Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 48 601
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Rimar, браво на теб, видя ли че можеш  много повече отколкото си мислиш Simple Smile, стискам палци утре да продължиш да пишеш и да не пушиш Simple Smile.
Parsy, не се отказвай, ще се справиш, наистина е най - важно да вземеш решение  - от там нататък е много по -лесно, ние ще те подкрепяме   bouquet

# 331
БЕЗ ЦИГАРЕН ДИМ МОЛЯ ВИ

# 332
  • София
Честито на всички, които не пушим в тази жега ! Mr. Green

rimar, стискам плаци!:)))

# 333
  • София
Пия си кафето БЕЗ тутун  Grinning Grinning Grinning Grinning
Между другото, да вметна, че си взех и нещо подпомагащо /таболив/. Дано, дано..

# 334

Пия си кафето БЕЗ тутун  Grinning Grinning Grinning Grinning
Между другото, да вметна, че си взех и нещо подпомагащо /таболив/. Дано, дано..

bouquet Hug Браво момиче,само така!Минеш ли сугрешното кафе без цигара,оттам насетне ще ти е по лесно,ти си силно момиче,ще се справиш!Поздравления и да знаеш ,че довечера ще чакам да прочета как цял ден не си пушила!А какво самочувствие ще добиеш ,от факта ,че издържаш и не пушиш...Можеш спокойно да се напъчиш,ти си вече непушач! newsm10 smile3525
Усмихнат и слънчев ден ти желая,а  и на  всички останали!

# 335
  • София
Абе, много е рано за хвалби. Интересното е при мен, че след като не съм пушила близо 10 г. , сега ако ситуацията не позволява категорично да се пуши това не ме дразни.

# 336
  • Велико Търново
rimar напиши отзиви за  Таболив ако забележиш че оказва влияние.Видях в листовката че съдържа живовляк а той има отхрачващо действие .Аз сам си набрала малко и мисля да си правя чай за следобед .За съжаление на мога да се похваля с кафето тази сутрин...но много се радвам за теб.
Колебая се за лекарствата защото пия и 2 вида за кръвно... smile3518
Не съм купувала нито вчера нито днес цигари но запалвам от на мъжа ми.Снощи четох втора тема и има много хубави неща написани от  NICOFREE. Няма да се заричам с дата, последна цигара...само мисля да спра да запалвам днес по някое време и утре да пия само кафе с вас smile3506

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 13:09 от jvpetkova

# 337
  • Велико Търново
Част 5

Време е за мамбо!

Дойде време за сериозни действия - да приложите инструкциите.

Това е от мини курса дето пращат лекции по пощата.Развеселих се Simple Smile
Препокриват се лекциите с Алън Кар и съчетано с лrчния опит на Vanio Кamenov.Много са готини!

# 338
Аааа момичета, я се стягайте!! Simple Smile Какво се прехласвате по тези гнусни цигари, то да миришеше хубаво, да имаше приятен вкус, да помагаше по някакъв начин, а то нищо общо. Една огромна гадория.... не чакайте да влезете в болница за да се мобилизирате и да ги спрете. Мъчението, което изпитвате само може да влоши ситуацията. Успех!!

# 339
Лошо! Преди малко пих с една приятелка бира на терасата- тя пушеше( любимите ми)- атмосферата беше екстра- цветя(моите безбройни мушката), мирис на липи, пълнолуние, яка музика и разбира се- готини мезета, лично приготвени от мен. Защо ми се допуши толкова( чак толкова) не знам. Ако не беше придобития навик да не пуша, щях дося да съм си откраднала 1 цигара и вече да съм я изпушила. Просто пропуснах  момента и тя си прибра цигарите. Ако бях на по-малко месеци, нямаше да пропусна ooooh!. Честно го казвам, бях го решила в себе си- ще изпуша една. Е, очевидно не чак толкова, защото няма да ида до денонощния-вече ми мина, а съм ходила и в 3 часа посред нощ......но фактът си остава- след почти ОСЕМ  месеца въздържание идват позиви от нищото, дето се вика. Лягам си донякъде обезверена......!!!!!! Tired

# 340
Дамско сърце, сега малко ме стресна - аз си мислех че с времето става по - лесно, а не по - трудно. Обаче не мисля, че трябва да си толкова стргоа към себе си - имала  си труден момент, който си преодолялая, а не си се поддала на изкушението и затова според мен трбява да си легнеш не обезверена, а обнадеждена Simple Smile.

# 341
Дамско сърце, важното е, че не си запалила цигара, пийни още 1 биричка и лягай, да спиш спокойно.  Hug

# 342
  • София
Дамско сърце, почти в същата ситуация пропуших преди ~3г. Тази 1 цигара сега ще боря.

# 343
  • на майната си
Срам ме е да пиша, защото става много шум за нищо обикновено, но все пак. На 11.06 ми се очерта доста тежка вечер /алкохол+цигари Simple Smile/, така че на 12 реанимирах и не помислих дори. Аз всеки път така ги отказвам Simple Smile. Днес пих кафе, почетох до по-късно на НУК-а, вместо да вися на терасата с поредната цигара. Сега съм офиса - заредена с бутилка вода и се надявам този път да успея. Не ми е проблема да ги спра - проблема ми е онази една цигара, която и след година ме връща в изходна позиция. Всеки път се заричам, че край няма да се поддам и всеки път го правя.

# 344
  • София
Дано успеем и двете. Едно е ясно, не трябва да се изкушаваме.
Завиждам на тези, които пушат по 2 цигари на ден - с кафето и след вечеря и то не ежедневно, носят ги в чанта, но ей така, без да посягат. Или на братовчедка ми, която не пуши, но понякога ей така запалва един-два пъти в годината. Ако бях като тях нямаше въобще да се терзая.

Общи условия

Активация на акаунт