Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета!Правих биопсия-но док нещо смрънка за резултатите и не го попитах  EmbarassedМоля ,обяснете за колко време излиза резултата,и как се процедира за да получа отговор.Моля някой ако е правил скоро/аз имам 3 ,но отдавна/да ми помогне.Успех на всички

# 301
  • Перник
Прочетох в ценоразписа, че има цена за размразяване на Е или Я, а някой беше споменал, че не са му вземали такава такса. Как всъщност стоят нещата?

# 302
Аз малко искам да се оплача и да попитам на друг дали се е случвало ? Днес ми се обадиха от клиниката да ми сменят часа два пъти Sick а накрая ми се обадиха са сменят и деня , а аз в стимулация ... редно ли е жената от регистратура да преценява дали мога  да изчакам с един ден  newsm78   #Cussing out  Бясна съм !  #Cussing out  дали да не се обадя на док ?  newsm78 Sick

# 303
  • София
жената на регистратурата едва ли размества графика по своя преценка, казано и е най-вероятно  newsm78

# 304
жената на регистратурата едва ли размества графика по своя преценка, казано и е най-вероятно  newsm78
Благодаря но
 Не знам , стана много гадно и все пак мисля да му се обадя  ...   Sad Rolling Eyes 

# 305
И на мен така са ми се обаждали, даже освен часа ми смениха и лекаря последния път, понеже аз настоявах за конкретен ден Mr. Green

# 306
Здравейте момичета!Правих биопсия-но док нещо смрънка за резултатите и не го попитах  EmbarassedМоля ,обяснете за колко време излиза резултата,и как се процедира за да получа отговор.Моля някой ако е правил скоро/аз имам 3 ,но отдавна/да ми помогне.Успех на всички

# 307
още малко остава до мен и почвам процедура при док.Райков, те първа ще се сблъсквам с всичко дано мине бързо и сполучливо,късмет и на всички вас!!! Hug

# 308

4-5 дни след биопсията пращаш есемес на доктора с трите си имена и егн и ти връща отговор дали е добра или не е. Успех! Hug

# 309
Буци, Елчо, благодаря за ценоразписа Hug

# 310
Здравейте може ли да попитам ако взема час на една жена която се е отказала има ли проблем в смисъл от клиниката да не ми направят проблем.

# 311
Здравейте може ли да попитам ако взема час на една жена която се е отказала има ли проблем в смисъл от клиниката да не ми направят проблем.

чела съм назад по темите,че не разрешават преотстъпването на часове,но това не пречи да се обадиш и да питаш

# 312
ако питаш, няма да се съгласят.
направо отивай и ако стане, стане.

# 313
 Значи няма смисъл така ли еее пак нямам късмет аз подадох документите за фонда от Щерев но искам в надежда но ако се обадя за час сигурно ще ми дадат час за другата година

# 314

4-5 дни след биопсията пращаш есемес на доктора с трите си имена и егн и ти връща отговор дали е добра или не е. Успех! Hug
                                                                                                                                                            macherie много ти благодаря за отговора-успех

Общи условия

Активация на акаунт