Отговори
# 585

Госпожата,дай линк моля те,или кажи къде да гледам с руски суб,предварително благодаря Hug Heart Eyes
Ванче Hug Ето линк към епизода на руски.
Пожелавам ти приятно гледане и ти завиждам благородно, защото аз засега не мога да го отворя с интернета, с който разполагам в момента.

http://vk.com/video28209997_168721801

Госпожата Hug
Пропуснах да благодаря за споделеното за епизода.
С интерес го прочетох и много съм доволна, че оптимизма ми не се оказа безпочвен. Само дето вече нямам никакво търпение.

# 586
newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 Урааа за нашето сериалче
Госпожата,дай линк моля те,или кажи къде да гледам с руски суб,предварително благодаря Hug Heart Eyes

http://vk.com/kurtseyt_official

# 587
newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 Урааа за нашето сериалче

Заповядай, мила !  Hug Дъгичка  Hug го беше сложила на предната страница. Peace

https://vk.com/video28209997_168721801

Исках да споделя, че с всеки изминал епизод, все повече и повече харесвам Къванч като Курт Сеит Еминов!  Heart Eyes Мисля, че ролята много му отива и е поредният щрих в палитрата от интересните и провокативни образи, които пресъздава на екрана . Харесва ми тази вглъбеност, дори отчужденост понякога, която ни показва героят му, успява да предаде много живо бушуващите в очите му чувства и емоции, дори и без думи . Peace

# 588
Благодаря ви на всички за линка,но не мога да вляза,иска ми регистрация и някакъв код newsm78
А иначе и аз съм очарована от Киво,просто има уникален талант,това момче с неговите само 30г и няколко роли,мисля,че просто си е роден за актьор и си е намерил своето място под слънцето.Само успехи му пожелавам Heart Eyes

# 589
Дива  Heart Eyes
Да си жива, здрава и мнооого щастлива!

Момичета  Heart Eyes чета ви, гледам филма и много ми харесва! Госпожата  Heart Eyes подкрепям на 100 % мнението ти! Благодаря на всички за всичко, което правите за темата!  bouquet

# 590

Zerrin Tekindor-Backstage İstiklal Caddesi

Ще се изям, че отказах оферта за майските празници в Истанбул! Crossing Arms

Дъга,  Hug аз също съм оптимист по отношение на сериала, а и изобщо !  Hug Харесва ми, въздейства ми, очаквам го с нетърпение - това ми е достатъчно !  Peace

Фенче,  Heart Eyes радвам се да те видя отново тук !   bouquet

# 591

Фенче,  Heart Eyes радвам се да те видя отново тук !   bouquet

Мило  Heart Eyes появих се, защото реших, че няма да се лишавам от това удоволствие да си пиша за този прелестен за мен сериал, заради някои елементи тук  hahaha Пък и напоследък гледам, че изчезна  hahaha
Чакам превода с нетърпение, на мен също много ми хареса серията! И любовта на Сеит си я виждам както по-рано и действието не е никак скучно. Само дето не съм на същото мнение с вас за актрисата, която играе Айше ... не е лоша, ама си харесвам Фарах повече! Peace

# 592
Госпожата Hug, изчетох коментара ти за серията с удоволствие. И на мен много ми харесва Къванч като Курт Сеит,още от първата серия, а сега като го облякоха с цивилните дрехи още повече, Страшно много му отива тази роля и тази визия.  Heart Eyes
Фенче  Hugи аз съм на твоето мнение за актрисата, която играе Айше, има някакво излъчване, което ме отблъсква Mr. Green

# 593
# 594
Фрагмааааан !  Party

evanjelin,  Hug изпреварила си ме !   bouquet

Фенче,  Heart Eyes двете актриси, са като огъня и водата - толкова са различни ! Фарах е прекрасна, много я харесвам, мисля, че е страхотна Шура. Има една мекота в излъчването, едно спокойствие, което те завладява и и омайва, докато я гледаш - точно, както когато гледам разтопеното сребро на морето !
Другата актриса/ забравих името и  Embarassed/, е коренно различна - огнена и страстна, цялото и същество излъчва една скрита, дива страст, която е не по-малко завладяваща. Харесва ми определено !  Peace
Харесвам и актрисата, която играе Гюзиде - нейната красота е много ненатрапваща се, но със сигурност ще разцъфти, покрай Джелил.

А покрай наш левент, става все по- напрегнато и горещо ! На всички фронтове !  Wink

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 21:52 от gospojata

# 595

Петро се огледа май в баронесата - перачка Аля.
Интересно, тя какво правеше на тържеството ?  Thinking

# 596
Фрагманът обещава още по-драматични и интересни събития Peace

Обаче в погледите им се чете лека тъга и напрежение Sad

# 597
Аира,  Hug няма как да е иначе  - двамата никога повече няма да бъдат същите !  Peace

Момичета,  Hug пожелавам ви прекрасни и изпълнени с много положителни емоции, слънце и усмивки почивни дни ! Утре и аз ще се “скрия“ за малко от шума, напрежението и динамиката на града и се надявам, че ще успея да си почина и да презаредя батериите сред красивата ни природа !  Hug

# 598
Благодаря за фрагмана!   bouquet
Става все по-интересно ...
Госпожата  Heart Eyes да си починеш добре, имаш нужда!  newsm51

# 599
Здравейте!  Hug

Дива , желая ти да си жива, здрава и много щастлива!  newsm51

Много благодаря за превода на фрагмана на Дъга!   bouquet
Благодаря и за втория фрагман!  bouquet Хареса ми!

Тъй като започнах да гледам филма с нагласа за романтика и много любов, съм от тези , които са разочаровани, защото си дадох сметка, че филма няма да е нито романтичен, нито любовен. От новия трейлър виждам отново потвърждение за това. / Ще бъда много доволна, ако ме опровергаят/ Промених нагласата си обаче и сега гледам, това което ни показат заради Къванч, Heart Eyes на когото съм много твръд фен. Гледам също и заради Фарах. Heart Eyes Смятам, че те го заслужават, независимо, че очакванията ми не са покрити.

Все още не съм изгледала филма с превод и не мога да споделя впечатления. Ще си изчакам може би превода на български.

Иначе на мен Айше ми харсва. Красиво момиче, наваярно и добро, но въобще, въобще не я искам до Сеит.  ooooh! Аз ревнувам, пък за Шура не знам.  Mr. Green

Фенче, Heart Eyes радвам се, че ще споделяш впечатления в темата! Hug

Госпожата,  Heart Eyes да си перекараш добре сред природата!  Hug

Айра,  Hug благодаря за снимките!   bouquet

Благодаря на всички останали за споделеното!   bouquet

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 23:35 от sinq laguna

Общи условия

Активация на акаунт