Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 958
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
На болницата се слиза на Балканкар АД или на спирка Красна поляна и от двете спирки се вижда болницата..Откъде ще се качваш?Аз от гарата хванах последният път трамвай 11 и беше по удобно..

# 211
Момичета може ли едно въпросче newsm78 Сутринта пуснах хормони ЛХ и Естрадиол попитах 1 от акушерките да чакам ли резултата или да си ходя тя каза тръгвай си.После обаче ми звънна започна да ме пита кога ще ми е пункцията и разни такива ? ...... Та се чудя сега дали резултатите ми ще ги занесат на док да ги види и ще ми се обадят или да ходя довечера пак до клиниката да си ги взема и да питам какво става newsm78

# 212
Момичета обадиха ми се нещо тоя път пълна обърквация....... може и да го откажа този опит

# 213
  • Варна
Здравейте, момичета.
Сега съм в почивка от опити, защото си правих една стоматологична операция и се възстановявам от нея.
Док. ми спомена, че преди следващия опит ще правя биопсия. Не разпитах, защото тогава оставаха 4-5 месеца до следващия опит и реших да отложа въпросите си, но сега ме тормозят. Моля Ви, кажете ми с каква цел се прави биопсията и може ли да се пропусне по някакъв начин? На кой ден от цикъла се прави и болезнена ли е? Предният ми опит завърши с мисед. Може би това е причината, поради която ми я назначават.  newsm78

SAB-F, биопсията се прави на 5 ден след овулация. При мен не беше болезнена, само едно щипване за няколко секунди. Други момичета се оплакват, че ги е боляло, така че е индивидуално. Прави се, за да се види дали матката не прави проблеми. Все пак ембиончетата се вкарват в нея и ако има нещо, може да ги отхвърли. На мен ми направиха биопсия още преди първия опит инвитро. Дотогава бях с неизяснен стерилитет.

# 214
  • София
Во истина воскресе!

Маймунка благодаря за темичката!
Моме,искренно се радвам за теб и стискам палчета!

Пожелавам на всички здрави бебета и много щастие!

Аз докато чакам часа си през м ноември се чудя дали да не отскоча до Плевен в ин витро клиника Авис Медика.Една позната ми ги препоръча .

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 16:51 от stefa

# 215
На болницата се слиза на Балканкар АД или на спирка Красна поляна и от двете спирки се вижда болницата..Откъде ще се качваш?Аз от гарата хванах последният път трамвай 11 и беше по удобно..

От гарата ще го хвана

Разкажи подробно за трамвай 11

# 216
Трамвай 11 минаваше временно през Централна гара- правеха ремонт под Надлез Надежда. Вече си върви по стария маршрут.

# 217
  В клиниката съм...закъснението в графика на д-р Стаменов е 2 ч.-За тези,които са се запътили насам Wink

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 20:39 от daine

# 218
  • София
dаine, палчета от мен . Аз съм  чак за м ноември при Райков..Толкова месеци има до тогава,имам чуството ,че ще полудея от чакане..

# 219
Христос Воскресе!!!
 Аз имам един въпрос- на тези , които са правили Хистероскопия, оперативна, точно ли им дойде МЦ след това? Имаше ли някаква аномалия в него или не?

# 220
Христос Воскресе!!!
 Аз имам един въпрос- на тези , които са правили Хистероскопия, оперативна, точно ли им дойде МЦ след това? Имаше ли някаква аномалия в него или не?

"sexydidi -
Здравейте момичета моля ви помагайте на 25.03 ми правиха лапаро + хистеро трябваше на 11.04 да ми дойде цикъла а него още го няма и няма никакви симптоми това нормално ли е или не.Дали ще ми прескочи този месец ?

muna_v -
Диди, не се притеснявай напълно нормално е след такава интервенция при мен дойде след 50 дни, а може и повече. При всеки е индивидуално ще се нормализират нещата. "

Краси това са питания и отговаряния на момичетата от темата по напред .
 Аз лични претърпях лапаро в началото на месеца и ми закъсня само 3 дена !  Mr. Green
 Дано да съм била полезна !!!  Hug   bouquet

# 221
Христос Воскресе!!!

на 41-ви ден ми дойде на мен, по принцип цикълът ми е около 33- 35 дни.
И да се похваля тихичко, пък дано после и по силно- днес ми направиха ре- инсеминацията на спукан фоликул, вчера инсето беше на неспукан. Мн съм обнадеждена, дано да има за какво..

# 222
Благодаря ви много за бързия отговор. На мен по принцип ми идва ден-два около датата , на която ми е дошло предния месец. Последните три месеца си ми идва винаги на 21-во число в месеца. снощи след секс видях на тоалетната хартия след това много малко кръв и второ избърсване нямаше, та така до сега. Мислех , че ми идва, но може да е от секса нещо... Иначе гърдите си ме болят и така. Ще си го изчакам, надявам се до края на седмицата. Д-р Персенска ми каза да отида на 12-ти ден на МЦ , защото обикновено съм с по късна О .
 Хубава вечер Simple Smile

# 223
  • В полите на Пирин планина
Честито Възкресение! Много здраве щастие и сбъднати мечти! easter

neji радвам се, че вече си добре нека лошото да остане в миналото и скоро да се похвалиш с положителен резултат.  Hug Hug

# 224
Момичета, имаше ли близо до клиниката хотел или нещо за 2 нощувки с нормални цени?

Общи условия

Активация на акаунт