Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 49 084
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Как сте момичета ?   food010

# 466
Отчитам се- държа фронта. Установявам, че като тичам, вече първо ми се измарят краката, а после дробовете. Винаги е било обратното- заболяват ме дробчетата, не ми стига въздух, без изобщо да съм се изморила, тъй че- да дадем път на кислорода! Simple Smile
 Миналия ден бях на кафе с приятели. Мъжът стоеше срещу мен и така зверски ме одими,много неприятно ми беше, хем пушеше хубави цигари. Той е страшно пристрастен и явно въобще не се усеща накъде издиша. Аз обаче, дори в най-упадъчните си времена, винаги ми е било неудобно да издишам дим в лицето на другите, дори и пушачи, и все си въртях главата, най-вече нагоре, нали се сещате  Joy

# 467
Аз обаче, дори в най-упадъчните си времена, винаги ми е било неудобно да издишам дим в лицето на другите, дори и пушачи, и все си въртях главата, най-вече нагоре, нали се сещате  Joy

yes

# 468
И аз съм тук и изобщо не смятам близките няколко години да пропушвам. Wink

# 469
Хей, и аз съм тук, все още ентусиазирано щастлива, докога ли ще е тази емоция ... newsm78

# 470
Хей, Зизу, не виждам лентичките, ама  ти не си ли непушач повече от година?...Ако е така и все още си "ентусиазирано щастлива", това ми вдъхва големи надежди! Аз не съм, поне в момента, но пък и забравям понякога изобщо че съм пушила.....А може би ти поначало си си в такова настроение  bouquet

# 471
И аз съм тук, 1 г. и 7 м. Simple Smile
Установих, че приемам по подразбиране хората като непушачи  Joy преди винаги предлагах да идем на терасата, там бяха приготвени пепелници, запалки... Сега се налага хората да си искат, направо изключвам, че това нещо е част от живота.
Странно ми е, че някога съм пушила. Като се сетя и подскачам от радост, че няма гадната тежест в гърдите и едно неприятно гъделичкане при поемане на въздух.
Не знам дали съм ентусиазирано щастлива, но със сигурност съм по-щастлива и спокойна. Сякаш съм гледала всичко около мен през пелена от дим, а сега се избистри и изчисти  Simple Smile

# 472
Не бих казала, че по принцип съм все ентусиазирана, по-скоро не съм, и сега продължавам да се радвам на успеха си. Може би и защото не спирам да разказвам и това ми повлиява.А иначе досега на никой не съм успяла да помогна, гледат, слушат и ...
Да, мина година и три месеца почти, понякога имам чувството че е минало много малко време и пак ще се върна назад  Sad   Не се чувствам уверена още, не съм забравила какво е чувството , не съм станала истински непушач и само с времето ще разбера дали това ще се промени...
НСС , понякога и аз забравям за тези условности като част от живота  Simple Smile
дамско сърце,  Hug

# 473
Ех момичета,толкова ви се радвам като ви чета!Действате ми много мотивиращо и надъхващо и ще обясня защо....ами преди 2-3 дни така зверски ми се допуши,наистина нямам обяснение защо или по скоро имам ,но така или иначе си знаех че няма да запаля и не искам да паля,защото по никакъв начин няма да променя нещата ,освен да се усмърдя и да се намразя от дън душа!Та така попуших си насън и ми мина и олекна,а сега и като ви прочетох.... Hug еми велики сте! smile3525

# 474
  • София
Н
Да, мина година и три месеца почти, понякога имам чувството че е минало много малко време и пак ще се върна назад  Sad   Не се чувствам уверена още, не съм забравила какво е чувството , не съм станала истински непушач и само с времето ще разбера дали това ще се промени...
НСС , понякога и аз забравям за тези условности като част от живота  Simple Smile
дамско сърце,  Hug

Зизу, и аз така се чувствам. Но пък снощи бяхме на заведение с 6-7 приятеля. И чзк сега сутринта се замислих,че никой не пушеше на масата. Представих си как щях да се притисня, че димя и вмирисвам само аз, ако бях пушач  Mr. Green Sick

# 475
Здравейте момичета !!!

Радвам се, че попаднах на темата, защото в момента наистина имам нужда от надъхване. А като чета резултатите на повечето от вас определено се мотивирам. Днес е третият ми ден без цигари. Пуша от около 14-15 години, като не съм превишавала по кутия на ден. Заредила съм се с ментови лукчета и чайове и се наливам с вода. Снощи сънувах, че пуша с една приятелка и се чувствах страшно виновна и засрамена, добре, че беше само сън .... Според една колежка от работа, която е спряла цигарите, щом изпитвам желание да пуша, значи не съм готова за спиране ??? Тя твърди, че на нея просто и е спряло да и се пуши и затова ги е спряла, не е изпитвала нужда или затруднения ???

Успех на всички Simple Smile

# 476
somehow, добре дошла.
Най-трудното е минало, да се решиш на тази крачка.
Никога не забравяй какво те е подтикнало към тази стъпка, най-добре си запиши и си го напомняй.
 Успех!

# 477
Да, има и такива хора, които в 1 момент решават, спират и не им се пуши повече. Но при повечето тук е имало този период на въздържание. Нормално е в началото да имаш пориви за пушене. Но трябва със  седмиците да се разреждат. В началото ще ти се допушва на всеки няколко часа, за по 5 мин, точно във времето, в което обикновено си пушила. Ще ти се допушва в ситуации, в които винаги си пушила. И след това вече много рядко ще се сещаш за цигара. Така протича нормално процеса.
ПРи някои е по-лесен при други по-труден този преходен процес, но това не е гаранция за успех.

# 478
Благодаря ви подкрепата момичета. Продължавам упорито напред. Всяко начало е трудно. Трябва да си пренастроя ежедневието и всички навици. Но се надявам с времето да става по-лесно ....

# 479
  • софия
Здравейте и от мен.След няколко дена стават 4 месеца.Чувствам се страхотно без цигари.Забелязвам промяна в цикъла,по малко ми тече и е по-безболезнено.Дали има връзка с това,че не пуша.Друго кожата ми изглежда по-добре,мириша винаги свежо,ръцете особено(това беше нещо,което винаги много ме дразнеше,че пръстите ми миришат на цигари).Дишам дълбоко,сега като изкачвам планината нямам такива такива проблеми със задъхването.Определено съм по-спокойна,забелязвам същото и в съпруга ми.И накрая момичета може и да се смеете ама и секса стана по-хубав Grinning...много съм горда от себе си.Успех на всички с отказването и поздравления на тези,които вече са го направили. Hug

Общи условия

Активация на акаунт