Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 49 051
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Katrin Cenova, добре дошла!  Hug На първата страница има линкове към други теми , както и към саитове, които могат да ти помогнат. Както всеки пише най-важно е ти да го искаш, ако си осъзнала каква тъпотия е пушенето и колко е безсмислено ще ти е много по-лесно  Simple Smile Препоръчвам ти и книгата на Алан Кар" Непуша вече" Simple Smile

# 556
И от мен едно рамо за Katrin Cenova!!! Hug Взела си правилното решение, давай смело. И за мен това е първия и единствен форум, в който пиша....слава Богу вече доста време! Grinning

# 557
И за мен това е първия и единствен форум, в който пиша....слава Богу вече доста време! Grinning
Grinning Да, и за мен се превърна в единствен. Преди пишех и по други, но вече нямам желание  Simple Smile

Катрин и от мен подкрепа!  Hug Всички сме минали по този труден път  Peace

# 558
Благодаря момичета,днес като първи ден е чувствам супер,много искам да се освободя от тази напаст,защото е чувствам почти като наркоманка  Laughing ще разгледам цялата тема,а междувременно някоя от вас да е използвала лепенки и имат ли ефект? Thinking

# 559
  • София
Аз ползвах за около седмица-две електронна цигара, но усещайки , че се зарибявам по нея я махнах.

# 560
Нощес сънувам, че сме с приятелка- пушачка на едни пейки близо до блока. Тя не си спомнямпо каква причина ми дава недопушената си половин цигара. Хващам аз цигарата и тръгвам към нас. Дърпам един - два пъти и си казвам ,, Леле, какво правя, бе ?,, Хвърлих цигарата пред външната си врата и я смачках с крак. Браво на мен щом вече и на сън не ми се пуши.

# 561
kimmy, това направо си е нов преодолян етап  Peace

И аз тук момичета, да се похваля с 9 месеца въздържание! Вече спря и да ми се пуши.

Честито! Party

Кatrin Cenova, добре дошла и от мен  Hug
Лепенките и другите неща са за физическата зависимост, която е лека, кратка и не се усеща, трудностите идват като мине еуфорията и те налегне психологическата зависимост. А с/у нея не помагат лепенки, хапчета и т.н. Затова са излишни според мен.

# 562
  • Луната
Успех на всички, които се опитват да откажат тази отрова - цигарите Peace. След 3 дена ще направя 4 години откакто не пуша.
Най-трудното е да вземеш окончателно решение, че ще ги спреш Simple Smile
Въобще не ми липсват.
Животът без тях е прекрасен!  Peace

# 563
 Поздравления за  tzvety26!!!  bouquet
kimmy, много си напред с материала!  bouquetАз насън не съм хвърляла цигара, само съм се ужасявала, че пак пропушвам Simple Smile
Успех на всички, които се опитват да откажат тази отрова - цигарите Peace. След 3 дена ще направя 4 години откакто не пуша.
Въобще не ми липсват.
Woman^In^White- ти си някаква бяла фея  bouquet
 Цитирам си твоето изказване, защото ми идва толкова навреме и толкова добре- колко кратко, ясно и....дългосрочно- дава ми много надежда.
 Аз, след кратко подобрение, пак съм в лош период. Нещо не съм в ред с нервите, в дупка съм, донякъде имам и основателни причини. Те са по-скоро в близкото минало,т.е. в момента реално нямам сериозни проблеми(доколкото знам). В една такава ситуация съм, че имам чувството, че едва ли не не мога да понеса живота с неговите проблеми повече, а това съответно води до мислите- "ако пуша, ще ми е по-безразлично, по-леко ще минава....". Понякога съм толкова силна, а понякога- наистина тъй слаба, че най-малкото ме изважда от строя Rolling Eyes И тъй като това няма да го споделя с никого вкъщи, благодаря ви, че ви има Hug

# 564
  • Луната
Аз, след кратко подобрение, пак съм в лош период. Нещо не съм в ред с нервите, в дупка съм, донякъде имам и основателни причини. Те са по-скоро в близкото минало,т.е. в момента реално нямам сериозни проблеми(доколкото знам). В една такава ситуация съм, че имам чувството, че едва ли не не мога да понеса живота с неговите проблеми повече, а това съответно води до мислите- "ако пуша, ще ми е по-безразлично, по-леко ще минава....". Понякога съм толкова силна, а понякога- наистина тъй слаба, че най-малкото ме изважда от строя Rolling Eyes И тъй като това няма да го споделя с никого вкъщи, благодаря ви, че ви има Hug
Намери си някакво занимание. Излизай. Отиди на кино. Помисли за някаква самоорганизирана екскурзия. Аз като ги спрях, с парите заведох мъжа ми до Венеция Heart Eyes .
Цигарите няма да решат проблемите ти, а по-скоро се самозалъгваш, че ти помагат Peace
Успех! Вярвам, че имаш сили да ги откажеш окончателно.  Simple Smile

# 565
Въобще не ми липсват.

202uu  202uu  202uu

# 566
Момичета,това което мога да кажа е,че от както ги спирам в къщи лъщи от чистота Laughing като се има в предвид,че съм студентка и не работя по цял ден съм свободна...за първи път се радвам ,че ваканцията свършва и от 15ти пак имам занимание  Grinning..Иначе за сега се чувствам супер,признавам си ,че единственото ,което ме стимулира сте вие,които сте ги спрели и казвате ,че живота и без цигарите е супер!   Heart Eyes 

# 567
  • София
Момичета,това което мога да кажа е,че от както ги спирам в къщи лъщи от чистота Laughing

И при мен беше така! Не остана неизлъскана фуга в нас  Mr. Green

# 568
  • Варна
Свободата да не пуша вече 1 година.
Никога не е късно да спреш .Със спирането на цигарите, ти не само ще си по-здрав, но и много по-щастлив. Бъди свободен, а не зависим, води един здравословен живот заради теб самия. Така ти ще се чувстваш по-удовлетворен от живота.
Ето това е моето разбиране за свободата да не пуша. Да не бъда зависима,а просто щастлива вече цяла 1 година..Успех на всички,лесно е!

# 569
Момичета,това което мога да кажа е,че от както ги спирам в къщи лъщи от чистота Laughing

Joy
Да. тепърва ще усещаш колко свободно време, сили и тонус имат непушачите  Simple Smile

Woman^In^White, поздравления за 4-те години!  Simple Smile

Nushlem, честита годишнина и на теб! Напълно съгласна съм с всяка твоя дума  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт