Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 899
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, предстои ми да си запиша час за проследяване за биопсия. Шефкетова каза, че ще ме вика през ден докато установи овулацията. Пътувам от много далеч и се чудя как да си огранизирам престоя? Ами ако каже не през ден, а през два, а аз вече съм запазила (ориентирах се към Таити). Може ли например да запазя в същия ден?

# 661
Крис не знам ти от къде ще пътуваш,но на мен  док.Персенска ми разрешаваше да правя това проследяване в Русе.Помоли Шефкетова не мисля че ще ти откаже и на теб зада спестиш поне от пътуване

# 662
Здравейте! Simple SmileКогато изпратите на д-р Персенска смс за резултат от биопсия,веднага ли отговаря?Защото уговорката беше за днес и изпратих към 11,30ч а все още нямам отговор и се чудя дали да не изпратя пак? newsm78

# 663
Крис не знам ти от къде ще пътуваш,но на мен  док.Персенска ми разрешаваше да правя това проследяване в Русе.Помоли Шефкетова не мисля че ще ти откаже и на теб зада спестиш поне от пътуване

Попитах я още тогава, когато ми каза, че ще правим. Каза, че иска тя да си следи. И сега се чудя как да постъпя  newsm78

# 664
Здравейте! Simple SmileКогато изпратите на д-р Персенска смс за резултат от биопсия,веднага ли отговаря?Защото уговорката беше за днес и изпратих към 11,30ч а все още нямам отговор и се чудя дали да не изпратя пак? newsm78

Аз два пъти съм й пращала есемес за резултат от биопсия и двата пъти ми е връщала отговора до около час.

# 665

Може днес да е в почивка. Ще ти прати при първа възможност.

# 666
  • гр. София
Днес имаше изключително много работа.

# 667
Днес имаше изключително много работа.
Адаш ти как си,прибра ли се

# 668
  • гр. София
Утре ще ме пускат.  Mr. Green

# 669
Страхотно smile3501

# 670
  • гр. София
Шоки, дано от тук нататък всичко да е наред Praynig Hug

# 671
Благодаря ви,момичета HugПолучих отговор по-късно..

# 672
  • София
Още ли си там Shocked Hug

# 673
  • гр. София
Явно са ме харесали, Каке. Ама днес вече мисля да си ходя. Те и оплакванията ми минаха.

# 674
  • гр. София
Явно са ме харесали, Каке. Ама днес вече мисля да си ходя. Те и оплакванията ми минаха.

Общи условия

Активация на акаунт