Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 48 631
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Браво, Краси2, това е голям успех, желая ти още дълги, дълги години на непушене. На мен 3 месеца ми изглеждат мнооооого време, че аз нали съм само на седмия си ден без цигари:). Аз смених малко обстановката през уикенда и се притеснявах, че ще съм в компанията на пушачи, обаче приятелите ми- пушачи много се съобразиха с мен и ме подкрепиха изцяло. Аз обаче им досаждам и им говоря за ползата от непушенето на цигари  Grinning. Ако само успея да мотивирам баща ми и сестра ми да пробват да ги спрат - това ще ми е голяма, голяма радост Simple Smile

# 316
  • София
Тези дни съм решила да предприема отново решителните стъпки. Дано успея, че направо ми се гади от тези пущини, но ритуала..... дано го преборя. Май ще трябва да почна някой гоблен, че да се отвличам с нещо.

# 317
  • София
Тези дни съм решила да предприема отново решителните стъпки. Дано успея, че направо ми се гади от тези пущини, но ритуала..... дано го преборя. Май ще трябва да почна някой гоблен, че да се отвличам с нещо.

Аз чоплех семки вечер, а през деня наблягах на кафетата и соковете  Mr. Green

# 318
краси2, поздравления!!!  bouquet Ти си много активна, много позитивно настроена и винаги готова да помагаш, с две думи- много се радвам, че си при нас- и за теб и за нас!!! Продължавай напред, момиче!
 rimar, с гоблен, плетка или семки, избирай си една дата и давай. Ние сме с теб! Я виж  kostova_sn- уж го мислеше, уж се съветваше, а ето че вече СЕДЕМ дена не пуши. И тук е момента да я поздравя.
kostova_sn, много се радвам за теб Hug, сигурна съм че приключваш 8-я си ден без цигари. Поздравявам те за успеха!

# 319
дамскосърце     благодаря ти много,ти специално беше едно от момичетата,от което най се надъхвах,и най ми помогна първите дни! И точно по тая причина много искам и аз да мога да надъхвам новичките,защото  наистина човек има нужда да има някой на който да се опре,все пак всички знаем началото ,че не е много лесно,но с правилната компания и нагласа,нещата стават по лесно!
kostova_sn   браво на теб,най трудното си го изкарала,оттук насетне е от лесно по лесно!Ще се справиш!
rimar   просто трябва да направиш най трудното от всичко-да вземеш решението!Направиш ли това ,после вече е лесно!
Ще успеете момичета,щом аз се справям,а сега се чувствам някакси свободна ,едно такова усещането е много приятно,иде ми да хвърча по улиците,всичко ми е светло ,наистина гледам на нещата от друг ъгъл!

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 21:11 от краси2

# 320
Браво момичета, железни сте!
КОстова, видяли, че не е толкоа трудно.............някак си стават нещата. усети ли вече по-лекото дишане, ставането сутрин без нужда от излежаване, бистрия ум.......и тн
Много е приятно, нали?

# 321
Много ви благодаря, момичета, поздравленията са и за вас, защото иначе нямаше да успея, колко пъти съм се опитвала сама, но дори не съм започвала. Просто нещата, които казвате и споделяте, това че сте минали през същото помага много  bouquet. Днес наистина ми е 8-ми ден без цигари, но откакто съм се прибрала след работа ми се пушеше доста и затова си намерих сто неща да правя, по едно време мислех даже да си дръпна от електронната цигара и докато чистех банята бях в хамлетовска дилема Simple Smile, ама на края си казах "хайде, от мен да мине, няма да пуша" Grinning. Иначе, да, физически още от втория ден се чувствам много добре, хората даже забелязват промяна в кожата ми и вида ми  и казват, че изглеждам много свежа. Така че предимствата да спреш цигарите са много и неоспорими Simple Smile.

# 322
Rimar, аз съм начинаеща и нямам много право да те съветвам, но според мен не го мисли толкова, решавай и го прави като мен - пишеш едната вечер тук пушейки, момичетата ти пишат едни хубави и окуражаващи неща и на другия ден спираш да пушиш и толкова Simple Smile. Просто когато човек започне много да ги мисли нещата, почва и да се разколебава, понякога /не винаги, разбира се/ първосигналните решения са по - добрия вариант. Но когато и да го решиш мисля, че тук ще намериш много подкрепа и съпричасност Simple Smile

# 323
  • София
Rimar, аз съм начинаеща и нямам много право да те съветвам, но според мен не го мисли толкова, решавай и го прави като мен - пишеш едната вечер тук пушейки, момичетата ти пишат едни хубави и окуражаващи неща и на другия ден спираш да пушиш и толкова Simple Smile. Просто когато човек започне много да ги мисли нещата, почва и да се разколебава, понякога /не винаги, разбира се/ първосигналните решения са по - добрия вариант. Но когато и да го решиш мисля, че тук ще намериш много подкрепа и съпричасност Simple Smile

Много си права. Всеки ден чета темата и ми действате много стимулиращо. Дано скоро се похваля с резултат.

# 324
  • на майната си
rimar и аз чета темата от година поне и все се подготвям. Страха е голям, след няколко успешни опита по година и много други по-кратки, все си мисля, че пак целият зор ще отиде на вятъра Sad.
Сега си мисля за 12.06 - а дано.

# 325
  • София
rimar и аз чета темата от година поне и все се подготвям. Страха е голям, след няколко успешни опита по година и много други по-кратки, все си мисля, че пак целият зор ще отиде на вятъра Sad.

Hug

# 326

Hug
Момичета,аз затова винаги казвам,че най трудно е човек да вземе решението да не пуши!Оттам нататък е лесно,просто трябва да не пали,но.....пустия страх,как ще е без цигара,как ще пия кафето,и пр още ситуации в които присъства цигарата ,правят вземането на решението трудно.Всички сме минали по тоя път,на мене лично първия път преди 3 години като ги спрях ми трябваше около 1,5год да реша,после пропуших от неприятна случка,и в момента в който се усетих че пак съм зависима решавам че ще ги спирам.Е тоя път ми отне сигурно 2 години ,обмислях ,премислях,а всъщност се страхувах-хем знаех какво е без цигари,защото не пуших 1.6 год,хем пък зависимостта ме дърпаше.Еми да ви споделя,че аз се върнах и започнах да чета темите още от най рано-от предния път като ги спирах,тогава беше"Хайде да откажем цигарите заедно ".И може би на 2 тема вече бях решила че ще ги спирам ,и вече и с помощта на момичетата тук нещата се получиха.Ако имате време и желание прегледайте ги ,много са надъхващи.Вярвам ,че ще успеете-който не се е рещил,той не е успял!А и всички тук ще помагаме,не че и аз нямам нужда от помощ все още ,де!То и затова сме тук,за да се подкрепяме,няма нови ,няма стари,всеки с нещо е полезен!Олеееее ,олях се...извинете ме!

# 327
  • на майната си
краси2, точно това са терзанията ми, защото знам какво е без тях и колко трудно е всеки следващ път Simple Smile. Най-големият ми кошмар са килограмите, защото вече и ЕГН-то си казва думата и е много трудно свалянето. Стискайте палци за утре.
В едни от първите теми съм участвала при някое от поредните ми спирания и си спомням, че ми бяха голяма подкрепа.

# 328
  • София
Без да си давам обещание  за дата, просто днес не си купих цигари и изкарах деня без проблем до сега.

# 329
parsy....... ще успееш ,сигурна съм newsm10 щом вече си решила твърдо ! А за ЕГН  дай да не говорим,че аз къде съм по напред с материала Joy ,обаче нали не искаш да станеш една съсухрена изпита ,с жълти зъби и воняща на смрад бабичка,на която внуците не дават да ги гушка и целува,понеже смърди newsm78 я хубаво пак помисли,а с килцата ще се преборим после,въпреки че една пухкава със зачервени бузи баба,ухаеща на топла баница например ми изглежда много добра картина и куп внучета около нея!  love001ще се правиш ,стискам ти палци!

rimar.......ти вече си герой! newsm10най трудното ,да не си купиш цигари си го минала!

Момичета утре като станете с кафето и пред компа тук в темичката,ще разказвате как сте и как е готино да не пушиш!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт