Отговори
# 30

Ужассссс! Не очаквах чак пък толкова много ужас и смърт...

Петро... просто нямам думи...

# 31
Госпожата, благодаря  smile3525 за темата.
БУ, мерси  smile3525 за разясненията и преводите в ефир.
Аз съм смазана емоционално и не мога да си събера мислите в момента. Този епизод ми дойде в повече откакто започнаха стрелбите.

# 32
Петро е за психиатрия !

# 33
Благодаря за превода.много тежка серия дойде ми в повече Cryтози изверг убива всичко по пътя си но ми се струва че Сеит ще разбере и в новите серии ще е по-предпазлив.Още веднъж благодаря за превода spoko

# 34
Наистина да го затриват вече този злодей той натръшка трупове за 100 епизода напред.
Еминови и най вече Сеит как ще преживее тази мъка не знам. То това не се преживява, не се забравя, не се забравя до смъртта.

# 35
  • София
Да обобщим мъртвите в серията:
Ясеф, Захиде, Мирза, Татяна, Брата на Ясеф, Миша, Осман
Брутална беше серията! Докато Джелил страдаше за приятеля си и семейството му загуби и Татя! А Сеит колко много мъка имаше за него в този епизод!
А Петро ми става все по-противен - уби семейството на Сеит, но продължи да го гледа в очите, няма срам,  нещастник! Накрая съвсем умишлено стреля по Осман да не би Сеит да разбере, че той е предателя!

# 36
По-жалко същество от Петро едва ли, ще видим в този сериал. Той не е човек а изверг, как можа да убие Осман, сърцето ми се къса за това хубаво младо момче!?! Cry
И за капак смъртта на Татя Rolling Eyes а за мъката на Сеит нямам думи.

# 37
  • София
За Осман не съм 100% сигурна, но май и той умря! Сцената е точно като в книгата само дето, е по светло и ако следват сцената дословно значи и той е мъртъв!

# 38
Сеит изобщо не го виждам как ще живее..Развалина..

Бу, много ти благодаря за преводите! newsm51

Госпожата, благодаря за темата!  newsm51

# 39
  • София
Дафне - Интересно ми е сега как ще защитиш Петро? Защо уби Осман? Той е виновен и за смъртта на Еминови! Това благородник ли е според тебе?

# 40
Остана му само Шура а тя милата не е сънувала въобще, че, ще и се случат всичките тези неща.
Дано любовта им устои на задаващите се емоционални бури и Едже да не следва буквално книгата.

# 41
И какво стана сега, в лодката се качиха само Сеит, Шура и Осман?!
Дано Praynig оживее брат му но не ми се вярва.

# 42
Добър вечер, дружки !  Hug Разбирам от преведеното от БУ,/ благодаря ти, мила, че си винаги на пост !   bouquet/, че епизодът е бил много тежък ! Толкова много смърт, толкова много страдание.... Cry
Татяна как умря ? Не очаквах, че и Мирза ще е мъртъв...Голяма касапница, ужас ! Защо трябваше по този начин да “разчистят“ пътя им към Истанбул и новия живот ?! Никога няма да могат да бъдат щастливи, не и след всичко това.
Да помоля, ако го има вече някъде качен епизода, за линк ! Но няма да гледам сега, че и без това и моят ден беше много, много тежък !  Sad

# 43
А Петро няма ли да мре скоро.

# 44
  • София
Не дадоха фрагман! Означава само, че или рейтинга е по-добър или, че фрагманите първите 5 серии са били за зарибявка!
Госпожата - Кехаите заведоха Хава,малкия Мехмед, Шура и Татя в един хамбар, но на Татя през цялото време и беше лошо, тръгнаха към лекар, но Татя умря в каруцата представяйки си Джелил!

Общи условия

Активация на акаунт