Отговори
# 255

Сега се сетих от къде ми е познат този актьор - игра бащата на любимата на Музафер от “Сънят на пеперудите“ Peace

Не, това е актьора, които играеше бащата на Хакан във "Времето лети". Хакан беше съпруг на Беррин, сестрата на Айлин - Фарах. Не си спомням името на актьора в момента, но знам на героя му - Екрем.

Права си, объркала съм се !  Hug Но много си приличат двамата актьори и затова. Този беше голям мръсник във Времето лети .

# 256
  • София
Права си, объркала съм се !  Hug Но много си приличат двамата актьори и затова. Този беше голям мръсник във Времето лети .

Приличат си да.  Peace 
Мръсник беше голям, а актьора игра перфектно. Чак противен ми става като го гледам като Екрем.  Mr. Green  Laughing

# 257

Приличат си да.  Peace 
Мръсник беше голям, а актьора игра перфектно. Чак противен ми става като го гледам като Екрем.  Mr. Green  Laughing

Супер ! Аз съм гледала филма от тук - от там,  но се радвам, че ще вкарат качествени актьори !  Peace

# 258

Дано му намалят още повече брадата, та да му се открие съвсем красивото лице!

# 259
След хубавият и обещаващ фрагман, искам да ви пожелая лека и спокойна нощ с едно любимо мое и невероятно стихотворение, написано от още по-любимият ми Валери Петров, който днес празнува своя 94 рожден ден !
Лека нощ, дружки ! Не спирайте да летите на крилете на любовта, на мечтите и вярата !  Hug

ХВЪРЧАЩИТЕ ХОРА

Те не идат от Космоса, те родени са тук,
но сърцата им просто са по-кристални от звук,
и виж, ето ги – литват над балкони с пране,
над калта, над сгурията в двора
и добре, че се срещат единици поне
от рода на хвърчащите хора.

А ний бутаме някакси и жени ни влекат,
а ний пием коняка си в битов някакъв кът
и говорим за глупости, важно вирейки нос
или с израз на мъдра умора
и изобщо – стараем се да не става въпрос
за рода на хвърчащите хора.

И е верно, че те не са от реалния свят,
не се срещат на тениса, нямат собствен ‘Фиат’.
Но защо ли тогава нещо тук ни боли,
щом ги видим да литват в простора да не би да ни спомнят, че и ний сме били
от рода на хвърчащите хора?

Валери Петров

# 260

По едно руско питие за спокойни сънища.  Wink Сладурки!

Госпожата!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 261
Благодаря за фрагмана,   bouquet  и на мен ми хареса.  Wink Жалко, че променят часа.  Sad  Едва ли ще е само за 7 епизод, заради рейтинга ще е. ooooh!

# 262
                       "Курт Сеит и Шура" Фрагман  № 1 епизод № 7
                                              бг субтитри

http://youtu.be/HyxPfku3BeE

smile3524 smile3524 smile3524

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 00:30 от * Дъга

# 263
  • AMS

Привет, дружки!!!
За мен започва втори сезон на сериала и се надявам да надмине стократно първи, във всяко едно отношение. Фрагманът е обещаващ. От тук нататък нямам въпроси към Безмен, а и на Хилял вече не ѝ трябват консултанти.
Те каквото можаха направиха до тук.
Впрочем, знае ли някой, къде са снимани сериите в Алуща? Аз мисля, че са в Турция и за това са много добри. И масовите бойните сцени даже ги харесвам. Съжалявам, ако съм засегнала някой. Не, че не ми хареса СП, но така и няма да преглътна това, че Хилял облече Къванч, в съветска униформа, на лейтенант от пехотата, нямаща нищо общо, с поручик, от императорската гвардия. Писането на руски беше добра идея, но и там разминавания. Писмата на Баронесата бяха адресирани - така -

Лейтенанту Сеиту Еминаву
Войско Российской Империи
Восьмое войско  
48, Девизионная пехота
15, Полк
Юго - Западний Фронт

06.09.16.

Ама минало бешело. Той нали вече не е военен.

Това не е добавка, в полза на критиката, на съседите. Аз просто не обичам, да бъда правена на по-глупава, от колкото съм.
Наистина, само с прекрасни актьори, не е достатъчно. И не мисля, че му е все едно на Керем Чатай какъв е рейтингът, а и на мен.

Дъгичка,  Hug благодаря за преведения фрагман!!!

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 12:55 от di...va

# 264
Добро утро ! Пожелавам ви усмихнат и успешен ден !   bouquet

Скрит текст:

"Курт Сеит и Шура" Фрагман  № 1 епизод № 7
                                              бг субтитри

http://youtu.be/HyxPfku3BeE

smile3524 smile3524 smile3524

Благодаря за подаръка, Дъга !  newsm51  love001 newsm51

Надявам се, че освен героите, нас също ни очаква истинско приключение !  Peace

# 265

55  

Нямам никакви забележки към сериала досега.
Не съм чела книгата и умишлено се въздържах да го направя, защото искам да усещам героите и историите им пречупени единствено, и само през моите усещания.
За мен е повече от достатъчно, че очаквам всеки един епизод с вълнение, нещо което не ми се беше случвало от много отдавна и не мислех, че, ще ми се случи отново със същата сила.
Дъга, благодаря ти smile3525 за превода на фрагмана.
Ако промяната на началния час на КСШ е с цел повишаване на рейтинга съм ЗА, защото нито екипа, нито актьорския състав заслужават този обиден настоящ рейтинг.

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 10:13 от Neidjal

# 266
 Party бързо адресите на сета , отивам на лов за анадолски хубавци  Mr. Green зад пред хотел Пера ли снимат  newsm78

# 267

Ани, Hug лек път и дано откриеш сета за да направиш снимки, и после да ги споделиш с нас.

# 268
  • Сливен
bye Привет   bye

HugЕпизода 6 като торент  Hug

bouquet  Благодаря на Гери за превода на епизода   bouquet

http://asi-bg.net/details.php?id=12041

Hug Приятно гледане!  Hug

Ето и линковете за онлайн

http://vbox7.com/play:2409b7a67f
http://vbox7.com/play:4cfc39b2f6
http://vbox7.com/play:b8b30f3638

# 269
Много много благодарим на Гери и на всеки дал частица от свободното си време този прекрасен сериал да достига до нас   bouquet Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт