Отговори
# 495
  • София
Шура го попита какво ще правят, не искала да стои затворена в хотела!
Не разбрах какво и каза!
Шура се тревожи! Но той и каза да не се притеснява! Посъветва я да се сприятели с Гюзиде нещо такова! ! Каза и че в хотела е голяма бъркотия и да винимава.
Той да внимавал.
Чичовците правиха театър за изчезналия войник! Гюзиде попита дали Шура е в стаята си!
Айше му каза, че е намерила гердана! Той и благодари, а тя каза, че няма за какво!

# 496
  • София
Шура е отишла да занесе дрехите на Сеит в пералнята!
Каза на този, да занесе дрехите в хотел Шереф за господин Еминов!
Той я попита дали е рускиня! Тя каза да! Пита я дали е принцеса или баронеса. И после и представи другите перачки бивши баронеси!

# 497
  • София
Сеит се среща с приятел на баща си! Това е онзи май който си продаде чифлика и замина като остави раята си на Еминови!Много ми прекъсва и не мога да им разбера разговора.

# 498
С един си ляга, ooooh! с Петро се целува, #Crazy отвратителна ми е Лола. Sick

# 499
  • София
Извини се Шура на жените, помисли едната за Тина!

# 500
  • София
Момичета съвсем ми се скапа връзката! По-късно когато излезе серията ще я гледам и ще ви я резюмирам!

# 501
Шура е прекрасна с тази прическа.
Гледайки Сеит как си спомня за първата им среща чак на мен ми стана носталгично за първите епизоди и танците им под звуците на вълшебната музика. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 23:40 от Neidjal

# 502
Момичета съвсем ми се скапа връзката! По-късно когато излезе серията ще я гледам и ще ви я резюмирам!

И при мен е голяма мъка, ама рекламите вървят гладко.
БУ, благодаря, направи каквото можа!

Толкова го чаках този епизод, а нищо не излезе, жалко.

# 503
  • София
До къде стигна епизода?

# 504
Момичета незнам за вас как е но на мен ми липсват първите епизоди ,бяха по-цивилизовани серии с много финес и красива музика Hug

# 505
Все още има реклами но ще завърши като видят Педро-предполагам Hug

# 506
Момичета незнам за вас как е но на мен ми липсват първите епизоди ,бяха по-цивилизовани серии с много финес и красива музика Hug
И на мен ми липсват.
Показаха ни прекрасни места, Сеит и Шура бяха усмихнати, и греещи от любов, музиката беше вълшебна.
Сега започват нов живот но някак си ми е странно като гледам епизода и ме връхлитат особени чувства.

# 507
  • София
Минали момента в който се появява Нермин Безмен при възрастната Тиночка?

# 508
# 509
Свърши и познах Hug

Общи условия

Активация на акаунт