Отговори
# 540
Госпожата,  Heart Eyes дечицата са страхотни! Ето на това се казва идеална организация!   bouquet Щастливци са те с госпожа като теб!  Hug

Аз изгледах 7 епизод, но имам доста да наваксвам, за да мога изобщо нещо да коментирам. Гледала съм 1 и 2 еп. и сега 7-ми. Ще се питам да ги изгледам през почивните дни. Стана ми много мъчно за Джелил - не знам защо е в компанията на Петро, но видях много мъка в очите му и едно безсилие.... Знам, че ще видя доста моменти изпълнени с болка, затова не мога да се наканя да ги гледам.  Peace

Баронесата е "чудна Убавичка" - колко мъже минават през нея, как върти всички на малкия си пръст, а всъщност в дома си, когато е сама, ми изглежда празна.  Peace

Еее, виждам, че и майката на Каан Ташанер ( Шереф от Кузей Гюней, както и Ердоан от Фатмагюл ) е част от екипа, както и офицера, който убиха - той също е участвал във Фатмагюл.  Новата девойка, която върна муската на Сеит, е доста красива.  Whistling Няма да се учудя, ако тя завладее сърцето на Къванч Татлъту.  Whistling Whistling Whistling

# 541
Гледам май май само аз харесах серията и дори си мисля,че можеше да е и още по тъжна и носталгична,но и така е добре.Все пак Сеит загуби братята си(единия убит а с другия разделен)убиха и майка му и баща му,напусна родината си без да може да я защити(така го разбирам аз като военен посветил живота си на служба за нея)и работата и дома абе насъбра му се.
Дори нещата дето се случиха около Айше ли беше това хубавичкото новото момиче малко го свърнаха ,в този хотел намери разтуха от грижите си като връхлетя на нови грижи.
Не е лесно да си Сеит според мен той няма нищо зад гърба си всичко загуби,докато Шура знае че роднините и са живи там някъде и има надежда.
Та така според мен всичко си е в реда на нещата 
  PeaceПриятни почивни дни ,на които почива.
Весели празници на които ще празнува и до превода тогава ще имаме още ясноти Simple Smile

# 542
  • AMS
Привет, дружки!!! Hug Hug Hug
Кралицата,  Hug драго ми е да те видя!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Аз само за протокола искам да дам линк за 7-ми епизод. Никъде другаде, освен на страницата на Star TV, не намерих пълната версия.

А това е частта, за която говорих в предишните си постове.

# 543
Здравейте, дружки !  Hug

Честит Празник ! Честит нов месец ! Честит май !

За мен това е един от най- прекрасните месеци в годината ! Пожелавам ви да го изпълните с много щастливи мигове, много усмивки и положителни емоции !  Hug

Благодаря ви от сърце за хубавите думи, които казахте за моите дечица ! Наистина ги заслужават - положиха много труд , много емоции вложиха и затова успяха така живо да въздействат и върху публиката. Беше изключително вълнуващо преживяване за всички !

Дружки, дали вече я има качена серията ? Моля за линк !  Praynig

di...va,  Hug писали сме заедно ! Благодаря ти !   bouquet

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 19:39 от gospojata

# 544
Вчера, писателката, благодарение на която гледаме този хубав филм, празнува Рожденият си ден ! Да е жива и здрава !   bouquet

Today is my mom Nermin Bezmen's birthday! My new blog is about her  I love you Mama!

http://www.pamirabezmenphotography.com/blog/2014/4/my-moms-birth … day-nermin-bezmen

# 545

На Къванч брат му е неузнаваем. Толкова много се е променил.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 20:26 от sinq laguna

# 546
# 547
# 548
Здравейте, понеже вече рядко следя темата имам въпрос, дали има 7-ми епизод, като торент? Thinking

# 549
Добро утро, дружки !  Hug Пожелавам ви един щастлив и усмихнат нов ден !   bouquet

Не успях снощи да изгледам епизода, дано днес имам време, защото ме измъчва голямо любопитство, особено след споделените противоречиви коментари .

Скрит текст:
Май ще бъде ... Май

Предвкусвам черешите. Ухае ми вече
на сладко, на Май и на топло.
На някакви дълги терасени вечери.
... На звездопади по покрива.
...
На липи. На пчели. На птици по клоните.
На по-къси сенки и дълги слънца.
На детски игри (аз ли бягам? Или пък гоня...).
На приказно - виолетов здрач.
На вятър от юг. На дъжд и дъги.
На къси ръкави и пясък.
На парещи плочници, по които върви
усмихнато моето щастие...

Caribiana

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 09:45 от gospojata

# 550

Госпожата,  Heart Eyes ето това е! Тази девойка стои до Къванч най-добре! И двамата са изключително красиви!  Peace

Дива,  Hug Hug Hug и аз се радвам, че пак се засичаме!   bouquet  bouquet  bouquet

# 551
Добро утро. Hug Hug Hug

Госпожата, Heart Eyes  благодаря за кафенцето и стиха.  bouquet  Радвам се, че всичко е минало добре.  Hug Дечицата са страхотни. Wink

Не съм гледала епизода, но рейтингът е... обнадеждаващ.  Wink Не е висок, но все пак е по-висок от този на предишните епизоди, като изключим първия, и ако Едже и Хилял направят силни серии сега, ще хванат публиката, иначе всичко отива по дяволите.  Peace  Всичко е в техни ръце, актьорите са си ок.  Peace Силно се надявам да е първото.  Praynig

Хубав ден.    bouquet

# 552
Linaaa,...още няма преведен 7 еп.  Laughing Laughing Laughing

# 553
Linaaa,...още няма преведен 7 еп.  Laughing Laughing Laughing
Благодаря ти за инфото... Пак се срещнахме...  Laughing Laughing Laughing

# 554

Общи условия

Активация на акаунт