Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
А,не е новост това-два пъти  попаднах в тоя списък- през януари и после през март и познайте дали той ме прегледа  Wink Амиии НЕ.Райков ме прегледа и 2 пъти.Аз исках да питам Преднизолон кортико да са ви го предписвали след трансфер?

# 646
Да, отдавна е, от октомври-ноември, поне. Аз пък не забелязвам от него да е станал по-свободен докторът, каквато уж е идеята.

# 647
А,не е новост това-два пъти  попаднах в тоя списък- през януари и после през март и познайте дали той ме прегледа  Wink Амиии НЕ.Райков ме прегледа и 2 пъти.Аз исках да питам Преднизолон кортико да са ви го предписвали след трансфер?

Аз бях на преднизолон при последния ми трансфер. Нещо те плаши да го пиеш ли?

# 648
  • София
Списъка не е от април, а доста преди това.

# 649
Ами и аз да споделя, на 24.04 имах пункция на ЕЦ - кух фоликул, д-рСтаменов каза да запиша час за след седмица, за 20-21 ден от МЦ за да видимокакво ще правим, да ми изпише хапчета защото така на напълно ЕЦ много се протака във времето. И ето попаднах в списъка за 30.04, на 29.04 ми се обадиха в 16:00 часа, че имам записан час.
На 30.04 влязох в кабинета с почти 3 часа закъснение и там беше д-р Шефкетова, д-р Стаменов излезе 4 номера преди мен и тя продължи, и така д-р Шефкетова ми изписа метфогама и Коензим Q10 за да се опитаме да подобрим качеството на яйцеклетката и каза да прескоча следващия цикъл и да отида юни на 2- 3 ден от цикъла.
Т.е. бих 300 км път за една рецепта, която можех да взема и на пункцията, но все пак не знам какво е имал впредвид д-р Стаменов, а май няма и да разбера и ще си чакам юни.

# 650
  • София
Като имаш записан час казваш че чакаш стаменов и това е. Почти всеки път той изчезва. Просто отказвам да ме преглежда друг, когато имам въпроси.

# 651
  • София
А ти защо се съгласяваш да влизаш при Шефкетова?
Аз, когато бях в процедура и трябваше да се определят дозите, си чаках Стаменов, пък не ме интересува дали някой се обижда или не.
Предните неуспешни процедури ми бяха при другите лекари, затова държах Стаменов да определя дозите.

# 652
Хм, понякога той просто си тръгва Simple Smile

# 653
Ами, беше 21:00 часа и бях предпоследна, едва ли щеше да се върне, явно искаха да приключат деня.

# 654
Преднизолон кортико да са ви го предписвали след трансфер?
Има едни скъпи инжекции, които ги предписват, за да не отхвърли организмът ембриона. Радвай се, че са ти предписали по-евтиния Преднизолон и че може да ти се размине скъпата инжекция.

# 655
Момичета,утре в 16,20 съм на преглед в клиниката.Ако някоя от вас има нужда от съдействие на място ,да ми звънне-0887824304.Лека вечер.

# 656
Вече има списък и за резултати от биопсия #Crazy  казаха,че в петък доктора ще ги разлеждал и евентуално ще получа смс ,но кой петък.... newsm78  чакам още отговор.Днес ми е 4-ти ден от МЦ,а бяхме говорили ако е добра биопсията да стартирам ЗЕТ-незнам дали и този месец изпуснахме заради този смс.На кой ден се започва ЗЕТ?
Аз смятам,че би било редно да назначат няколко доктора,които да правят само преброяване на фуликули ,поставяне на лепило т.е процедури които всеки гениколок може да направи без затруднение.Така док ще има време за да обсъди и реши проблемите ни индивидуално и да наблегне на същността.Успех момичета!

# 657
  • Варна
Вече има списък и за резултати от биопсия #Crazy 

Да подчертая, че списъка е само за пациентки на Д-р Стаменов. Аз моите биопсии им научавам резултата всеки път след 3-4 дена...

.На кой ден се започва ЗЕТ?

10-ти

# 658
Аз винаги започвам от 2 ден естрофем при зет.

# 659
  • Варна
Аз винаги започвам от 2 ден естрофем при зет.

Явно е индивидуално. Не пих и все още не пия Естрофем. Само на Утрогестан 2х3 съм.

Момичета, днес Д-р Шефкетова има Рожден Ден!
Пожелавам й много, много здраве и професионални успехи!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт