, съжалявам, че ви изоставих така вчера, ама ми беше едно бясно и черно пред очите.  #Cussing out
Бях на лекар, махнахме конците, сега ходя нормално, малко куцам, но то от отока, който не е спаднал още. Лъчетерапия според този лекар не се налага. Подчертавам според този лекар. Били останали "микроскопични" части от тумора, които няма да правят проблем. Ама как бе, докторе.  #Crazy Туй нещо няма ли тенденция да се саморазмножава? Та след два месеца самоволно ще направя един ЯМР да се види тия микроскопични частици колко са микроскопични и налага ли се лъчетерапия, защото тия частици са били по нерва, костта и главното сухожилие, затова не е можело да се махнат, та ако там почне да расте нещо, мила моя майно льо.... ooooh! Така или иначе, обясни майка ми, добре че е тя, да е жива и здрава още дълги години да ни разрешава медицинските проблеми, лъчетерапия се прави минимум два месеца след операция, аз това не го знаех. Явно се чака някакво техническо време да заздравее кракът. Единственото положително нещо в цялата среща, която беше в стил "здрасти и чао" беше, че можело да има връзка между високите ми моноцити, които са проблем при инвитро, и този тумор, та поне няма да търсим теле под друг вол.
Не ме разбирайте погрешно, радвам се, че според док лъчетерапия не се налага, искрено се надявам да е така, но минимумът, при положение, че знае какво е положението, защото той е оперирал беше да предложи ТОЙ да направим ЯМР, да сме наистина спокойни, че вече не отглеждам извънземни, а не да изпраща по живо по здраво с "може да върне, може да не се върне". Сега съм на тръни, днес по-малко от вчера, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт