Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 50 033
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
дамскосърце Мерси за мотивацията   newsm51

Обаче ме притеснява ужасно факта, че в офиса всички пушат и не знам... не искам да откачам и да се изкушавам  smile3511

Много съм мотивирана и амбицирана,но да видим какви ще ги свърша  newsm78

Искам да се захвана с тренировки, да си вложа парите давани за цигари, в приятни забавления за мен и мъжа ми и т.н.

# 376
  • София
Ужас, аз вече се изкуших. Голяма съм ...... /не намирам подходящата дума за себе си  #Cussing out/

# 377
момичета, аз съм много горда със себе си, не ми се пуши.
Имам малки мисли , но толкова бързо ги игнорирам...
Понякога говоря с пушачите около мен да ги спрат,че няма смисъл, никой не ме "чува' . Проблема си е техен, ох знам ,че е гадно така да мисля, но ме е яд....
Гери, аз нямам нищо против, разбира се става въпрос за нинейма,нали?
Поздрав за цялата група https://www.youtube.com/watch?v=-BB6szvoHIo&index=14&list=RDc8FeosUDKLI

# 378
  • София
И мен ме пишете на първа страница Simple Smile  Hug

# 379
Здравейте момичета,  
 дамскосърце,  Аз от кеф,чак не смея да пиша  Laughing.4-ти ден без цигара...
Странното при мен е,че не ми се пуши изобщо.Аз само при мисълта,че ще остана без цигари полудявах. Mr. Green
1-ви ден,бях много нервна,но не от липса на цигара,не знам и аз защо.
2-ри ден, направих кафе и си казах край,сега ще ми се допуши(с кафето пуших по 7/8 цигари ).нищо подобно сякаш никога не съм пушила,чак не мога да повярвам как е възможно.Кефя се много на себе си. Laughing Grinning

мимочи,успех стискай здраво  Grinning

# 380
Tania, браво, браво  bouquet, това е голям успех, мисля че вече ще ти е по -лесно след като си стигнала до тук и не се отказвай Simple Smile
Mimochi, понеже знам колко е трудно началото,и тъй като бях съвсем скоро и аз в същото положение и ми се ще да те окуража, не е толкова трудно,  ще се справиш, а ако още не си се решила - пиши тук, това ще помогне при всички случаи Simple Smile

# 381
  • София
Искате ли на първа страница да добавям имената на тези, които са успели да спрат цигарите и не пушат да кажем от 6 месеца и повече.....е така като стимул, за да видим че бройката на непушачите се увеличава ... newsm78

аз също съм "за"  Peace

# 382
  • София
момичета, аз съм много горда със себе си, не ми се пуши.
Имам малки мисли , но толкова бързо ги игнорирам...
Понякога говоря с пушачите около мен да ги спрат,че няма смисъл, никой не ме "чува' . Проблема си е техен, ох знам ,че е гадно така да мисля, но ме е яд....
Гери, аз нямам нищо против, разбира се става въпрос за нинейма,нали?
Поздрав за цялата група https://www.youtube.com/watch?v=-BB6szvoHIo&index=14&list=RDc8FeosUDKLI

Супер песен,от години не я бях слушала  Hug На мен също не ми се пуши вече, даже заради хубавото време излизам навън да правя компания на пушачите  Mr. Green Аз не агитирам никой да откаже цигарите щото виждам как се дразнят  hahaha

# 383
kostova_sn, мила честно ти казвам снощи щях да откача, развиках се на любимия, (ма той много се бъзика), а на мен хич не ми е до бъзици... та господина се усети и днес преди работа се извини, ма това е друга тема....  smile3503

В интерес на истината и аз изпих кафето в офиса с колежката без да пуша.
Tania и аз не можех да пия кафе без цигара но ето че днес  и аз успях  smile3508

Въпреки че си мисля, че ще превъртя по някоя време  hit
Ако не е този форум не знам какво ще правя, супер сте дами  newsm10

# 384
Боже, Боже......какви прекрасни неща чета днес тук, на този магически ден- Еньовден!!!  bouquet
Поздравявам новите бунтовнички за успехите, пожелавам на всички здраве, сили и чудесно лятно настроение!

# 385
Благодаря, че приехте предложението ми  bowuu
Добавих тези,които са споменали, че искат /естествено съм проверила условието  Wink /

Който има желание да стои отпред и да се гордее със себе си  Simple Smile, нека  пише. Понеже нямам много време да се ровя кои бяха "ветераните", ще ми е от помощ, ако си кажете  Simple Smile
Тези, които съм добавила без разрешение, ако не искат, да ми пишат  Peace

Иначе сега видях колко много време е минало при някои момичета, които добавих  ooooh! Браво!!

И много искам списъка да расте и расте! И се надявам скоро да сложа никовете и на новите момичета, които сега започват  Hug

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 16:01 от gerri_p

# 386
Момичета толкова време не съм писала ,а ето че има и нови попълнения!Толкова се радвам за всички!  bouquetЩом сте взели решението да не пушите,което според мен е най трудното нещо-оттук насетне всеки изминал ден ще ви е по лесно и ще се гордеете как сте преминали още един ден без цигара и т.н. докато не дойде времето в което няма да се сещате изобщо че сте пушили някога!Мен лично вече много рядко ми минава през ума за цигара,хем че сега вече в жегите почнахме у дома ментичка със спрайт,но просто вкуса няма нищо общо с оня от времето когато пушех като комин и си мислех ,че съм голямата работа bash че е нямало кой да ми набие канчето!
И сега искам да се разберем-след 2 месеца много моля и мен на първа страница ,да не ме забравите ей!Скъсвам ви ушите! newsm68 smile3534 yes

# 387
Зайо, благодаря ти  Hug
Много ми е гот, че съм в списъка на "наградените".
Радвам се и за вашите успехи, както и на всички, които се записват  Heart Eyes

# 388
  • София, България
Чудесна идея за списъка на славата.  Hug Flutter

Аз на 1 юли правя 3 месеца, ще има да си почакам да се видя и аз в първия пост, но пък после ще ми е много сладко.  Crazy

Много съм горда със себе си, минават дни без да ми се припуши или да се сещам за цигара. Леко ме притеснява фактът, че май ми става гадно от цигарения дим и то доста, а не искам да се превръщам в някаква примадона. Точно такива много съм ги осъждала - димяла до преди 1 месец, а вече се превъзнася как не може да понася дима. Дори днес на работа, колежката отиваше да пуши, предпочетох да си остана горе само като се сетих, че трябва да дишам около нея, докато дими.

# 389
Добро утро мили дами! Днес започва 3-ти ден без отрова за мен Simple Smile

И много се гордея със себе си, че въпреки, че взех цигара от колежката и тръгнах да я паля се осъзнах  smile3555 и не я запалих, а и я върнах newsm44

За мен това е като малка лична победа на волята... или ината ми е огромен ... Joy
Стискам палци на всички и дано скоро и нашите имена ги има в списъка smile3501

Общи условия

Активация на акаунт