Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 49 083
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Добре дошли на somehow и magnoliq69   bouquet

Здравейте и от мен.След няколко дена стават 4 месеца.Чувствам се страхотно без цигари.Забелязвам промяна в цикъла,по малко ми тече и е по-безболезнено.Дали има връзка с това,че не пуша...

Да, определено го има като ефект при почти всички жени Peace
Другите неща, които си изборила също, и за секса няма да ти се смеем, абсолютно правилно ти е заключението  Simple Smile

# 481
аз също потвърждавам за цикъла, изключително съм доволна.Вече 1 блистер ми стига за 3-4 месеца, а преди ми трябваха поне 2....Нищо друго не се е променило и го отдавам на липсата на тютюн!

# 482
  • София
Здравейте и от мен.След няколко дена стават 4 месеца.Чувствам се страхотно без цигари.Забелязвам промяна в цикъла,по малко ми тече и е по-безболезнено.Дали има връзка с това,че не пуша.Друго кожата ми изглежда по-добре,мириша винаги свежо,ръцете особено(това беше нещо,което винаги много ме дразнеше,че пръстите ми миришат на цигари).Дишам дълбоко,сега като изкачвам планината нямам такива такива проблеми със задъхването.Определено съм по-спокойна,забелязвам същото и в съпруга ми.И накрая момичета може и да се смеете ама и секса стана по-хубав Grinning...много съм горда от себе си.Успех на всички с отказването и поздравления на тези,които вече са го направили. Hug

И при мен са налице всички тези положителни промени:))) Толкова е по-  хубаво без цигари всичко.. Жалко, че когато пропушвах на 14 години нямаше кой да ми обясни за какво става на въпрос  smile3530

# 483
Здравейте момичета,
Много ви се възхищавам на силната воля. Аз се мъча от няколко дни да откажа проклетите цигари и освен, че съпругът ми го отнася като не пуша няколко часа друг ефект няма. В неделя разбрах, че съм бременна с второто ни дете и е голяма радост и мъка същевременно заради гадния тютюн. Хем ми се пуши адски много, хем като пуша ме изяжда съвеста. С първата ми бременност успях да ги спра чак в третия месец и после не пуших 2г и половина, защото се кърмихме дълго. Веднага щом отбих малчо обаче запалих, защото само ги сънувах тия пусти цигари. Сега искам да ги спра завинаги, но е толкова трудно или може би аз съм прекалено безволева Sad.

# 484
Ava@ , как си?Справяш ли се?
Аз си намерих тетрадката с моите записки, от 2011 си водя лична битка с тях.Искаш ли всеки ден да публикувам по 3 мои мисли? Ще се радвам, ако помогна на някой!

П,П, недей така с мъжа ти.  smile3506
П,П, честита бременност, страхотна новина.

# 485
Това може и да е от бременността, не толкова от цигарите, нормално е да мразиш всички мъже в такъв момент  Mr. Green

...Жалко, че когато пропушвах на 14 години нямаше кой да ми обясни за какво става на въпрос  smile3530

А дали щяхме да го послущаме? Съмнявам се  Simple Smile

# 486
Здравейте. Не можах да открия дали някъде има група "несретници", като мен, които искат да споделят успехите и трудностите около най-трудната задача- да оставим цигарите! Убедена съм, че този начин би било много по-лесно..Нещо като"съкилийници", които се уговарят и намират най-удачния начин да избягаме от "затвора" на сътворения от нас цигарен дим..
Дали някой би могъл да ми даде информация за подобно споделяне?
Отчаяно търся такава група..

# 487
ами тази група каква е? newsm78

# 488
Здравейте ! Аз за сега някак си се справям. Има дни в които повее ми се пушил а в други по малко. Удържам се някак да не запаля. Нашите като пушат бягам в другата стая. Най новото при мен е е като отида по детските площадки или по кафенетата и все оглеждам кой пуши и кой не. Даже един ден толкова се бях побъркала че броих коя майка на детската площадка по колко пуши.-

# 489
  • софия
Здравейте ! Аз за сега някак си се справям. Има дни в които повее ми се пушил а в други по малко. Удържам се някак да не запаля. Нашите като пушат бягам в другата стая. Най новото при мен е е като отида по детските площадки или по кафенетата и все оглеждам кой пуши и кой не. Даже един ден толкова се бях побъркала че броих коя майка на детската площадка по колко пуши.-
Simple Smile Hug

# 490
KImi, звучиш много добре, браво!

# 491
Май не съм била ясна или не съм разбрана..Иска ми се да открия..или да създадем група от желаещи(отчаяни, поне като мен!) да оставим цигарите.Група, в която ВСЕКИ ден да си споделяме трудностите и успехите, в която  да сме съпричастни към всеки наш проблем или покорена-прескочена цигара..Подобно на групите на анонимните алкохолици, но по интернет.
Когато преди време запитах моето джи-пи дали в моя град Варна има такава общност..бях само погледната многозначително и толкоз!
Защо в другите страни да има такива групи за взаимопомощ, а у нас-не???

# 492
Май не съм била ясна или не съм разбрана..Иска ми се да открия..или да създадем група от желаещи(отчаяни, поне като мен!) да оставим цигарите.Група, в която ВСЕКИ ден да си споделяме трудностите и успехите, в която  да сме съпричастни към всеки наш проблем или покорена-прескочена цигара..Подобно на групите на анонимните алкохолици, но по интернет.
Когато преди време запитах моето джи-пи дали в моя град Варна има такава общност..бях само погледната многозначително и толкоз!
Защо в другите страни да има такива групи за взаимопомощ, а у нас-не???

Тази група тук е точно такава!!!!!Всеки споделя ,мърмори си ,оплаква се,радва се ,изобщо всичко което му се случва докато се справя с проблема наречен цигари!И всеки споделя как се справя,какво чувства.......всъщност както и да е.
Момичета и при мен всичко е наред,все по добре се чувствам без цигари,вече почти не ги мисля!Чакам след още месец да ме сложите на първа страница ,че да се пъча гордо гордо и аз!

# 493
Краси, браво на теб!  Hug

anna-margarita , мрънкай на воля всеки ден, по-няколко пъти , ако искаш.
Ние сме го правили, и още сме тук...

Разкажи си твоята история, ако желаеш.

# 494
Ехеее, тъкмо се питах за каква първа страница става на въпрос, и се видях Simple Smile)) Благодаря че сте ме добавили, много готино ми стана. Вече мисля, че съм минала всички кризисни моменти. Не съм имала и минимално желание за цигара от повече от месец. По мое мнение, издържи ли се до 6 месеца от там нататък вече цигарите не са заплаха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт