Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 49 079
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Само като видях колко цигари не съм изпушила, и си ги представих на купчина до мен, направо ми се доповръща.... трябва да уважаваме тялото си.

# 496
  • София, България
Аз не пуша вече от 4 месеца и 4 дни и аз като Краси чакам с нетърпение да заслужа място на първа страничка.  Heart Eyes

Напоследък, да чукна на дърво, не съм имала пристъпи, в началото на третия месец имах случки, в които много ми се припушваше, но тогава си беше тройно опасен период - на море с четирима пушачи.  Laughing 

Много се радвам, че не пуша, вчера хванах една кутия цигари, за да я преместя, легна ми странно в ръката, като непознат предмет. Най-изумителното беше, че ръката ми се осмърдя само от трите секунди, през които местих кутията. Невероятно, но факт.  Rolling Eyes

# 497
  • София
 Здравейте, момичета  Heart Eyes Да ви се похваля -днес става точно една година , откакто не пуша  Mr. Green Blush Laughing newsm44 newsm68

# 498
Здравейте, момичета  Heart Eyes Да ви се похваля -днес става точно една година , откакто не пуша  Mr. Green Blush Laughing newsm44 newsm68

Мишел, много се радвам за теб. Честита годинка и още много такива!

Мона Лиза, и ти си голям герой  Simple Smile

# 499

Честита годинка и от мен!!!  bouquet Поздравления и пожелание много още такива годинки да отбелязваш! smile3525 Толкова много ме радвате така и ме амбицирате ,че просто не е истина! newsm10

# 500
За кой ли път я чета тая тема, даже веднъж се включвах с категорично намерение да ги откажа, но уви...
Сега е поредният ми такъв период, ще ви чета, действате ми стимулиращо.

# 501
  • София
За кой ли път я чета тая тема, даже веднъж се включвах с категорично намерение да ги откажа, но уви...
Сега е поредният ми такъв период, ще ви чета, действате ми стимулиращо.

И аз  Grinning

# 502
  • София
То и аз голяма излагация, от както реших да ги спра пуша почти двойно повече, хора дайте да си помогнем и да се отървем от това smile3511

# 503
Shatzi, аз съм от твоя отбор. Сутрин с кафето ги докарвам до 5-6  #Cussing out а до края на деня минавам кутията.  #2gunfire Пуша повече от 30 години, време е да махна тая смрад!
От една седмица съм ги намалила доста. Много ми се иска да ги махна и да не се сещам повече за тая отрова.  Close

# 504
Shatzi, аз съм от твоя отбор. Сутрин с кафето ги докарвам до 5-6  #Cussing out а до края на деня минавам кутията.  #2gunfire Пуша повече от 30 години, време е да махна тая смрад!
От една седмица съм ги намалила доста. Много ми се иска да ги махна и да не се сещам повече за тая отрова.  Close

Аз бях по абсолютно същия начин.Отне ми доста време докато наистина проумея ,че аз не искам да пуша повече и то сериозно и само от мен зависи да не паля цигара.Помогна ми и книгата на Алън Кар и всички момичета тук.Прочетох всички теми от самото начало и така един ден просто взех решението и повярвай от том насетне е много по лесно.Някакси се успокояваш ,че повече не ти се налага да  пушиш ,да имаш винаги цигари и т.н.
Сега след 5 месеца без цигари мога да кажа ,че по хубаво нещо от това да не миришеш на дърт мангал няма ,чувствам се страхотно свежо,никакви нерви нямам и не хабя,изобщо мисленето ти е в правилна посока,само трябва да вземеш решението-оттам насетне всички тук ще помагаме!
Стискам палци да успееш !

# 505
Краси   bouquet Преди години точно с помощта на Алън Кар и малко табекс успях да ги спра. За 4-ри месеца.  Embarassed Резултатът - 9 килца отгоре и отново пушачка. Супер, супер тъпо!
Надявам се този път да съм по-постоянна.
Вие пишете и  споделяйте, аз чета. Карайте ми се, гонете ме от тук, дано се засрамя и заслужа мястото си в групата ви.
Предстои ми хубаво пътуване с мъжа ми, в чужбина. Надявам се то да ме стимулира да се откажа от вредния навик.
Преди 3 години бяхме в Родопите. Отседнахме в едно много приятно семейно хотелче. По време на вечерята бяхме няколко семейства. Още не беше влязла в сила забраната за пушене и аз попитах собственика може ли един пепелник. Той се огледа и каза "ама то... само Вие ще пушите тук". Идеше ми да потъна в земята.  Embarassed Не, не ги спрях, просто излязох да си димя навън смрадта.  #Cussing out

# 506
  • София
Два часа без цигара, ами се пуши, ясно е как. Давайте да се подкрепяме, аз сама не мога да се справя.

# 507
С теб сме Simple Smile
Началото е много наситен с емоции период. Наслади му се, без ирония го казвам, не мисли за мъчение и лишения, а за нещо наистина хубаво, което те очаква. Както писах и по-напред, след цигарите виждам света много по-цветен, преди все едно го гледах през пелена.

Ще имаш кризи, това е неизбежно, но не се плаши от тях, всяка една те отдалечава от цигарите, а и е интересно изживяване като изпитание за волята Laughing

Успех! И пиши винаги, когато изпиташ нужда  Hug

# 508
Краси   bouquet Преди години точно с помощта на Алън Кар и малко табекс успях да ги спра. За 4-ри месеца.  Embarassed Резултатът - 9 килца отгоре и отново пушачка. Супер, супер тъпо!
Надявам се този път да съм по-постоянна.
Вие пишете и  споделяйте, аз чета. Карайте ми се, гонете ме от тук, дано се засрамя и заслужа мястото си в групата ви.
Предстои ми хубаво пътуване с мъжа ми, в чужбина. Надявам се то да ме стимулира да се откажа от вредния навик.
Преди 3 години бяхме в Родопите. Отседнахме в едно много приятно семейно хотелче. По време на вечерята бяхме няколко семейства. Още не беше влязла в сила забраната за пушене и аз попитах собственика може ли един пепелник. Той се огледа и каза "ама то... само Вие ще пушите тук". Идеше ми да потъна в земята.  Embarassed Не, не ги спрях, просто излязох да си димя навън смрадта.  #Cussing out

smile3521 до болка познато ми звучиш!На мен това също ми е второ спиране,преди 4 години пак с помощта на темите тук ги отказах и не пуших 1.5 год и после от една хайде пак на кутия,върни се и чети още най първите теми много надъхващи постове има в тях и не се обвинявай или ядосвай ,просто за момента чети,когато дойде времето ще видиш как сама ще решиш ще станеш сутрината ,ще си изпиеш кафето в компанията на групата без да запалиш цигара и ще бъдеш горда със себе си, и оттам насетне ще ти е много по лесно-най трудно е да вземеш решението!
Относно килограмите ами първия път качих 10 после свалих половината сега съм качила 8 ,но все си мисля че това ми е най малкия кахър-просто бягам сутрин сега и гимнастика почнах,и взех да ограничавам сладкото .Но винаги съм казвала ,че по добре пухкавелка отколкото сбръчкосана от цигари да бъда!Пиши и споделяй всичко що те тормози !

# 509
  • София
Софиянки /които се борим с порока  Laughing/, хайде да си спретнем една среща, както правят в другите теми. Може пък да има ефект. Никой не знае  Hug

Общи условия

Активация на акаунт