Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 50 033
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, момичета  bouquet, аз продължавам да не пуша 14 - ти ден, като имам естествено моменти в които ми се пуши /особено снощи с едни бирички Simple Smile/, ама засега не се поддавам. Това, което исках да ви питам, сигурно е обсъждано много пъти, но ме интересува качихте ли килограми след като спряхте цигарите, колко и за колко време. Аз доста се следя по отношение на храната и засега кантарът не показва отклонения, ама все пак са минали само две седмици и може би е рано...? А пък навсякъде пише, че се напълнява и се чудя как ще е и дали мога да се размина поне с това Simple Smile?

# 361
Качих около 7 килограма (които не ми личаха много), но за щастие свалих без да се усетя. Качените килограми от цигарите се свалят сравнително лесно, защото хапването е временно и след този период възвръщаш предишните си хранителни навици и без много много да го мислиш пак ще си както преди Simple Smile По-добре сега малко качи, но не пуши и съм сигурна, че после ще изглеждаш и ще се чувстваш страхотно!

# 362
Здравейте, момичета  bouquet, аз продължавам да не пуша 14 - ти ден, като имам естествено моменти в които ми се пуши /особено снощи с едни бирички Simple Smile/, ама засега не се поддавам. Това, което исках да ви питам, сигурно е обсъждано много пъти, но ме интересува качихте ли килограми след като спряхте цигарите, колко и за колко време. Аз доста се следя по отношение на храната и засега кантарът не показва отклонения, ама все пак са минали само две седмици и може би е рано...? А пък навсякъде пише, че се напълнява и се чудя как ще е и дали мога да се размина поне с това Simple Smile?

Най напред браво за успеха от 14 дни  bouquet това все си е нещо!
За килограмите-аз за 3 месеца качих 4кг,но искам да ти кажа,че то е защото наистина си хапвам повечко-то храната има сякаш друг вкус и аромат и ми е толко вкусно всичко.....Но в последните 10 дни нещата се нормализираха свикнах може би с "новите вкусове"и вече се храня нормално,че даже и по малко,че то в тея жеги няма как да ти се яде нещо друго освен плодове и зеленчуци.
Така ,че не се притеснявай хич,щом си се храниш нормално,няма как да качиш!

# 363
kostova_sn, браво на теб!!! 14 дена си е вече солидна цифра, продължавай смело  bouquet
Аз качих около 5-6 кг., но беше късна есен- то винце, мезета, седене на топличко...... Simple Smile. От НГ досега ги свалих и дори съм по-слаба от преди да ги спра. Обърнах си сериозно внимание и разбира се има резултат.
 Благодаря на Miss_Bingley и Зизу за историите. Беше ми интересно и поучително Hug

# 364
Благодаря за споделените истории, сложих линк на 1ва страница, дано нямате против  Hug

# 365
Добро утро на всички! Нещо много е тихо- никой не се хвали, но пък и не се оплаква Simple Smile Предполагам всичко при всички е наред. Аз напоследък се хващам в еретични мисли- рядко идват, но са крайни- не дали да си запаля, а дали да не пропуша пак за известно време, а после пак да ги спра Shocked. Естествено отбивам атаките (поне засега Simple Smile). Пожелавам ви един хубав, хладен, безпроблемен ден!

# 366
Здравейте, момичета, и аз се чудех че никой не пише, но се надявам всички да сте ок Simple Smile Аз удържам борбата със себе си вече 18 - ти ден /много солидна цифра според мен Simple Smile/, почнах  гимнастика и диета, за да не пиша после във форум за пристрастени към храна  и така...Ще ви споделя обаче нещо - днес дойде един познат в офиса и изпуши една цигара, така хубаво ми миришеше на цигари след това  Crazy...ужас, направо наркоманска история е моето. Чудя се дали някога спира да ти се пуши, защото на мен ми се пуши, знам че не трябва да пуша, че няма да пуша, че тялото ми вече няма нужда от това и т.н., обаче това не означава че не ми харесва да пуша ... не знам дали ме разбирате, аз явно съм някакъв болен мозък...

# 367
Здравейте, момичета, и аз се чудех че никой не пише, но се надявам всички да сте ок Simple Smile Аз удържам борбата със себе си вече 18 - ти ден /много солидна цифра според мен Simple Smile/, почнах  гимнастика и диета, за да не пиша после във форум за пристрастени към храна  и така...Ще ви споделя обаче нещо - днес дойде един познат в офиса и изпуши една цигара, така хубаво ми миришеше на цигари след това  Crazy...ужас, направо наркоманска история е моето. Чудя се дали някога спира да ти се пуши, защото на мен ми се пуши, знам че не трябва да пуша, че няма да пуша, че тялото ми вече няма нужда от това и т.н., обаче това не означава че не ми харесва да пуша ... не знам дали ме разбирате, аз явно съм някакъв болен мозък...

Най напред браво -18 дни не са малко ,така че   bouquetЗапочваш вече леката фаза -някъде след 20 ден като че ли нещата стават по ясни-ти вече не пушиш и нямаш нужда от цигари!Относно "наркоманската ти история"-изкам да ти кажа ,че изобщо не си болен мозък ,първия месец и на мен ми се допушваше,миришеха ми хубаво,даже нарочно ходех с колежките на цигара ,че да ми мирише,но след това вече нямах нужда от това,сега просто ми вонят на гадно цигарите и хората които са пушили,но не мога да кажа ,че нямам моменти в които ми се пропушва.Примерно на седмицата 1 път ми минава една такава мисъл за цигарка,но като се сетя за мирзмата и бързо бързо отшумява!Така ,че спокойно-нещата ще си дойдат по местата!

# 368
  • София

Не си болен мозък... и аз съм като теб. Ходя след приятелите ми и душа като куче хаха  Blush Joy
Иначе днес ми е 21 ден Simple Smile

# 369
Здравейте момичета.
Приемате ли  новаци  Laughing От няколко дни в главата ми се върти една идея ..ДА ОТКАЖA ЦИГАРИТЕ .Не се гордея с факта,но съм силно пристрастена към цигарите.Следя темата от няколко дни,и днес реших да не запаля.Дали ще устискам и докога не знам  Mr. Green
приятен ден ви желая!

# 370
Ох, наистина ме успокоихте, като разбрах че не само аз изпитвам подобни мисли и чувства, свързани с тези пусти цигари Simple Smile
Tania, добре дошла, щом вече си взела решение значи си минала трудната част, стискам палци и знам, че ще справиш, ще видиш колко ще ти е по - добре като непушач във всяко едно отношение. А минеш ли първия ден от там нататък наистина е доста по - лесно. Пиши и в темата, ако имаш желание, момичета много помагат и то с правилни и адекватни съвети. Успех ти желая Simple Smile

# 371
И аз така в началото, но само първите няколко дни харесвах някой да ми дими......обаче след време дойде едно странно усещане - все едно цигарения дим някак си ми се "лепи" на гърлото. Такоа нещо изпитвах като бях дете и като влезех на някое задимено място. А сега ми се случва като вървя зад някой дето пуши и има вятър цигареният му дим да ме удари направо в петите - наистина доста е неприятно.
Сега вече някак си ми е все едно - като цяло не ме кефи миризмата на цигари, но и не ме дразни супер много. Не мога да трая само когато дрехите ми миришат на цигари, но това го мразех и преди когато пушех. Особено смрадта от косата и от дрехите след дискотека - убийствена просто.
А относно килограмите - аз в началото почти не качвах, но нещо напоследък кантарът взе да върви нагоре. Въпреки че е време организмът да се завърне към нормалния си метаболизъм...
Отказването на цигарите ми струва две пломби , но аз в началото много ядях бонбони. И сега си хапвам ама много рядко. Решила съм сега да си почистя основно зъбите и да ги белна малко като награда за отказа от тютюнопушене. Направо нямам търпение.
Лека и приятна вечер и супех на новодошлите...и да знаете - не е чаааак толкова трудно, просто трябва да приемете цигарите като нещо отвратително, като нещо, което с радост ще изхвърлите от живота си....и да знаете - всъщност нямате търпение да го направите....

# 372
Така, мили дами и аз се реших! Направих си регистрация, стига съм чела като гост.
Изчетох всичко по темата и аз се записвам!
Днес баща ми има рожден и смятам,че в допълнение към подаръка мога да го зарадвам и с това ,че спирам да пуша! Стискам палци на всички в начинанието!!!

Надявам се факта,че съм огромен ИНАТ да ми помогне! Rolling Eyes

# 373
Искате ли на първа страница да добавям имената на тези, които са успели да спрат цигарите и не пушат да кажем от 6 месеца и повече.....е така като стимул, за да видим че бройката на непушачите се увеличава ... newsm78

# 374
Е, как няма да  искам да се изпъча на първа страница, естествено съм за! Joy
 mimochi, пожелавам ти успех, много хубаво си решила!!!  bouquet Смятам, че щом аз мога, значи всички могат, въпрос на желание и мотивация.
 Tania Bekiarudi, какво става с теб- устиска ли или не? И да не си-пиши тук, той моментът си назрява
Аз пък пак се чудя как да спра бирата. То да можех да я намаля, ама....както и с цигарите- без една мога, но с една....Всяка вечер купувам бира и с ММ се наливаме. И 2 л. си изпивам спокойно, и хич не ми идва в повече Crazy То май съм и за друг форум, но ще ми дойде в повече. Ясно е, че напрежението от деня трябва да избива някъде, но защо при мен  винаги е без мярка..... Tired

Общи условия

Активация на акаунт