Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 898
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Е, супер, че си добре. Дано не се налага повече престой по болници.

# 676
Момичета помагайте ThinkingСтава на въпрос за моя приятелка-възможно ли е ЗЕТ без никакви медикаменти и проследяване?Казали са и направо да идва за лепило newsm78Много е притеснена.

# 677
Момичета помагайте ThinkingСтава на въпрос за моя приятелка-възможно ли е ЗЕТ без никакви медикаменти и проследяване?Казали са и направо да идва за лепило newsm78Много е притеснена.

Ще кажа как беше при мен, днес ми е вече 3ти ден след ЗЕТ.
Първо ме викаха на 9-10 ден от МЦ. Аз бях записала час за 9ти ден. Имах 2 замразани ембриончета и искаме да извадим и едно свежо. Но този месец се спука фоликула в нощта преди пункцията. На сутринта като ме викнаха преди да ме качат горе, Перси потвърди , че се е спукал фоликула. До този ден никакви лекарства не бях взимала. След прегледа ме изпрати за РВМС и ми изписа Утрогестан 2х3 вагинално, както и фолиева киселина 2х1, която аз и без това взимах. На по-следващия ден отново дадох кръв за лекарство и после ми го сложиха. След трансфера ми казаха да си продължа Утрогестана, фолиевата к-на и ми добавиха но-шпа 3х2 за 7 дни.

# 678

Ще кажа как беше при мен, днес ми е вече 3ти ден след ЗЕТ.
Първо ме викаха на 9-10 ден от МЦ. Аз бях записала час за 9ти ден. Имах 2 замразани ембриончета и искаме да извадим и едно свежо. Но този месец се спука фоликула в нощта преди пункцията. На сутринта като ме викнаха преди да ме качат горе, Перси потвърди , че се е спукал фоликула. До този ден никакви лекарства не бях взимала. След прегледа ме изпрати за РВМС и ми изписа Утрогестан 2х3 вагинално, както и фолиева киселина 2х1, която аз и без това взимах. На по-следващия ден отново дадох кръв за лекарство и после ми го сложиха. След трансфера ми казаха да си продължа Утрогестана, фолиевата к-на и ми добавиха но-шпа 3х2 за 7 дни.
Много благодаря за отговора ,но на нея и казал че ще слагат лекарство-да запише час за 18-20 ден и ще говорят newsm78

# 679
Здравейте,момичета.Вчера на преглед(10 ден)-яйцеклетка-15 милиметра в ляво,лигавица-7.Перси промени ,от дълъг ще започнем с къс протокол.Каза съобразно възрастта ми,иначе яйчниците ми били за дълъг протокол..Понеже не съм запозната-тия моите милиметри добре ли са?Май лигавицата ми е тъничка,ама то след 6 хистероскопии.Ох,не знам-ще се радвам да чуя мнения,за да се ориентирам.Около 18-20 .05 трябва да започна стимулация.Успех на всички.

# 680
Момичета на коя страничка бяха цените ?  newsm78 Mr. Green

# 681

На 20-та.

# 682
  • Sofia
Момичета, трябва ми спешно работеща клинична лаборатория във Варна. Ако някой може да помогне Praynig

# 683
Petra, опитай утре в Майчин Дом - там има Статус. Аз утре също ще ходя, но от регистратура ми казаха за всеки случай да звънна утре, та звънни и ти за по-сигурно сутринта. Незнам дали Лаборекспрес работи тези дни...ако е за днес потърси  координати в интернет. Аз не посещавам други лаботатории освен тези двете.

# 684
  • Sofia
Благодаря ти много, сега ще проверя къде се намират тези лаборатории, че не съм от Варна и ми е тъмна индия малко.   bouquet

# 685
Petra, ето ти линк за Лаборекспрес: http://www.laborexpres.com/contact.html; ето и за Статус: http://www.statuslab.com/. Обади се и провери първо. Ако искаш аз мога да ти пиша сутринта като звънна в Майчин дом. Ако не - ти звънни сутринта и попитай.

# 686

На 20-та.

bouquet  Благодаря !!!

# 687
  • Варна
Я кажете, според вас кой ден да пусна ЧХГ?
ЗЕТ беше във вторник (29.04.). Върнаха два ембриона - един бластоцист и един морула. Замръзени на трети ден след пункция през октомври, размръзени в неделя и трансферирани във вторник...  newsm78
Та... в петък, събота или чак понеделник да пускам ЧХГ?

# 688
В събота  fingerscrossed

# 689

Общи условия

Активация на акаунт