Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Какви 2 месеца?
ТСХ и ФТ4 , се изследват всеки месец по време на бременност/ при пациентки, които са имали, имат или се очакват проблеми/.
Shokoladche в първи триместър норма на ТСХ е  до 1 /според д-р Начев/. Ако при теб е висок , той си расте заедно с ЧХГ, едва ли е от Утрогестана.

# 706
Какви 2 месеца?
ТСХ и ФТ4 , се изследват всеки месец по време на бременност/ при пациентки, които са имали, имат или се очакват проблеми/.
Shokoladche в първи триместър норма на ТСХ е  до 1 /според д-р Начев/. Ако при теб е висок , той си расте заедно с ЧХГ, едва ли е от Утрогестана.

При стимулация не е така. Дозата се определя от предходно изследване.

# 707
Тя нали е бременна вече, ендокринолога ще прецени корекция на дозата /ако има нужда/.

# 708
Естествено че ендокринолога ще прецени  Grinning

# 709
Да, но 2 мес. са много време- то първия триместър ще е минал вече, а важно.

# 710
  • гр. София
Имах впредвид дали мога да сложа Утрогестана рано сутринта и към 8 да отида да се изледвам или първо да отида на изследване и след това да го слагам.  newsm78

# 711
Можеш  Wink Hug

# 712
Да, но 2 мес. са много време- то първия триместър ще е минал вече, а важно.

Когато има стимулация, ендокринологът преценява дори кога да се пускат изследванията.

Шоколадче, утрогестана вагинално няма да повлияе на резултатите, толкова изписахме за това на тази страница  Grinning

# 713
  • гр. София
Благодаря.  Hug

# 714
Момичета, бях на пункция и извадиха 3 яйцеклетки. За съжаление ембриолозите казаха, че не са озряли достатъчно. Док ми изписа инофолик за подобряване кячеството им, но го пия едва от половин месец. Някоя има ли опит с подобряванито качеството на яйцеклетките и моля споделете кюкакво приемате?
Омега 3
Метфогама (при поликистоза)
Геритамин
Коензим Q10
Инофолик
Мед
Пчелно млечице
Супер храни
Избягвай-салами, захар,газ.напитки,оцветители въобще боклуцците пълнии с химии.
Брз цигари,алкохол,кафе. Внимавай,от какво е чая.
Наблегни на биохраните.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 13:57 от Синя фея 1

# 715
  • на морето
Момичета, бях на пункция и извадиха 3 яйцеклетки. За съжаление ембриолозите казаха, че не са озряли достатъчно. Док ми изписа инофолик за подобряване кячеството им, но го пия едва от половин месец. Някоя има ли опит с подобряванито качеството на яйцеклетките и моля споделете кюкакво приемате?
Омега 3
Метфогама (при поликистоза)
Геритамин
Коензим Q10
Инофолик
Мед
Пчелно млечице
Супер храни
Избягвай-салами, захар,газ.напитки,оцветители въобще боклуцците пълнии с химии.
Брз цигари,алкохол,кафе. Внимавай,от какво е чая.
Наблегни на биохраните.
Благодаря, Синя фея!

# 716
Момичета,моят 4 опит с бременност приключи както предишния път,абсолютно по едно и също време края на  8г.с,днес мина и абразиото и ще чакам резултати да се установи причината.Бях разбита вчера,но с помощта на хората,които ме обичат и подкрепят и с увереността на др.Стаменов,че ще открием причината ,сега ми е по-леко.ще си почина и се стягам скоро за нов опит.на всички ви успех и кураж! Hug

# 717
  • гр. София
Алдита, така съжалявам.  spoko spoko spoko Дано откриете причината и скоро да се радваш на лека бременност.  Praynig Praynig Praynig
Кога ще те изпишат?

# 718
Aldita, кураж, миличка!  Hug Hug Hug
Много жалко, изпращам ти целия късмет на света за следващият път... хубаво да си починеш и да презаредиш, а на д-р Стаменов и на теб - успех до финал другият път!  Praynig Hug

# 719
Шоколадче,ти още ли си тук,мен утре ме изписват и в неделя ми е полета,най-сетне у дома.Силно се надявам да открием причината и следващият път да успеем,няма да се отказвам,каквото и да ни струва това,особено след като тук се нагледах на жени,които са минали през невъзможното и скоро ще си гушкат бебетата,насърчих се.На теб леко бременеене и всичко ще бъде наред,ако си още тук обади се Simple Smile
Дани_кет сърдечно ти благодаря за топлите думи и неискам на никого да се случват лошотии,само радостни новини Peace

Общи условия

Активация на акаунт